A Tech Data lett a Micro Focus hivatalos partnere Európában

forrás: Prím Online, 2017. november 9. 09:46

A Tech Data bejelentette, hogy a vállalati szoftverek piacvezető specialistájaként ismert Micro Focus az Azlant nevezte ki hivatalos európai forgalmazó partnerévé. A megállapodás értelmében a Micro Focus portfóliójába tartozó megoldások mostantól elérhetők a Tech Data partnerei számára Európa-szerte, így Magyarországon is.*

A Hewlett Packard Enterprise (HPE) szoftver üzletágának augusztusi Micro Focus-hoz csatlakozása után az összevont szervezet olyan szoftverek készítésével, értékesítésével és támogatásával foglalkozik, amelyek az ügyfelek legkomplexebb problémáinak megoldását segítve lehetővé teszik számukra az innováció alkalmazását és hasznosítását a hibrid informatika világában. A két vezető szoftverfejlesztő egyesülésével a világ hetedik legnagyobb kizárólag vállalati szoftvereket gyártó cége jött létre.**1

 

„Küldetésünk az, hogy kategóriájukban a legjobb, beépített analitikával rendelkező, méretezhető vállalati szoftvereket készítsünk. Az Azlannal kötött partneri megállapodásunk révén ügyfeleinknek és partnereinknek számára a vállalati informatika új hibrid megoldásainak széles spektrumát nyújthatjuk – a mainframe eszközöktől kezdve a mobil- és felhőmegoldásokig” – mondta el Ben Viollet, a Micro Focus Európáért, Közel-Keletért és Afrikáért felelős forgalmazási igazgatója.

 

Az Azlan hozzáadott értéket biztosító informatikai forgalmazó, amely 2003 óta működik a Tech Data egyik specializált márkájaként. Az Azlan márkanév Európában 2018 májusától beolvad a Tech Data Advanced Solutions portfóliójába.

 

______________

* A nyilvánosan itt közzétett éves árbevétel alapján.

** A Micro Focus-szal kötött megállapodás az alábbi országokat érinti: Ausztria, Belgium, Csehország, az Egyesült Királyság, Franciaország, Hollandia, Írország, Magyarország, Németország, Olaszország, Portugália, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szlovákia és Törökország.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Vezetőváltás a GROW Csoport élén

Ez év őszétől Sanjay Gupta vette át Magyarország egyik legnagyobb, 100 százalékban hazai tulajdonú szervezet- és humán fejlesztési cégcsoportja, a GROW Csoport és a GROW Szervezetfejlesztési Tanácsadó Zrt. vezetését. 

2017. november 21. 20:26

Kapacitásbővítéshez vásárolt nagy értékű ingatlant a BILK Logisztikai Zrt.

A BILK Logisztikai Zrt. további 7,4 hektárral növelte meglévő, több mint 70 hektáros logisztikai központjának területét. A társaság vezérigazgató-helyettese, Wáberer Lívia közölte: a Magyarország egyik legnagyobb egybefüggő logisztikai raktárvárosával közvetlenül határos mező megvásárlása a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő nyílt elektronikus rendszerén lebonyolított aukció keretében történt. Hozzátette, hogy az adás-vételi szerződés aláírását követően megkezdődtek az ingatlan hasznosításának előkészületei.

2017. november 21. 16:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

AJI kártyák ajándékba

2017. november 20. 08:36

25 éves az LG Magyarország

2017. november 8. 15:19

Izmos Smart City felhozatallal jön a 2018-as CES

2017. október 31. 15:04

Már csak 1 hét van hátra az ’Az Év Honlapja’ pályázat lezárásáig!

2017. október 25. 08:38
cloudappsportal.com