Enterprise Messaging: legyen öröm a vállalati kommunikáció!

forrás: Prím Online, 2018. február 4. 09:53

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy elérhetővé vált a GroupWise 18, valamint a Micro Focus Enterprise Messaging. 

Ez utóbbi egy teljes értékű, vállalati szintű csoportmunka-megoldás, amely levelező- és azonnali üzenetküldő rendszereket, címjegyzéket, naptárt, feladatkezelőt, valamint chat-alapú csapatmunka-eszközöket is magában foglal, és most frissítési lehetőségként érhető el a szélesebb körű funkcionalitásra vágyó GroupWise-ügyfelek számára.

 

„Az üzleti kommunikációs folyamatok óriási fejlődésen mennek keresztül. A vállalatok alkalmazottainak egyre gyorsabb és dinamikusabb mobil megoldásokra van szükségük ahhoz, hogy hatékonyan végezhessék munkájukat. A másik oldalon viszont a szervezeteknek egyre szigorúbb szabályozásoknak kell eleget tenniük, illetve egyre komolyabb fenyegetésekkel kell szembenézniük a kibertérben. A cégeknek ezért biztonságossá kell tenniük a kommunikációt és a vállalati információkhoz való hozzáférést anélkül, hogy lelassítanák vagy megnehezítenék a munkavégzést. Erre kínál megoldást az Enterprise Messaging, amely minden szükséges funkciót magában foglal az egyszerű, gyors és biztonságos vállalati kommunikációhoz” – foglalta össze Hargitai Zsolt, a Magyarországi Képviselet üzletfejlesztési vezetője.

 

 

Az Enterprise Messaging a következő megoldásokat és funkciókat foglalja magában:

  • Naprakész levelezés: A csomagban megtalálható GroupWise 2018 a korábbinál is átláthatóbban rendezi az e-maileket, szorosabb integrációt kínál a Filr vállalati fájlmegosztó rendszerrel és a GroupWise Messenger Administration eszközzel. A vállalat emellett hároméves mainstream támogatást kínál a termék mellé.
  • Vállalati e-mail fiókok központi felügyelete: A megoldás lehetővé teszi, hogy az informatikai szakemberek egyszerűen, egyetlen eszközön keresztül felügyeljék az e-mail fiókokat és azok beállításait, beleértve a szabályok, a közös mappák, a proxy jogosultságok, az aláírások és a címjegyzékek kezelését.
  • Chat-alapú csoportmunka: A megoldás olyan, akár offline módban is használható, digitális munkafelületet kínál a csapatok számára a közös munkavégzéshez, amely az e-mailes kommunikációnál gyorsabb, egyszerűbb és átláthatóbb együttműködést tesz lehetővé az azonnali üzenetküldésen, illetve az egyszerű fájl- és információmegosztáson keresztül.
  • Mobil hozzáférés: Az Enteprise Messaging a legmodernebb követelményeknek megfelelően a iPhone, Android, BlackBerry és Windows Mobile rendszerű mobil eszközökről egyaránt teljes értékűen használható. Valós időben képes szinkronizálni a mobilkészülékek és a GroupWise, illetve további, széles körben elterjedt üzleti alkalmazások között is.
  • Biztonság: A csomag kiemelkedő biztonságot kínál a vállalatok rendszerei és hálózatai számára. Többek között vírusirtó és spamszűrő megoldást is magában foglal, beépített képelemző segítségével blokkolja a pornográf tartalmakat, továbbá védelmet nyújt többek között DDoS-támadásokkal és kiberbűnözői tevékenységekkel szemben.
  • Az előírásoknak megfelelő archiválás: A megoldás segítségével úgy helyezhető el minden üzenet, fájl, csatolmány és naptárbejegyzés egyetlen archívumban, hogy az eleget tesz a megfelelőségi előírásoknak. A beépített eDiscovery eszközök segítségével pedig az archivált adatok egyszerűen kezelhetők, hozzáférhetők, kereshetők, címkézhetők, nyomtathatók, továbbíthatók és exportálhatók.
  • Katasztrófa utáni helyreállítás: A beépített disaster recovery funkcióknak köszönhetően probléma esetén néhány kattintással helyreállítható a teljes levelezési rendszer vagy akár egyes részei is, például egy-egy domain, postafiók vagy akár egyetlen e-mail. A katasztrófa utáni helyreállítási funkciók a helyszínen, a felhőben és hibrid módon tárolt adatoknál egyaránt alkalmazhatók.

 

A GroupWise 18 és az Enterprise Messaging már elérhető. Az Enterprise Messaging magában foglalja a GroupWise és TeamWorks szoftvereket, valamint a GWAVA vállalat felvásárlásával a portfólióba emelt termékeket, beleértve a Retain, Secure Messaging Gateway (korábban: GWAVA Gateway), GroupWise Disaster Recovery (Reload), GroupWise Monitoring (Redline), GroupWise Forensics (Reveal) és GroupWise Mailbox Management (Vertigo) megoldásokat.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tilos lesz a vevők hátrányos megkülönböztetése: itt a geo-blocking szigorítás

Az EU hosszas tárgyalások után 2018 tavaszán elfogadta az ún. geo-blocking rendeletet, amely decembertől szigorítja a vevők indokolatlan hátrányos megkülönböztetésének tilalmát, legyen szó kereskedelmi értékesítésről, az árazásról, vagy az értékesítési és fizetési feltételekről.

2018. július 23. 15:50

Beszélgető drónrajok, összehangolt repülés

Az ELTE kutatói a nagy egyedszámú drónrajok önszerveződő repüléséről jelentettek meg címlapfotós közleményt a Science Robotics júliusi számában. A vizsgálatok során biológiai motivációjú algoritmusokat és az evolúció elvét használták az új csoportos drónvezérlés megalkotásához.

2018. július 23. 13:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Véget ért a teljesen megújult CEBIT 2018

2018. június 25. 10:09

A Media Markt és Lumenet az Év Internetes Kereskedői 2018-ban

2018. június 6. 15:17

Forbes: 1,1 milliárd dollárral nőtt a Huawei márkaértéke egy év alatt

2018. május 29. 09:52

100 millió dolláros tőkeinjekciót kapott a HMD Global

2018. május 22. 15:16
cloudappsportal.com