Honor és FISE extrém sport kihívás indul “A bátraknak”

forrás: Prím Online, 2018. május 22. 14:55

A Honor, a trendszetter, fiatal okostelefon e-brand szponzorálja a FISE World Series (Festival International des Sports Extrêmes), a világ legnagyobb extrémsport fesztiváljának jelenleg Montpelierben tartott francia szakaszát, amely 2018 május 9-én indult. 

A Honor 2014 óta támogatja a FISE-t, 2016-ban pedig globális stratégiai partnerévé is vált. Ez egyike a Honor “bátor együttműködésének” a fiatal generáció és azok számára, akik a szívükben fiatalnak érzik magukat. A FISE a sport és az innováció izgalmas világát jelenti, ahol a sportolók új kihívások elé nézhetnek, kifejezhetik magukat és a határaikat kitolhatják a szélsőségekig! 

 

 

"A FISE minden képzettségi szinten lévő sportolója a mi mottónkat képviseli: "A bátraknak", - mondta George Zhao, a Honor elnöke. "A Honor elkötelezett amellett, hogy a fiatalok egész generációjával építsünk ki kapcsolatot a világ minden táján, és segítsünk nekik egy izgalmas és trendi életmód kialakításában."

 

A Honor, a fiatal generáció számára született márka, életstílust teremt bárkinek, aki a lelkében fiatalnak érzi magát, valamint fejlett technológiát vezet be a zenében, az e-sportokban, a fotózásban és a sportokban való partnerségei révén. 

 

Az ötnapos rendezvény évente több mint 2700 lelkes extrém sportolót fogad a világ minden tájáról. Profi és amatőr sportolók egyaránt versenyeznek hét extrémsport kategóriában: wakeboard, BMX, gördeszka, görkorcsolya, scooter, hegyi kerékpározás és parkour.

Kulcsszavak: FISE World Series Honor

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Négy sorozat premierévadjaival indítja az új évet az RTL Spike

Ahogyan azt már megszokhattuk, az RTL Spike-on sosincs hiány a lebilincselő sztorikból. Ebben az évben sem lesz ez másképp, hiszen máris négy népszerű sorozat vadonatúj évadjaival indítja 2019-et a csatorna. Januárban és februárban magyar szinkronnal folytatódik a Vikingek, az iZombie, a Visszatérők és a The Walking Dead története is.

2019. január 22. 14:17

Állásbörzés fesztiváljegy a karácsonyfa alatt?

A karácsony közeledtével minden szülő a tökéletes ajándékot keresi gyermekének, még akkor is, ha az valójában már felnőtt. Az újabb okostelefon helyett lehetséges olyan ajándékot adni, ami valóban előrelendíti fiatalok életét!

2018. december 19. 15:56

Felújítják az Álomutazót karácsonyra

Karácsony előtt és után nem is jöhetne semmi jobb, mint egy jó családi program. A tavaly nagysikerű szuperprodukció idén újraéled, ugyanúgy a BOK csarnokban, sztárokkal, lenyűgöző látványvilággal és fantasztikus slágerekkel.

2018. december 19. 11:00

Adventi hangulatban búcsúzik a Future Park

Már csak december végéig látható az Andrássy Élményközpontban a világ egyig legizgalmasabb virtuális játszótere, az év utolsó hónapjára adventi hangulatba öltözött Future Park. A japán szakemberek által megálmodott interaktív tér az elmúlt fél év alatt több mint 150 ezer látogatót vonzott. Az Andrássy Élményközpont pedig már 2019-re tervez, egy, az elmúlt évtized legnagyobb kasszasikerű filmjének kiállítását várhatjuk februártól.

2018. december 11. 12:51

A repüléstörténet mérföldkövei

Az ember létezése óta vágyott arra, hogy repülhessen. A repülés felfedezése örökre megváltoztatta az emberek közötti interakciókat, a világ felfedezésének módját és mindennapi életünket is. 

2018. december 9. 09:16

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Technológiával az örökélet felé

2019. január 14. 10:53

Az LG és a Microsoft közösen forradalmasítja az autóipart

2019. január 12. 10:47

Új technológiák az online játékgépekhez

2018. december 28. 08:02

123 magyarországi ALDI áruháznál állít üzembe elektromosautó-töltőket az E.ON

2018. december 19. 14:13
cloudappsportal.com