A Fujitsu díjazta legkiválóbb hazai partnereit a SELECT Partner Program keretében

forrás: Prím Online, 2018. június 11. 11:00

A Fujitsu átadta legkiválóbb hazai üzleti partnereinek a SELECT Partner díjakat. Az idei Fujitsu Day alkalmából a színes program mellett a vendégek egy díjátadó gálán is részt vehettek, ahol a magyarországi Fujitsu szervezet értékeli partnerei és disztribútorai egész éves munkáját. 

A fél napos eseményen szó volt a hiperkonvergens és hibridfelhő-megoldásokról, a mentés-archiválásról, valamint a Fujitsu adatközponti PRIMEQUEST rendszereiről. A gyártó két igen érdekes esettanulmánnyal is készült: elsőként az AUDI Hungária Zrt. előadója beszélt a gyárában alkalmazott építési utasítások digitalizációjáról, majd a Magyar Államkincstár képviseletében szimultán mentési eljárásokat mutatott be.

 

A Fujitsu Day kiváló lehetőséget kínál arra is, hogy a gyártó éves díjakkal jutalmazza a különböző kategóriákban legjobban teljesítő és kiemelkedő viszonteladó partnereit. A díjakat ünnepélyes gála keretében Dariusz Kwiecinski, a Fujitsu kelet-európai vezetője és Sági Béla, a Fujitsu Channel fejlesztési menedzsere adta át. A hat kategóriában díjazott viszonteladó partnerek között egy budapesti székhelyű nagy multinacionális szervezet és szegedi illetőségű magyar vállalkozás is elismerésben részesül.

 

A Fujitsu Day több mint 10 éves múltra tekint vissza – minden évben ekkor mutatják be a hazai közönségnek a legújabb trendeket és technológiákat. Az esemény egyik kiemelt pontja az esti díjátadó gála, ahol a Fujitsu képviselői megjutalmazzák a viszonteladó partnereket egész éves munkájukért. „A Fujitsu szilárd meggyőződése, hogy saját sikeréhez viszonteladóinak is sikereseknek kell lenniük. Ezért folyamatosan odafigyelünk partnereinkre, és változó szükségleteikhez igazítjuk a SELECT programot” – fogalmazott Dariusz Kwiecinski a Fujitsu kelet-európai vezetője és magyarországi ügyvezető igazgatója.

 

Magyarországi díjazottak:

  • Az év viszonteladó partnere: T-Systems Magyarország Zrt. 
  • Az év adatközponti partnere: Advanced Network Technologies 
  • Az év KKV partnere: MarkIT Magyarország
  • Az év feltörekvő partnere: Symmetria Magyarország
  • Az év vállalati partnere: PC Trade Systems
  • Az év munkaállomás partnere: 3DHISTECH

 

A PC Trade az Év Vállalati partnere

A T-Systems lett az Év Visztoneladó Partnere

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Videót vetít, kezet fog, ölel, táncol a robot

2018. szeptember 21. 14:07

Mely területeken jelenti a fejlődés motorját a nyílt forráskód

2018. szeptember 19. 14:18

A drón vagy a Tesla gyorsul jobban?

2018. szeptember 18. 14:04

Nemzetközi online vásárlási trendek

2018. szeptember 12. 11:54
cloudappsportal.com