A Keypont Intelligence díjjal jutalmazták az OKI ColorPainter M-64s nyomtatóját

forrás: Prím Online, 2018. február 12. 12:19

Kiemelkedő minősítést szerzett a “Továbbfejlesztett” Eco oldószeres/latex 54"/64"-os CMYK nyomtatók kategóriájában az OKI Europe egy széles formátumú tintasugaras nyomtatója, a ColorPainter M-64s, ami egyúttal elnyerte a 2018 Választottja díjat a Keypoint Intelligence Buyers Labje (BLI) (*1) által megrendezett Print Show-n. 

Európai és amerikai versenytársakkal egyaránt ringbe szállva a díjat az OKI nyomtatója a BLI tapasztalt analitikusainak és labortechnikusainak több hónapnyi aprólékos elemzését és értékelését követően érdemelte ki.

 

„A továbbfejlesztett CMYK kategória nyertese egyértelműen az OKI ColorPainter M-64s nyomtató volt” - nyilatkozta David Sweetnam, a BLI kutatási és laboratóriumi szolgáltatásainak igazgatója. „A több kategóriában is kiváló teljesítményt felmutató készülék CP-kezelője különleges dicséretben részesült átfogó funkcionalitása és kitűnő használhatósága kapcsán – ily módon a nyomtató a Készülékkezelés és -felügyelet kategóriában öt csillagos értékelést kapott.”

 

 

Az Eco oldószeres/latex tesztprogram 2016-os elindítása óta a BLI számtalan 54"/64"-os Latex készüléket tesztelt Európában és az Egyesült Államokban, melyet követően négy kategóriában osztott ki díjakat a legjobban teljesítő termékeknek: Belépő szintű Eco oldószeres CMYK, továbbfejlesztett Eco oldószeres CMYK, nagy teljesítményű Eco oldószeres CMYK, ill. kiterjesztett színskálájú Eco oldószeres nyomtató.

 

A ColorPainter M-64s nyomtató a BLI dicséretében részesült termelékenysége és a többpaneles grafikai feladatok rendkívül precíz, kivételes mérettartással történő kivitelezése kapcsán. Ezenfelül az egyetlen olyan nyomtatóként is kitűnt, amely kiváló értékelést kapott a szürkeskála kivitelezésében.

 

“Nagyon örülünk, hogy mi kaptuk meg a 2018-as év Kiemelkedő „Továbbfejlesztett” Eco oldószeres/latex 54"/64"-os CMYK nyomtató díját” - mondta Shu Watanabe, a Nyomdaipari Részleg vezérigazgatója, aki az OKI részéről átvette a díjat. “A ColorPainter M-64s nyomtatótípus ragyogó példája az OKI műszaki élen járásának és fejlesztési képességének, amely lehetővé teszi, hogy innovatív, széleskörű funkcionalitású és magas minőségű nyomdászati megoldásokat hozzunk létre egy fejlődő piacon, miközben megfelelünk a kültéri és a beltéri grafikafelhasználást célzó iparágak eltérő követelményeinek is.”

 

Az OKI könnyen kezelhető ColorPainter M-64s nyomtatója innovatív technológiájának és egyedülállóan magas minőségű grafikai kivitelt biztosító jellemzőinek köszönhetően megreformálta a széles formátumú nyomtatók piacát. A nagy viszkozitású, szinte szagtalan, Eco oldószeres SX tinta gazdagabbá teszi a munkakörnyezetet, mivel széles színskálát és nagy sűrűségű színeket tesz elérhetővé, melyekkel kiváló minőségű, hosszú élettartamú képeket nyomtathatunk alacsony fenntartási költségek mellett. Mindez a beltéri és kültéri alkalmazási lehetőségek számtalan variációjában egyaránt ideálissá teszi a nyomdaterméket, legyen szó akár járművek borításáról, akár háttérvilágításos megjelenítésről.

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Cellum a délkelet-ázsiai térség tíz leggyorsabban növekvő fizetési techvállalata között van

A vállalati vezetőket és egyéb technológiai döntéshozókat összekötő magazin, az APAC Business Headlines a legújabb kiadásában beválasztotta Magyarország piacvezető mobiltárca-szolgáltatóját, a Cellumot a 10 leggyorsabban növekvő fizetésimegoldás-szolgáltató közé, akire érdemes figyelni. A Cellum 2014 óta van jelen a délkelet-ázsiai térségben.

2018. november 15. 19:33

Euronics-GKI Digital: elhúzódik az idei Black Friday

Az Amerikában hagyományosan egy napos Black Friday Magyarországon egyre inkább átalakul a magyar kereskedők és fogyasztók igényeinek, elvárásainak megfelelően. Az idei – immár ötödik – Black Friday mostanra az online és hagyományos kereskedelem minden fontosabb szereplőjét valamilyen formában megmozgató, a vásárlók számára valódi „kincsvadászattal” felérő eseménnyé nőtte ki magát, ahol felértékelődik a többcsatornás értékesítés szerepe is. 

2018. november 15. 15:02

Kilencmilliárd eurót hozhat a digitalizáció Magyarországnak

Akár 9 milliárd eurót adhat hozzá a magyar gazdaság teljesítményéhez 2025-ig a digitalizáció – állapítja meg friss kutatásában a McKinsey & Company. Miközben a digitális transzformáció komoly esély a gazdasági növekedés felpörgetésére, sokat kell tenni ennek érdekében, elsősorban az oktatás-képzés, valamint a digitális megoldások használatának terjedése terén.

2018. november 15. 12:33

Ezt kell tudnunk, ha nem akarjuk, hogy minket is leváltson egy robot

Az elkövetkező 15 évben az amerikai állások közel fele automatizálttá válhat – derül ki egy, az Oxfordi Egyetem kutatói által végzett felmérésből. A munkaerőpiaci elvárások gyors változása miatt egyre fontosabb a „lifelong learning”, azaz az élethosszig tartó tanulás, és az ehhez szükséges készségek elsajátítása. 

2018. november 15. 09:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Windows 10 Professional olcsón és ingyenes kézbesítéssel

2018. november 8. 16:27

eTrends Monitor: a készpénzmentes fizetés már népszerűbb a netezők körében

2018. október 8. 10:12

Videót vetít, kezet fog, ölel, táncol a robot

2018. szeptember 21. 14:07

Mely területeken jelenti a fejlődés motorját a nyílt forráskód

2018. szeptember 19. 14:18
cloudappsportal.com