Kiderült, ki viheti haza a MÁV-csoport fotópályázatának főnyereményét

forrás: Prím Online, 2018. szeptember 5. 15:57

A MÁV kihirdette a 150 év, 150 like című fotópályázat győztesét. Az idén másfél évszázados vasúttársaság a jubileumi mozdonyáról készített és az internet egyik közösségi oldalán közzétett felvételek közül választotta ki a győztes alkotást.

A MÁV augusztusban tette közzé pályázati felhívását, amelyben a jubileumi év tiszteletére ünnepi díszbe öltöztetett mozdonyról készült fényképek közzétételére buzdította a MÁV-csoport Instagram-oldalának követőit. A játékban azok a felhasználók vehettek részt, akik a százötven nyelven feliratozott Taurus mozdonyról készített, és #máv150, valamint @mavcsoport.hu jelöléssel ellátott fényképeiket megosztották a közösségi oldalon. 

 

A MÁV Magyar Államvasutak megalakulásának másfél évszázados évfordulója alkalmából a közösségi média lehetőségeit kihasználva köti össze a vasútrajongókat, és népszerűsíti a kötöttpályás közösségi közlekedést. A nyereményjáték célja a magyar vasút története iránti érdeklődés növelése és a vonatközlekedés népszerűsítése volt.

 

A győztes fotót a legalább 150 kedvelést összegyűjtött képek közül, esztétikai szempontok figyelembevételével választotta ki a vasúttársaság. A legszebb fényképet @markgalovics Instagram-felhasználó készítette, de a játék népszerűségére való tekintettel a zsűri különdíjasokat is hirdetett.

 

 

A győztes pályázat készítőjének nyereménye egy instant hibrid fényképezőgép a hozzá való fotópapírokkal, valamint a  MÁV-csoport ajándékcsomagja. A nyeremény átadására a jubileumi év egyik kiemelt eseményén, a 2018. szeptember 8–9-i Nemzetközi Vasúti Járműparádén kerül sor a budapesti Magyar Vasúttörténeti Parkban.

 

 

 

A fődíjas pályamű mellett a MÁV megosztva a két második helyezettet (@norbertpocza, @radleex), valamint a játék lezárásakor legtöbb like-ot szerző fotó készítőjét (@shaltoutsara) különdíjjal jutalmazta. Valamennyi díjazott páros belépőt nyert a Nemzetközi Vasúti Járműparádéra.

 

 

A hétvégi ünnepi rendezvényen különleges vasúti járművek bemutatói, gőzmozdonyverseny, mozdonyszépe-választás, külföldi járművek, valamint számos interaktív program – többek között mozdonyozási lehetőség, kerti vasutazás és hajtányozás – várja a látogatókat. A jó hangulatról szeptember 8-án, szombaton este Odett- és Freddie-koncert, vasárnap kora délután pedig az Apacuka zenekar gondoskodik. A helyszínről a ’80-as, ’90-es évek slágereit játszó kereskedelmi rádió jelentkezik élő adással és kívánságműsorral. 

 

A járműparádé hangulatfotóit a MÁV-csoport megosztja Instagram-oldalán. Keresse a @mavcsoport.hu felhasználót!

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mely területeken jelenti a fejlődés motorját a nyílt forráskód

2018. szeptember 19. 14:18

A drón vagy a Tesla gyorsul jobban?

2018. szeptember 18. 14:04

Nemzetközi online vásárlási trendek

2018. szeptember 12. 11:54

Hogyan védjük meg céges értékeinket a kiberbűnözőktől?

2018. szeptember 10. 14:57
cloudappsportal.com