Ma van a programozók védőszentjének ünnepe

forrás: Prím Online, 2018. április 4. 15:40

Tudta, hogy a programozóknak és fejlesztőknek van védőszentje? Szent Izidornak hívják, és április 4-én ünnepeljük.

Az NNG tavaly először az emléknap apropójából egy vállalati rendezvényt is szervezett, melynek középpontjába a kollégák, valamint a munkáltatói márka került. A 2017-es videóból kiderül hogyan, a dolgozók maguk mesélik el, mit jelent számukra ez a nap, és milyen programokkal készült a vállalat számukra. 

 

A rendezvénnyel az NNG idén ismét fel szeretné hívni a figyelmet a programozó szakma szépségeire, ezzel is közelebb hozván az iparágat a nagyközönséghez. 

 

A tavalyi rendezvény egy vicces, szerethető, a célcsoportra nagymértékben rezonáló kampány formájában valósult meg, a vállalat így igyekezett kedveskedni kollégáinak, valamint megszólítani a potenciális munkavállalókat.  A visszajelzések alapján az elmúlt évek egyik legjobb NNG-s rendezvénye és tematikus napja lett az esemény, mely még belső kommunikációs díjat is kapott.

 

A tavalyi rendezvényhez hasonlóan a vállalat idén is vendégelőadóval kedveskedik a kollégáknak a további belsős programok mellett. Jason Turner, a C++ és a cross-platform könyvtárak szakértője és a ChaiScript társ-feltalálója érkezik, hogy bemutassa szakterülete legfrissebb innovációit és hasznos tudással vértezze fel a részvevőket. Az NNG-s dolgozók meghívhatják az előadásra az IT területén dolgozó barátaikat, ismerőseiket, hogy meghallgathassák ők is a neves külföldi előadót. A kollégák emellett arra is lehetőséget kapnak, hogy egy külön erre az alkalomra biztosított mennyiségből megvendégeljék nap közben nem az NNG-nél dolgozó programozó barátaikat egy nekik rendelt pizzával. 

 

Az NNG büszke kollégáira, akiknek mindennapi munkája teszi lehetővé, hogy globális sikereket érjen el. A rendezvénnyel elsősorban tehát nekik kedveskedik, de a vállalat reméli azt is, hogy idővel egyre több cég csatlakozik majd a tradícióhoz, így ünnepelve a hazai programozókat, fejlesztőket. 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Minden hétvége nyaralás a PLÁZSon

Siófok, itt kezdődik a Balaton és a PLÁZSon kikötve minden hétvége olyan lehet, mint egy nyaralás a végtelen pihenéssel, testmozgással és éjszakai bulival. Július 13-án az rnb, hip-hop és reggaeton ütemeire lehet rázni, míg nappal megy a strandröplabda mérkőzés, 14-én pedig Majka & Curtis csap bele az éjszakába.

2018. július 10. 18:06

Gyerekek is adományoztak beteg és rászoruló társaiknak a UPC segítségével

Összesen 57 zsák, vagyis közel 7000 darab plüssfigura gyűlt össze annak a jótékonysági akciónak a keretében, amelyet a UPC Magyarország tatabányai munkatársai indítottak a helyi gyermekkórház és a hátrányos helyzetű családok támogatására. 

2018. június 18. 17:41

Bátor Táboros gyerekekért eveztek a Morgan Stanley kalózai

A június minden évben az önkéntes munkáról szól a Morgan Stanley-nél, a karitatív programok látványos nyitó eseménye pedig hagyományosan a vállalat dolgozóinak sárkányhajó versenye. 

2018. június 4. 08:23

Honor és FISE extrém sport kihívás indul “A bátraknak”

A Honor, a trendszetter, fiatal okostelefon e-brand szponzorálja a FISE World Series (Festival International des Sports Extrêmes), a világ legnagyobb extrémsport fesztiváljának jelenleg Montpelierben tartott francia szakaszát, amely 2018 május 9-én indult. 

2018. május 22. 14:55

Így telnek a sikeres emberek éjszakái

Pacsirták kontra éjjeli baglyok, néhány óra után kipihenten ébredők kontra tíz órákat alvók. Ahány ház, annyi (alvási) szokás. Bár a Nemzetközi Alvás Szövetség tájékoztatása szerint a 18-64 év közötti felnőtt lakosság ajánlott alvásideje 7-9 óra*, a hétköznapokban ritkán érjük el az optimális időtartamot: a magyarok például átlagosan 7 óra 2 percet töltenek szunyókálással**. Inkább éjszaka élsz, vagy akkor vagy a leghatékonyabb, ha korán fekszel és még a nap előtt kelsz? És hogy csinálják ezt a hírességek? Lessünk be a hálószobájukba és nézzük meg, hogy telik egy éjszakájuk!

2018. május 22. 10:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Véget ért a teljesen megújult CEBIT 2018

2018. június 25. 10:09

A Media Markt és Lumenet az Év Internetes Kereskedői 2018-ban

2018. június 6. 15:17

Forbes: 1,1 milliárd dollárral nőtt a Huawei márkaértéke egy év alatt

2018. május 29. 09:52

100 millió dolláros tőkeinjekciót kapott a HMD Global

2018. május 22. 15:16
cloudappsportal.com