Nyomdai digitalizáció felsőfokon

forrás: Prím Online, 2018. június 18. 14:48

A Xerox megőrizte vezető helyét a menedzselt nyomtatási szolgáltatások (MPS) területén a Quocirca elemzői csoport legújabb, Európa-központú, de világpiaci trendeket is vizsgáló kutatása szerint. A piac igényei folyamatosan innovációra ösztönzik a Xeroxot, emellett a partnereknek rendszeres képzéseket is biztosít a cég.

A Xerox így immár négy éve listavezető a Quocirca piaci jelentései alapján egy olyan területen, mely a legnagyobb stratégiai értéket hordozza a nyomdaipar jövőjét tekintve. A Quocirca egy további, Print 2025 címen kiadott kutatása kitér arra is, hogy a szoftver és a szolgáltatási paletta bővítése nélkül a nyomdaipari digitalizáció és fejlesztés nehezen képzelhető el. Ez gyakran igencsak innovatív lehetőségek biztosítását feltételezi, melyben a menedzselt nyomtatási szolgáltatások már most is az élen járnak. „A Xerox rendelkezik az iparág egyik legfejlettebb és egyben legkifinomultabb szolgáltatási eszköztárával a nyomdaipari partnerek között” – mondta Louella Fernandes, a Quocirca társigazgatója. „A Xerox üzleti fejlesztési programja kifejezetten egyedülálló és meghatározó a piacon. Az értékesítési partnereknek széleskörű marketinget, sales tevékenységet, képzéseket és operatív támogatást is kínálnak.”

 

A Xerox menedzselt nyomtatási szolgáltatásai egyaránt megfelelnek a digitális átalakulással szembenéző nagyvállalatok, kis- és középvállalkozások (KKV) igényeinek. Munkafolyamatok automatizálásával és elemzésekkel is segíti ügyfeleit a Xerox fenntarthatósági céljaik elérésében, továbbá biztosítja a dokumentumkezelés folyamatainak, költségeinek jobb átláthatóságát és ellenőrzését, valamint  a legújabb hitelesítési, titkosítási és vírusvédelmi technológiák révén növeli a biztonságot is. 

 

„A KKV szektor egyre nagyobb érdeklődést mutat a menedzselt nyomtatási szolgáltatások iránt, így a siker kulcsát a partnereinkkel való minél szorosabb együttműködés jelenti. A Quocirca legfrissebb iparági jelentése és Print 2025 kutatása megerősíti elkötelezettségünket, hogy globális szinten növeljük tovább jelenlétünket" – mondta Jacques Edouard Gueden, a Xerox Nemzetközi kereskedelmi osztály alelnöke. „A Xerox egyedülálló megoldásai, mint például az MPS Essentials Suite és a Xerox Partner Print Services (XPPS) nemcsak segítik az üzleti partnereket, de versenyelőnyhöz is juttatják őket, melyre különösen nagy szükségük lesz az elkövetkező öt évben a piac dinamikus növekedése miatt."

 

Az előnyös piaci pozíciót az is biztosítja, hogy az új Xerox ConnectKey portfólió napjaink vállalkozásainak igényeit remekül képes teljesíteni: a hagyományos nyomtatási eszközöket összekapcsolva akár okos munkahelyi asszisztenst is képes létrehozni. A ConnectKey személyre szabott automatizált munkafolyamata, a mobil- és felhőalapú szolgáltatások, a feladatokra szabott alkalmazások és a többszintű biztonsági funkciók segítenek a termelékenység, a hatékonyság és az információbiztonság javításában.

 

A Quocirca-jelentés a Xerox erősségei közé a következőket sorolja:

  • Az újonnan elindított Xerox MPS Essentials Suite az üzleti partnereknek kínál kedvező áron átfogó szoftvercsomagot, mellyel visszatérő bevételi forrásokat érhetnek el és az MPS-üzletágat is erősíteni tudják.
  • A Xerox magas szintű biztonságtechnikai megoldásai proaktív védelmet nyújtanak a beérkező fenyegetésekkel szemben kis és nagy szervezeteknek egyaránt.
  • A KKV szektornak kínált, multi vendor eszközöket támogató Xerox Partner Print Services (XPPS), a Xerox átfogó, felhőalapú, menedzselt nyomtatási szolgáltatásai.
  • A Xerox személyre szabott alkalmazásfejlesztő (PAB) platformja megteremti a testreszabott szoftverfejlesztés alapjait, és lehetővé teszi a PAB fejlesztők számára, hogy ügyfeleiknek saját ConnectKey applikációkat és így akár új bevételi forrást jelentő alkalmazásokat készítsenek.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05