Eaton nyomógomb-konfigurátor

forrás: Prím Online, 2018. április 10. 16:01

Az Eaton online nyomógomb-konfigurátora lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy saját számítógépük előtt ülve állíthassák össze az igényeiknek megfelelő működtető készülékeiket.

A programot kifejezetten a gép- és berendezésgyártókra igazítva fejlesztették ki, de a nagykereskedők és a végfelhasználók számára is hasznos lehet. Felhasználóbarát kezelőfelülete bárhol és bármikor lehetővé teszi az ember-gép kapcsolatokhoz szükséges összes elem kiválasztását és konfigurálását. A szoftver jelenleg több mint 2600 Eaton terméket tartalmaz. Ezek között megtalálhatóak a már jól ismert RMQ-Titan család tagjai, az új RMQ lapos sorozat tagjai (melyek az előbbiekkel kombinálhatóak), az RMQ kompakt többféle változata, valamint az RMQ16 sorozat elemei és a FAK kézi és lábműködtetésű nyomógombjai. 

 

Az egyes termékek magától értetődő, grafikus alapú bemutatásának és a lehetséges konfigurációk világos és egyszerű megjelenítésének köszönhetően a konfigurátor jelentős hozzáadott értékkel bír a felhasználók számára. Az előnyök közé tartozik a rendelkezésre álló termékek gyors áttekintése, az egyes elemek egyszerű és gyors kiválasztása, valamint az adott gomb megnyomásával kapcsolatos dokumentálható információk összegyűjtése. Ezenkívül a szoftver támogatja a komplett készülékek testreszabott összeszerelését: javasolja a megengedett konfigurációkat és elutasítja az esetlegesen hibás konfigurációkat. Ha elkészült a konfiguráció, táblázatos formában lehívható az alkatrészek listája, amely az ajánlatkérés alapjául szolgál. 

 

 

Működtető készülékek egyszerű kiválasztása és tervezése az Eaton nyomógomb-konfigurátorával

 

"Ezzel a szoftverrel az Eaton a hatékony konfigurációs eszközök iránti növekvő piaci igényekre kíván válaszolni" - mondja Bernd Wolff, az Eaton termékmenedzsere. "A konfigurátor segítségével ügyfeleink hatékonyabban tudnak dolgozni, nem csak az intuitív kezelőfelület miatt, hanem a termékek animált nézetének köszönhetően, amely a virtuális vezérlőpulton keresztül azonnal létrehozható."

 

A konfigurátor ingyenesen elérhető itt: www.eaton.eu/config/rmq. A jövőben az Eaton további termékcsaládokat kíván hozzáadni a konfigurátorhoz, valamint olyan szolgáltatásokkal kívánja bővíteni azt, amelyek segítségével még egyszerűbbé válik a megfelelő működtető készülékek kiválasztásának és konfigurálásának a folyamata, és még nagyobb választék áll majd a felhasználók rendelkezésére.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20