Ma van a programozók védőszentjének ünnepe

forrás: Prím Online, 2018. április 4. 15:40

Tudta, hogy a programozóknak és fejlesztőknek van védőszentje? Szent Izidornak hívják, és április 4-én ünnepeljük.

Az NNG tavaly először az emléknap apropójából egy vállalati rendezvényt is szervezett, melynek középpontjába a kollégák, valamint a munkáltatói márka került. A 2017-es videóból kiderül hogyan, a dolgozók maguk mesélik el, mit jelent számukra ez a nap, és milyen programokkal készült a vállalat számukra. 

 

A rendezvénnyel az NNG idén ismét fel szeretné hívni a figyelmet a programozó szakma szépségeire, ezzel is közelebb hozván az iparágat a nagyközönséghez. 

 

A tavalyi rendezvény egy vicces, szerethető, a célcsoportra nagymértékben rezonáló kampány formájában valósult meg, a vállalat így igyekezett kedveskedni kollégáinak, valamint megszólítani a potenciális munkavállalókat.  A visszajelzések alapján az elmúlt évek egyik legjobb NNG-s rendezvénye és tematikus napja lett az esemény, mely még belső kommunikációs díjat is kapott.

 

A tavalyi rendezvényhez hasonlóan a vállalat idén is vendégelőadóval kedveskedik a kollégáknak a további belsős programok mellett. Jason Turner, a C++ és a cross-platform könyvtárak szakértője és a ChaiScript társ-feltalálója érkezik, hogy bemutassa szakterülete legfrissebb innovációit és hasznos tudással vértezze fel a részvevőket. Az NNG-s dolgozók meghívhatják az előadásra az IT területén dolgozó barátaikat, ismerőseiket, hogy meghallgathassák ők is a neves külföldi előadót. A kollégák emellett arra is lehetőséget kapnak, hogy egy külön erre az alkalomra biztosított mennyiségből megvendégeljék nap közben nem az NNG-nél dolgozó programozó barátaikat egy nekik rendelt pizzával. 

 

Az NNG büszke kollégáira, akiknek mindennapi munkája teszi lehetővé, hogy globális sikereket érjen el. A rendezvénnyel elsősorban tehát nekik kedveskedik, de a vállalat reméli azt is, hogy idővel egyre több cég csatlakozik majd a tradícióhoz, így ünnepelve a hazai programozókat, fejlesztőket. 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Magyar hallgatók a L’Oréal Brandstorm nemzetközi döntőjén Párizsban

Április 10-én rendezték meg a L’Oréal Brandstorm innovációs versenyének regionális fordulóját, ahol magyar, cseh, illetve szlovák felsőoktatási hallgatók mutatták be ötleteiket a zsűrinek. A résztvevőket összesen három kategóriában díjazták, amelyből kettőt magyar csapat nyert. Ezen felül az egyik magyar csapatot az a megtiszteltetés érte, hogy a nemzetközi döntőben egyedüliként képviselheti a régiónkat.

2018. április 17. 17:28

Speciális hamburgerek tech-rajongóknak!

Igazi tech kínálattal találkozhat a közönség a Gozsdu Udvarban a Zing Burger kamionjánál a Startup Safary ideje alatt, április 19-20-án. Ismerkedjünk meg a Codecool inspirálta Zing programozói burgerekkel!

2018. április 17. 15:53

Ma van a programozók védőszentjének ünnepe

Tudta, hogy a programozóknak és fejlesztőknek van védőszentje? Szent Izidornak hívják, és április 4-én ünnepeljük.

2018. április 4. 15:40

Új élményközpont Budapesten

Számos metropoliszhoz hasonlóan hamarosan Budapest is büszkélkedhet egy olyan élményközponttal, amely folyamatos befogadó teret biztosít a világban szerte nagy érdeklődést keltő tudományos, ismeretterjesztő, szórakoztató, interaktív kiállításoknak. Az Andrássy Élményközpontnak a patinás Párizsi Nagyáruház izgalmas belső tere ad otthont.

2018. április 3. 09:31

Március 26-tól új vígjáték sorozat indul az HBO GO-n

Március 26-án, hétfőn érkezik az HBO új, saját gyártású vígjátéka, a Barry. A 8 részes első évad főszerepében a Kész katasztrófa sztárja és a Saturday Night Live (SNL) állandó szereplője, Bill Hader, aki nem csak szereplője, de írója, alkotója és rendezője is a sorozatnak Alec Berg (Szilícium-völgy, Félig üres) producerrel együtt. 

2018. március 22. 18:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Elsőként Magyarországon - korlátlan nemzetközi hívások EU-s számokra a Vodafone-nál

2018. április 11. 15:03

Több mint 15 százalékkal nőtt a Huawei bevétele 2017-ben

2018. április 5. 11:10

A webáruházak körében az online marketing az abszolút győztes

2018. március 7. 10:51

Közel az idő, amikor már nem lesz kormány

2018. február 20. 13:25
cloudappsportal.com