Borys Szyc filmsztár oktatta a Women Startup Competition résztvevőket Varsóban

Henger Attila, 2018. április 4. 17:13

A Women Startup Competition harmadik helyszínén Varsóban nem más mint  Borys Szyc neves lengyel színház- és filmszínész oktatta a csapatokat a helyes színpadi szereplésre. 

A versenyt a Yosh.Al nyerte meg, akik a divattal foglalkozó webshopok számára nyújtanak egyedi megoldásokat. Intelligens chatbotokkal, vizuális kereső motorokkal és predektív ajánló rendszerrel személyre szabott automatizált prefrenciák és vásárlói profilok felépítésével segítenek növelni a személyre szabott értékesítések számát.

 

A második helyen a 1000realities csapata végzett, akik az AR és VR technológián alapuló, olyan magával ragadó interaktív alkalmazásokat és szoftvereket készítenek, amelyek minden felhasználói igényt kielégítenek.

 

A harmadik helyezett pedig a Nudelta végzett, akik forradalmasítanák az ügyviteli és könyveléstechnikai anyagok digitalizálási világát.

 

Különdíjat ajánlott fel Mindspace befektetője Mariusz Kozlowski, melyet a Fasadio nyert akik épületek újszerű digitális homlokzati kivitelezésére adnak gyors tervező és ellenőrző eszközt.

 

A következő elődöntő április 5-6-án kerül megrendezésre Londonban, április 27-28-án pedig Budapestre látogatunk. A jelentkezés még nyitva áll azoknak a startupoknak a számára, amelyeknél az alapító tagok legalább 50%-os arányban nők vagy női ügyvezetővel rendelkeznek. A további elődöntők listáját, és a jelentkezéshez szükséges információkat a hivatalos oldalon érhetők el. Keresse fel, a www.womenstartupcompetition.com oldalt.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megerősített hálózattal készül az államalapítás ünnepére a Vodafone

A Vodafone Magyarország a gondtalan felhasználói élmény biztosítása érdekében kapacitásbővítéssel készül augusztus 20-ra, az államalapítás ünnepére. 

2018. augusztus 18. 08:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Magyar Telekom 2018. második negyedéves eredményei

2018. augusztus 9. 14:43

Területi értékesítési igazgatót igazolt a Kaspersky Lab

2018. július 25. 15:17

Véget ért a teljesen megújult CEBIT 2018

2018. június 25. 10:09

A Media Markt és Lumenet az Év Internetes Kereskedői 2018-ban

2018. június 6. 15:17
cloudappsportal.com