A Kaspersky Lab csúcsminőségű védelme megállíthatatlannak bizonyult

forrás: Prím Online, 2018. február 25. 11:47

A Kasperky Lab már ötödik éve tartja a legjobb helyezést a független tesztek alapján összeállított TOP3 kiberbiztonsági összehasonlításban. A Kaspersky Lab termékei felülmúlták az összes többi biztonsági céget 2017-ben: 72-szer végeztek első helyen az összesen 86 tesztelésen és kritikában és az esetek 91 %-ában kerültek be a legjobb háromba.

A TOP3 összehasonlítás szerint a Kaspersky Lab továbbra is a legtöbbet tesztelt és díjazott kiberbiztonsági vállalat a piacon, amely a legjobb biztonsági megoldásokkal védi felhasználóit az ismert és ismeretlen kiberveszélyekkel szemben. Ezek az eredmények bebetonozták a cég piacvezető helyzetét. 

 

Világhírű független tesztelő vállalatok értékelései alapján a TOP3 összehasonlítás folyamatosan követi a fogyasztói és üzleti kiberbiztonsági termékek teljesítményét. A számítás a különböző teszteléseken elért eredményeket méri össze. A cégeket aszerint pontozzák, hogy hány teszten vettek részt és ezekből hányszor kerültek be a top háromba. 

 

A TOP3 csak átlátható tesztekből áll, azért az összehasonlítás igazságos és pártatlan. Olyan cégek tesztjeit veszik figyelembe, mint az AV-Test, a SELabs, az MRG Effitas, az AV-Comparatives, melyek mindegyike a tudományos kiválóságáról és semlegességéről ismert. Azt próbálták leellenőrizni, hogy a termékek milyen hatékonysággal védenek az olyan fenyegetésekkel szemben, mint a zsarolóvírusok, az expolitok vagy a pénzügyi vírusok. 

 

2017-ben a Kaspersky Lab vett részt a legtöbb független tesztelésen, összesen 86 teszten, míg a legközelebbi rivális 68-on. A cég termékei a tesztek 91%-ában végeztek a top háromban (a legközelebbi rivális esetében ez a szám 72%). 

 

"A technológiai és kiberbiztonsági szakértelem képezi a magját minden tevékenységünknek. Egyedi szakmai megközelítésünk ötvözi az emberi intelligenciát a fejlett technológiai újításokkal. Folyamatosan fejlesztjük termékeinket ügyfeleink védelme érdekében az ismert és ismeretlen kiberveszélyekkel szemben. A legjobb helyezés a TOP3 összehasonlításban bizonyíték arra, hogy a Kaspersky Lab képes arra, hogy a lehető legjobb védelmet nyújtsa ügyfelei számára, legyen szó nagy vállalatokról vagy magánszemélyekről." - mondta Timur Biyachuev, a Kaspersky Lab anti-vírus kutatási osztályának igazgatója.  

 

Tudjon meg többet a TOP3 összehasonlítás módszertanáról és a Kaspersky Lab sikereiről a következő weboldalon: https://media.kaspersky.com/en/TOP3_2017.pdf

Kulcsszavak: biztonság Kaspersky Lab

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05