Újabb nemzetközi sikertörténet az informatika világában

forrás: Prím Online, 2017. november 14. 12:42

Community Excellence díjjal jutalmazták a budapesti székhelyű Webtown-t az Austinban megrendezett Liferay Symposium 2017 alkalmával. A nagy presztízsű elismerést azok a cégek kaphatják meg, akik kiemelkedő értéket teremtenek a világszerte 35 ezres open-source közösség számára.

A nagyvállalati portál- és keretrendszerek fejlesztésének területén elért kiemelkedő eredményeinek köszönhetően idén először magyar tulajdonú szoftverfejlesztő vállalat is átvehette a Liferay Community Excellence díjat. A jelentős szakmai elismeréssel a digitális transzformáció területén úttörő megoldásokat felmutató, kiemelkedő teljesítményt elérő cégeket jutalmazza az iparág globális vezetője.

 

Az Egyesült Államokban megrendezett nagyszabású díjátadó ünnepségen a Liferay képviselője elismerését fejezte ki Bognár Tamás operatív vezetőnek, amiért a Webtown olyan megoldásokat fejleszt, amelyek a teljes open-source közösség munkája számára értéket képvisel. 

 

 

„Az elismerés erősítheti a magyar informatika jóhírét a nemzetközi piacokon, de  fontos üzenetet közvetít a területen hatalmas munkaerőhiánnyal küzdő hazai piac felé is: a fiatalok magyar vállalat csapatának tagjaként is úttörő eredményeket érhetnek el, melyeket a nemzetközi IT szakma értékel és megbecsül” - mondta el Kalmár Péter, a Webtown ügyvezetője.

 

A Webtown mellett olyan vállalatok kapták meg az elismerést mint az Accenture, az XTIVIA, vagy a CIGNEX Datamatix.

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új szintet léphet az MI-forradalom az adatközpontokban

Együttműködési megállapodást kötött a Schneider Electric és az NVIDIA, a két cég összefogásának köszönhetően megnyílik az út a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazásokat még jobban támogató, ugyanakkor energiahatékonyan működő adatközpontok kialakítása előtt. A megállapodás részeként a Schneider Electric leányvállalata, az AVEVA digitális iker platformját összekapcsolják az NVIDIA Omniverse megoldásával, egységes környezetet biztosítva a virtuális szimulációhoz és az együttműködéshez.

2024. április 19. 13:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09