A Keypont Intelligence díjjal jutalmazták az OKI ColorPainter M-64s nyomtatóját

forrás: Prím Online, 2018. február 12. 12:19

Kiemelkedő minősítést szerzett a “Továbbfejlesztett” Eco oldószeres/latex 54"/64"-os CMYK nyomtatók kategóriájában az OKI Europe egy széles formátumú tintasugaras nyomtatója, a ColorPainter M-64s, ami egyúttal elnyerte a 2018 Választottja díjat a Keypoint Intelligence Buyers Labje (BLI) (*1) által megrendezett Print Show-n. 

Európai és amerikai versenytársakkal egyaránt ringbe szállva a díjat az OKI nyomtatója a BLI tapasztalt analitikusainak és labortechnikusainak több hónapnyi aprólékos elemzését és értékelését követően érdemelte ki.

 

„A továbbfejlesztett CMYK kategória nyertese egyértelműen az OKI ColorPainter M-64s nyomtató volt” - nyilatkozta David Sweetnam, a BLI kutatási és laboratóriumi szolgáltatásainak igazgatója. „A több kategóriában is kiváló teljesítményt felmutató készülék CP-kezelője különleges dicséretben részesült átfogó funkcionalitása és kitűnő használhatósága kapcsán – ily módon a nyomtató a Készülékkezelés és -felügyelet kategóriában öt csillagos értékelést kapott.”

 

 

Az Eco oldószeres/latex tesztprogram 2016-os elindítása óta a BLI számtalan 54"/64"-os Latex készüléket tesztelt Európában és az Egyesült Államokban, melyet követően négy kategóriában osztott ki díjakat a legjobban teljesítő termékeknek: Belépő szintű Eco oldószeres CMYK, továbbfejlesztett Eco oldószeres CMYK, nagy teljesítményű Eco oldószeres CMYK, ill. kiterjesztett színskálájú Eco oldószeres nyomtató.

 

A ColorPainter M-64s nyomtató a BLI dicséretében részesült termelékenysége és a többpaneles grafikai feladatok rendkívül precíz, kivételes mérettartással történő kivitelezése kapcsán. Ezenfelül az egyetlen olyan nyomtatóként is kitűnt, amely kiváló értékelést kapott a szürkeskála kivitelezésében.

 

“Nagyon örülünk, hogy mi kaptuk meg a 2018-as év Kiemelkedő „Továbbfejlesztett” Eco oldószeres/latex 54"/64"-os CMYK nyomtató díját” - mondta Shu Watanabe, a Nyomdaipari Részleg vezérigazgatója, aki az OKI részéről átvette a díjat. “A ColorPainter M-64s nyomtatótípus ragyogó példája az OKI műszaki élen járásának és fejlesztési képességének, amely lehetővé teszi, hogy innovatív, széleskörű funkcionalitású és magas minőségű nyomdászati megoldásokat hozzunk létre egy fejlődő piacon, miközben megfelelünk a kültéri és a beltéri grafikafelhasználást célzó iparágak eltérő követelményeinek is.”

 

Az OKI könnyen kezelhető ColorPainter M-64s nyomtatója innovatív technológiájának és egyedülállóan magas minőségű grafikai kivitelt biztosító jellemzőinek köszönhetően megreformálta a széles formátumú nyomtatók piacát. A nagy viszkozitású, szinte szagtalan, Eco oldószeres SX tinta gazdagabbá teszi a munkakörnyezetet, mivel széles színskálát és nagy sűrűségű színeket tesz elérhetővé, melyekkel kiváló minőségű, hosszú élettartamú képeket nyomtathatunk alacsony fenntartási költségek mellett. Mindez a beltéri és kültéri alkalmazási lehetőségek számtalan variációjában egyaránt ideálissá teszi a nyomdaterméket, legyen szó akár járművek borításáról, akár háttérvilágításos megjelenítésről.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

2020. szeptember 9. 12:11

Év Informatikai Vezetője díj 2020

2020. augusztus 27. 11:07

Early Bird kedvezménnyel indul ‘Az Év Honlapja’ pályázat

2020. augusztus 13. 14:58
online sportfogadás