Itt a Valentin-napi SAP Fiori téma

Henger Attila, 2018. február 14. 12:28

A virág már unalmas, a csoki túl kommersz? Ne aggódjon, mert itt a tökéletes Valentin-napi ajándék kedvesének, egy vattacukorba mártott és sziruppal nyakon öntött szívecske tenger, amit feltelepíthet az SAP rendszeréhez. Ugye, hogy nem tud ennél jobb és személyesebb ajándékot mondani?! A Netlife segít Önnek, hogy mivel lepje meg kedvesét, vagy ha annyira szereti Önmagát, akkor akár saját magát.

A csokoládé reklámok maguk a valóság. Bármilyen ünnepről is legyen szó, ha párunknak egy doboz bonbont ajándékozunk, akkor az boldogan ugrik a nyakunkba csillogó fényjáték, érzelmes zene és lassított felvétel közepette. Sohasem kérné számon a kreativitásunk hiányát, és dicsérettel szólva amellett, hogy mennyire személyes ajándékkal sikerült ismét meglepnünk őt. Esküvőre, nászajándék gyanánt is kiváló választás, hisz kinek kellenek a fényűző nyaralások, vagy a közös életkezdéshez szükséges konyhai gépek, ha csokoládét majszolhatnak?

 

 

Ha virággal lepnénk meg (általában nőnemű) kedvesünket, akkor a meglepés faktor lesz a legnagyobb ajándék, hisz soha senki nem vett még neki virágot bármilyen nemes alkalomból, sőt a legelvetemültebbek még csak nem is tudhatják mi az a virág, és a jó illata miatt talán azt is meg szeretnék kóstolni. De kérem, hívjuk fel a figyelmét arra, hogy ne tegyen ilyet!

 

Ám mit lehet akkor tenni, ha ez a két tökéletes ajándékötlet nem megvalósítható – példának okáért anyagi forrásaink korlátozottsága miatt? Hát lepjük meg egy fantasztikus SAP Fiori témával! Nem fogja majd tudni abbahagyni a menük közötti kattintgatást, és a háttárképben, valamint a tökéletes színharmóniában való gyönyörködést. (Vigyázat, a túlzott figyelem, akár az Önnel való interakció rovására is mehet!) Ne habozzon hát, kattintson és töltse le a tökéletes ajándékot!

 

Hihetetlenül boldog Valentin-napot mindenkinek!

 

_____________ 

A Netlife tisztában van azzal, hogy a világon senki sem fogja feltelepíteni a Valentin-napi cukoráradat témát, de nem is ez volt ezzel a céljuk, hanem a meghökkentés, és az, hogy mosolyt csaljanak az arcunkra. Ez pedig valljuk be sikerült is ezzel a húzásukkal, és a cikkel a maguk szarkasztikus módján.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyre igényesebbek a magyar fogyasztók

A több mint 1.500 üzletet és ügyfélkiszolgálási pontot tesztelő és 6.500 ügyfél véleményét felmérő ClientFirst Consulting kiosztotta az idei „Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban” díjakat. 

2018. február 23. 15:44

A Google mesterséges intelligenciája segít, hogy több pénzt keress

Elindult az új Adsense, ami a gépi tanulás és a mesterséges intelligencia eszközeivel segíti a tartalomszolgáltatókat magasabb bevételhez jutni. A lelkes honlaptulajdonosok szerint új korszak kezdődik a weben, mások csalódottságuknak adnak hangot.

2018. február 23. 12:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Közel az idő, amikor már nem lesz kormány

2018. február 20. 13:25

Gyorsuló vágykeltők – Minden út a fogyasztáshoz vezet!

2018. február 8. 10:28

Stratégiai program indul a blokklánc és fintech fejlesztések ösztönzésére

2018. január 26. 15:12

E-kereskedelmi Körkép 2017

2017. december 28. 09:48
cloudappsportal.com