Innováció a konyhában

forrás: Prím Online, 2018. április 20. 11:31

A Samsung Electronics történetében először idén vett részt a EuroCucina kiállításon, amelyet kétévente rendeznek meg Milánóban. A vásáron olyan termékeket mutatott be, amelyek valódi változást hoznak a felhasználók életébe, ezzel emelve a márka imázsát és hírnevét a vásárlók körében.

Új Dual Cook Flex - a vásárlók igényei szerint fejlesztve

A EuroCucina alkalmával a Samsung bemutatta a beépített termékeket felsorakoztató portfolióját, amely olyan konyhai megoldásokat foglal magában, mint az új Dual Cook Flex okossütő. A Dual Cook technológiának köszönhetően a Dual Cook Flex sütővel egyszerre akár több fogást is készíthetünk, mivel a sütő két külön sütőtérré alakítható. Az alsó és felső sütőtérben párhuzamosan süthetünk más-más hőmérsékleten és sütési idővel különféle ételeket, így biztosítva, hogy minden fogás a lehető legfinomabb legyen. A Dual Cook technológia azt is megakadályozza, hogy a két sütőtérben szagok összekeveredjenek. A felső sütőtér akár önmagában is használható, a Dual Cook megoldással így az előmelegítés és a sütés is energiatakarékos. 

 

A különleges Flexible Door megoldás pedig azt is lehetővé teszi, hogy a felhasználók anélkül férjenek hozzá a felső sütőtérhez, hogy az alsó sütőtérből a hő elszökjön, így annak teljesítménye változatlan marad. A sütőteret kettéosztó felületet eltávolítva a felső és alsó sütőteret akár egyben is használhatjuk nagyobb ételek készítésekor.

 

A Dual Cook Flex okosfunkcióival új élményt jelent az ételek elkészítése. A felhasználók a SmartThings alkalmazás segítségével kényelmesen, távolról előmelegíthetik a sütőt, valamint felügyelhetik és irányíthatják annak beállításait. A Cooking Guide funkció pedig a készülő étel hozzávalóinak és típusának megfelelően ad hasznos tanácsokat a legmegfelelőbb sütési módra, a javasolt hőfokra és a sütés idejére vonatkozóan.  

 

 

Okosabb élet a mesterséges intelligenciának / a dolgok internetének (AI/IoT) köszönhetően

A Samsung a EuroCucina kiállításon mutatta be, az összekapcsolható, IoT-képes eszközök miként képesek tökéletes összhangban működni.

 

Innovatív technológia és kifinomult dizájn a konyhában

Az EuroCucina kiállításon a látogatóknak lehetősége nyílt megismerni és kipróbálni a vállalat egyedi konyhatechnológiai berendezéseit. A Samsung WaterWall mosogatógépe tökéletesen megtisztítja az edények minden zugát, míg a Virtual Flame indukciós főzőlap a könnyebb szabályozhatóság érdekében láng alakú ikonokkal jelzi az aktuális hőmérsékletet. A termékek hazánkban várhatóan az idei év második felétől lesznek elérhetők. A Samsung RS8000 SBS hűtőre is jellemző Twin Cooling Plus technológia működését egy átlátszó kijelzőn át tanulmányozhatták a látogatók, így szemtanúi lehettek, ahogy a rendszer egymástól függetlenül szabályozza a hűtőszekrényt és a fagyasztót.

 

A fekete rozsdamentes acélból készült beépített berendezések és a Dacor’s Modernits kollekció mellett a Samsung olyan prémium formatervezési megoldásait is bemutatta, mint a lapos, minimalista dizájn, amely tökéletes összehangba állítja a portfólió termékeit, és maximalizálja a berendezések funkcionalitását.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mely területeken jelenti a fejlődés motorját a nyílt forráskód

2018. szeptember 19. 14:18

A drón vagy a Tesla gyorsul jobban?

2018. szeptember 18. 14:04

Nemzetközi online vásárlási trendek

2018. szeptember 12. 11:54

Hogyan védjük meg céges értékeinket a kiberbűnözőktől?

2018. szeptember 10. 14:57
cloudappsportal.com