Enterprise Messaging: legyen öröm a vállalati kommunikáció!

forrás: Prím Online, 2018. február 4. 09:53

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy elérhetővé vált a GroupWise 18, valamint a Micro Focus Enterprise Messaging. 

Ez utóbbi egy teljes értékű, vállalati szintű csoportmunka-megoldás, amely levelező- és azonnali üzenetküldő rendszereket, címjegyzéket, naptárt, feladatkezelőt, valamint chat-alapú csapatmunka-eszközöket is magában foglal, és most frissítési lehetőségként érhető el a szélesebb körű funkcionalitásra vágyó GroupWise-ügyfelek számára.

 

„Az üzleti kommunikációs folyamatok óriási fejlődésen mennek keresztül. A vállalatok alkalmazottainak egyre gyorsabb és dinamikusabb mobil megoldásokra van szükségük ahhoz, hogy hatékonyan végezhessék munkájukat. A másik oldalon viszont a szervezeteknek egyre szigorúbb szabályozásoknak kell eleget tenniük, illetve egyre komolyabb fenyegetésekkel kell szembenézniük a kibertérben. A cégeknek ezért biztonságossá kell tenniük a kommunikációt és a vállalati információkhoz való hozzáférést anélkül, hogy lelassítanák vagy megnehezítenék a munkavégzést. Erre kínál megoldást az Enterprise Messaging, amely minden szükséges funkciót magában foglal az egyszerű, gyors és biztonságos vállalati kommunikációhoz” – foglalta össze Hargitai Zsolt, a Magyarországi Képviselet üzletfejlesztési vezetője.

 

 

Az Enterprise Messaging a következő megoldásokat és funkciókat foglalja magában:

  • Naprakész levelezés: A csomagban megtalálható GroupWise 2018 a korábbinál is átláthatóbban rendezi az e-maileket, szorosabb integrációt kínál a Filr vállalati fájlmegosztó rendszerrel és a GroupWise Messenger Administration eszközzel. A vállalat emellett hároméves mainstream támogatást kínál a termék mellé.
  • Vállalati e-mail fiókok központi felügyelete: A megoldás lehetővé teszi, hogy az informatikai szakemberek egyszerűen, egyetlen eszközön keresztül felügyeljék az e-mail fiókokat és azok beállításait, beleértve a szabályok, a közös mappák, a proxy jogosultságok, az aláírások és a címjegyzékek kezelését.
  • Chat-alapú csoportmunka: A megoldás olyan, akár offline módban is használható, digitális munkafelületet kínál a csapatok számára a közös munkavégzéshez, amely az e-mailes kommunikációnál gyorsabb, egyszerűbb és átláthatóbb együttműködést tesz lehetővé az azonnali üzenetküldésen, illetve az egyszerű fájl- és információmegosztáson keresztül.
  • Mobil hozzáférés: Az Enteprise Messaging a legmodernebb követelményeknek megfelelően a iPhone, Android, BlackBerry és Windows Mobile rendszerű mobil eszközökről egyaránt teljes értékűen használható. Valós időben képes szinkronizálni a mobilkészülékek és a GroupWise, illetve további, széles körben elterjedt üzleti alkalmazások között is.
  • Biztonság: A csomag kiemelkedő biztonságot kínál a vállalatok rendszerei és hálózatai számára. Többek között vírusirtó és spamszűrő megoldást is magában foglal, beépített képelemző segítségével blokkolja a pornográf tartalmakat, továbbá védelmet nyújt többek között DDoS-támadásokkal és kiberbűnözői tevékenységekkel szemben.
  • Az előírásoknak megfelelő archiválás: A megoldás segítségével úgy helyezhető el minden üzenet, fájl, csatolmány és naptárbejegyzés egyetlen archívumban, hogy az eleget tesz a megfelelőségi előírásoknak. A beépített eDiscovery eszközök segítségével pedig az archivált adatok egyszerűen kezelhetők, hozzáférhetők, kereshetők, címkézhetők, nyomtathatók, továbbíthatók és exportálhatók.
  • Katasztrófa utáni helyreállítás: A beépített disaster recovery funkcióknak köszönhetően probléma esetén néhány kattintással helyreállítható a teljes levelezési rendszer vagy akár egyes részei is, például egy-egy domain, postafiók vagy akár egyetlen e-mail. A katasztrófa utáni helyreállítási funkciók a helyszínen, a felhőben és hibrid módon tárolt adatoknál egyaránt alkalmazhatók.

 

A GroupWise 18 és az Enterprise Messaging már elérhető. Az Enterprise Messaging magában foglalja a GroupWise és TeamWorks szoftvereket, valamint a GWAVA vállalat felvásárlásával a portfólióba emelt termékeket, beleértve a Retain, Secure Messaging Gateway (korábban: GWAVA Gateway), GroupWise Disaster Recovery (Reload), GroupWise Monitoring (Redline), GroupWise Forensics (Reveal) és GroupWise Mailbox Management (Vertigo) megoldásokat.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fél perc alatt is elvégezhető egy kárbejelentés

Az utóbbi idők egyik legnagyobb digitális hype-ja kétségtelenül a tavalyi évben ismertté váló chatbotok körül alakult ki. A trend ezúttal a szokottnál gyorsabban érte el hazánkat, február elején ugyanis publikálásra került az első magyar chatbot, mely a biztosítási kárbejelentést egyszerű, már-már szerethető folyamattá varázsolja.

2018. február 23. 11:21

Következő generációs Dell EMC konvergens infrastruktúra

A Dell EMC bejelentette, hogy piacvezető konvergensinfrastruktúra (CI)-rendszerét a következő generációs Dell EMC VxBlock System 1000-rel bővíti. Az új rendszer túllép a hagyományos CI fizikai határain, így még egyszerűbb és rugalmasabb megoldást kínál a vállalatok számára a digitális átalakulás folyamatának felgyorsítására.

2018. február 23. 08:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Közel az idő, amikor már nem lesz kormány

2018. február 20. 13:25

Gyorsuló vágykeltők – Minden út a fogyasztáshoz vezet!

2018. február 8. 10:28

Stratégiai program indul a blokklánc és fintech fejlesztések ösztönzésére

2018. január 26. 15:12

E-kereskedelmi Körkép 2017

2017. december 28. 09:48
cloudappsportal.com