A Tech Data lett a Micro Focus hivatalos partnere Európában

forrás: Prím Online, 2017. november 9. 09:46

A Tech Data bejelentette, hogy a vállalati szoftverek piacvezető specialistájaként ismert Micro Focus az Azlant nevezte ki hivatalos európai forgalmazó partnerévé. A megállapodás értelmében a Micro Focus portfóliójába tartozó megoldások mostantól elérhetők a Tech Data partnerei számára Európa-szerte, így Magyarországon is.*

A Hewlett Packard Enterprise (HPE) szoftver üzletágának augusztusi Micro Focus-hoz csatlakozása után az összevont szervezet olyan szoftverek készítésével, értékesítésével és támogatásával foglalkozik, amelyek az ügyfelek legkomplexebb problémáinak megoldását segítve lehetővé teszik számukra az innováció alkalmazását és hasznosítását a hibrid informatika világában. A két vezető szoftverfejlesztő egyesülésével a világ hetedik legnagyobb kizárólag vállalati szoftvereket gyártó cége jött létre.**1

 

„Küldetésünk az, hogy kategóriájukban a legjobb, beépített analitikával rendelkező, méretezhető vállalati szoftvereket készítsünk. Az Azlannal kötött partneri megállapodásunk révén ügyfeleinknek és partnereinknek számára a vállalati informatika új hibrid megoldásainak széles spektrumát nyújthatjuk – a mainframe eszközöktől kezdve a mobil- és felhőmegoldásokig” – mondta el Ben Viollet, a Micro Focus Európáért, Közel-Keletért és Afrikáért felelős forgalmazási igazgatója.

 

Az Azlan hozzáadott értéket biztosító informatikai forgalmazó, amely 2003 óta működik a Tech Data egyik specializált márkájaként. Az Azlan márkanév Európában 2018 májusától beolvad a Tech Data Advanced Solutions portfóliójába.

 

______________

* A nyilvánosan itt közzétett éves árbevétel alapján.

** A Micro Focus-szal kötött megállapodás az alábbi országokat érinti: Ausztria, Belgium, Csehország, az Egyesült Királyság, Franciaország, Hollandia, Írország, Magyarország, Németország, Olaszország, Portugália, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szlovákia és Törökország.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A webáruházak körében az online marketing az abszolút győztes

2018. március 7. 10:51

Közel az idő, amikor már nem lesz kormány

2018. február 20. 13:25

Gyorsuló vágykeltők – Minden út a fogyasztáshoz vezet!

2018. február 8. 10:28

Stratégiai program indul a blokklánc és fintech fejlesztések ösztönzésére

2018. január 26. 15:12
cloudappsportal.com