Honor és FISE extrém sport kihívás indul “A bátraknak”

forrás: Prím Online, 2018. május 22. 14:55

A Honor, a trendszetter, fiatal okostelefon e-brand szponzorálja a FISE World Series (Festival International des Sports Extrêmes), a világ legnagyobb extrémsport fesztiváljának jelenleg Montpelierben tartott francia szakaszát, amely 2018 május 9-én indult. 

A Honor 2014 óta támogatja a FISE-t, 2016-ban pedig globális stratégiai partnerévé is vált. Ez egyike a Honor “bátor együttműködésének” a fiatal generáció és azok számára, akik a szívükben fiatalnak érzik magukat. A FISE a sport és az innováció izgalmas világát jelenti, ahol a sportolók új kihívások elé nézhetnek, kifejezhetik magukat és a határaikat kitolhatják a szélsőségekig! 

 

 

"A FISE minden képzettségi szinten lévő sportolója a mi mottónkat képviseli: "A bátraknak", - mondta George Zhao, a Honor elnöke. "A Honor elkötelezett amellett, hogy a fiatalok egész generációjával építsünk ki kapcsolatot a világ minden táján, és segítsünk nekik egy izgalmas és trendi életmód kialakításában."

 

A Honor, a fiatal generáció számára született márka, életstílust teremt bárkinek, aki a lelkében fiatalnak érzi magát, valamint fejlett technológiát vezet be a zenében, az e-sportokban, a fotózásban és a sportokban való partnerségei révén. 

 

Az ötnapos rendezvény évente több mint 2700 lelkes extrém sportolót fogad a világ minden tájáról. Profi és amatőr sportolók egyaránt versenyeznek hét extrémsport kategóriában: wakeboard, BMX, gördeszka, görkorcsolya, scooter, hegyi kerékpározás és parkour.

Kulcsszavak: FISE World Series Honor

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Világsakkfesztivál - negyedszer

Polgár Judit  sokszoros olimpiai bajnok, minden idők legjobb női sakkozója  álmodta meg a "Világsakkfesztivált", amelyet immár negyedik alkalommal rendezik meg Budapesten a Polgár Judit féle - „Chess Connects Us" vagyis „A sakk összeköt minket" - mottó jegyében. 

2018. szeptember 21. 10:25

Nemzetközi mobilfotós kiállítás nyílt az Akvárium Klubban

Első alkalommal nyílt kizárólag mobiltelefonnal készült fotókat bemutató kiállítás Budapesten. A Huawei Mobilfotó Kiállításon a vállalat 20 európai országban megrendezett okostelefonos fotóversenye, a Next Image legjobb alkotásai mellett neves magyar fotográfusok munkáit is megtekinthetik az érdeklődők. Az amatőr és profi fotósok képeit egyaránt felvonultató kiállítás anyagában helyet kapott Pávó Réka „Art & Leukemia” című Grand Prix-díjas alkotása, valamint a verseny 6 kategóriájának díjnyertes fényképei is. A kiállítás 2018. szeptember 18. és október 1. között ingyenesen megtekinthető az Akvárium Klubban.

2018. szeptember 18. 14:52

Állati...

Országszerte rengeteg, állatokat támogató intézmény és alapítvány tevékenykedik, azonban ritkán adottak a gördülékeny működéshez szükséges feltételek. Az eMAG két évvel ezelőtt honosította meg azt a jeles napot, melyen kifejezetten az állatoké a főszerep. A novemberi Black Cat Day adománygyűjtő kampánya mellett örökbefogadó napot is szervez, amelynek célja, hogy a megkülönböztetések miatt hátrányos helyzetben lévő fekete kisállatoknak is megadják az esélyt a boldogságra.  

2018. szeptember 18. 13:55

Amikor a 900 kilós ipari robot táncra perdül

Fredrik „Benke” Rydman, a híres svéd koreográfus, az új, rendhagyó előadásának Stockholmban tartott, múlt pénteki premierén, kifinomult páros táncot adott elő az ABB 900 kg-os IRB 6620-as ipari robotjával. A művészi előadás a technológia, az automatizálás és a mesterséges intelligencia változó társadalmi szerepére, illetve az ember és a robot közötti együttműködésre kívánja ráirányítani a figyelmet.

2018. szeptember 13. 19:29

Kortárs kiállítás a Lupán

Kortárs képzőművészek alkotásaiból nyílik kiállítás szeptember 17-én 18 órakor a Lupa-tó rendezvényparkban. A LuppaArt Residency művészeinek képeit szeptember 21-én, egy aukció keretében meg is lehet majd a helyszínen vásárolni. 

 

2018. szeptember 12. 15:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Videót vetít, kezet fog, ölel, táncol a robot

2018. szeptember 21. 14:07

Mely területeken jelenti a fejlődés motorját a nyílt forráskód

2018. szeptember 19. 14:18

A drón vagy a Tesla gyorsul jobban?

2018. szeptember 18. 14:04

Nemzetközi online vásárlási trendek

2018. szeptember 12. 11:54
cloudappsportal.com