Borys Szyc filmsztár oktatta a Women Startup Competition résztvevőket Varsóban

Henger Attila, 2018. április 4. 17:13

A Women Startup Competition harmadik helyszínén Varsóban nem más mint  Borys Szyc neves lengyel színház- és filmszínész oktatta a csapatokat a helyes színpadi szereplésre. 

A versenyt a Yosh.Al nyerte meg, akik a divattal foglalkozó webshopok számára nyújtanak egyedi megoldásokat. Intelligens chatbotokkal, vizuális kereső motorokkal és predektív ajánló rendszerrel személyre szabott automatizált prefrenciák és vásárlói profilok felépítésével segítenek növelni a személyre szabott értékesítések számát.

 

A második helyen a 1000realities csapata végzett, akik az AR és VR technológián alapuló, olyan magával ragadó interaktív alkalmazásokat és szoftvereket készítenek, amelyek minden felhasználói igényt kielégítenek.

 

A harmadik helyezett pedig a Nudelta végzett, akik forradalmasítanák az ügyviteli és könyveléstechnikai anyagok digitalizálási világát.

 

Különdíjat ajánlott fel Mindspace befektetője Mariusz Kozlowski, melyet a Fasadio nyert akik épületek újszerű digitális homlokzati kivitelezésére adnak gyors tervező és ellenőrző eszközt.

 

A következő elődöntő április 5-6-án kerül megrendezésre Londonban, április 27-28-án pedig Budapestre látogatunk. A jelentkezés még nyitva áll azoknak a startupoknak a számára, amelyeknél az alapító tagok legalább 50%-os arányban nők vagy női ügyvezetővel rendelkeznek. A további elődöntők listáját, és a jelentkezéshez szükséges információkat a hivatalos oldalon érhetők el. Keresse fel, a www.womenstartupcompetition.com oldalt.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Elsőként Magyarországon - korlátlan nemzetközi hívások EU-s számokra a Vodafone-nál

2018. április 11. 15:03

Több mint 15 százalékkal nőtt a Huawei bevétele 2017-ben

2018. április 5. 11:10

A webáruházak körében az online marketing az abszolút győztes

2018. március 7. 10:51

Közel az idő, amikor már nem lesz kormány

2018. február 20. 13:25
cloudappsportal.com