Újabb jelentős napelemgyártó lép a magyar és lengyel piacra

forrás: Prím Online, 2018. január 18. 19:06

A világ egyik legnagyobb szilíciumcella és napelem gyártója, a JA Solar és Magyarország egyik vezető napelemes rendszereket szállító cége, a Manitu Solar hosszú távú megállapodást kötött a magyar és lengyel piacra vonatkozóan. Első lépésként a Manitu Solar megkezdi a JA Solar legújabb és legjobb minőségű moduljainak értékesítését Lengyelországban és Magyarországon.

Jelenleg a magyar és a lengyel napelem-piac az egyik legkisebb az Európai Unióban, mind a kiépített kapacitások, mind az egy főre jutó teljesítmény vonatkozásában, mindazonáltal az elmúlt években mindkét országban jelentős növekedést regisztráltak. Míg az olyan érett piacok, mint Németország, az Egyesült Királyság vagy Olaszország eladásai csökkentek az elmúlt években, a JA Solar - Manitu Solar partnerségének célja, hogy támogassák a kelet-európai piacok növekedését.

 

„Elégedettek vagyunk, hogy a jövőben a Manitu Solar képviseli termékeinket a régióban” – nyilatkozta Andres Doebel, a JA Solar ügyfélkapcsolati igazgatója. „A Manitu Solar az elmúlt években bebizonyította, hogy sikeresen szolgálja ki ügyfeleit, akik az olyan helyi piacokon működnek, ahol mi növelni tudjuk részesedésünket, és a Manitu Solar helyi kivitelező vállalkozásokkal való kapcsolata ebben minden bizonnyal támogatni fog minket rövid és hosszú távon egyaránt.”

 

„A megbízható és elismert gyártók minőségi termékei iránt támasztott kereslet egyértelműen bővül Magyarországon és Lengyelországban egyaránt. A JA Solar világszínvonalú, napenergiát hasznosító termékeket gyárt és együtt nő a napenergia iparral. Örülünk, hogy a JA Solar napelemeit és más termékeit eljuttathatjuk ügyfeleinkhez és partnereinkhez.” – nyilatkozta Nagy Norbert, a Manitu Solar ügyvezetője.

 

Mindkét vállalat elkötelezett abban, hogy hozzáadott-értéket és ezáltal hosszú távú hasznot biztosítson ügyfeleiknek.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Idén is a „Bajnokok" között a Schneider Electric

Zsinórban az ötödik évben kapott „Champion", vagyis „Bajnok" minősítést a Schneider Electric a Canalys kutatócég „Titans Channel Leadership Matrix" elemzésében. A vállalat az értékesítési csatornái folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettségével, valamint a bevezetett programokkal és a partnereit támogató eszközökkel érdemelte ki az elismerést.

2024. március 29. 10:48

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05