Új, tematikus tévécsatornák az Emirates díjnyertes fedélzeti szórakoztató rendszerében

forrás: Prím Online, 2018. szeptember 23. 13:13

A borkedvelők és a gasztronómia szerelmesei élvezhetik a Food Channel és a Wine Channel csatornákat az Emirates díjnyertes fedélzeti szórakoztató rendszerében.

Az Emirates 700 millió dollárt fordított híres fedélzeti étel- és italkínálatának kifejlesztésére és évente 110 millió ételadagot szolgál fel a járatain. Az exkluzív borok és díjnyertes séfek által összeállított menüsorok bemutatására új tematikus tévécsatornákat indított a légitársaság, így repülés közben bepillantást nyerhetünk az italok kiválasztásába, az ételek kifejlesztésébe és elkészítésébe.

 

A Food Channel első két epizódjában például ellátogathatunk az olaszországi Umbriába, ahonnan a légitársaság a Monte Vibianóból származó olívaolajat szerzi be, vagy Sri Lankára, ahol a Dilmah teák válogatásába nyerhetünk bepillantást. De ezen kívül a regionális konyhák ihlette fogások receptjei is megismerhetők, így azokat otthon is elkészíthetik a gasztronómia szerelmesei és a recepteket letölthetik az emirates.com weboldalról is.

 

 

Joost Heymeijer az Emirates Catering alelnöke elmondta: „Minden fedélzeti osztályunk összes utasa számára kiváló étkezési élményt szeretnénk nyújtani. Ételeink elkészítését és boraink kiválasztását rendkívüli részletességgel végezzük. A tematikus csatornák segítségével a nézők megérthetik étel- és italfilozófiánkat, a vendéglátási stratégiánkat és a partnereinkkel való együttműködésünket. Ezen kívül az oktatóvideóink és receptjeink segítségével valami olyan izgalmas dolgot adhatunk, amit az utazás leteltével utasaink haza is vihetnek magukkal. Például, ha egy utasunk a fedélzeten egy olyan kiváló bort ízlelget, mint a 2004-es Château Haut Brion, egy oktatóvideó segítségével jobban megértheti és értékelheti az ital apró sajátosságait, egyedi tulajdonságait. Hasonlóan, ha egy utasunk éppen egy kókuszban pácolt marhabordát fogyasztott el és az ételt otthon is szívesen elkészítené, akkor a fedélzeti ételekről szóló tematikus csatornánkon megtalálhatja a receptet hozzá” – tette hozzá az alelnök.

 

 

A fedélzeti borokról szóló Wine Channel dokumentumfilmjei az Emirates borbeszerzési stratégiáját mutatják be, valamint arról a közvetlen kapcsolatról mesélnek, amit a légitársaság a világ legkiválóbb borkészítőivel ápol. De emellett egy oktatóvideó sorozat is elérhető, amellyel az utasok egy neves borszakértő iránymutatásával nyerhetnek betekintést a borkóstolás, valamint a borkészítés rejtelmeibe. Az Emirates az elmúlt 10 évben kiemelt figyelmet szentelt a borkínálatának fejlesztésére, és ma már naponta több mint 80 féle bort, pezsgőt és portóit szolgálnak fel a légitársaság teljes hálózatában.

 

A fedélzeti ételekről szóló tematikus csatorna itt, a fedélzeti borválogatás csatornája pedig itt érhető el.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Beszámoló a Safer Internet Program 2018. évi oktatási eredményeiről

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, az Európai Unió Safer Internet Programjának (SIP) hazai konzorciumvezetője összesítette 2018-as oktatási tevékenységét. A szervezet a korábbi évekhez hasonlóan tavaly is kötetlen, játékos, interaktív formában hívta fel a szülők, pedagógusok, gyermekek figyelmét az internethasználatból fakadó esetleges veszélyekre, azok kivédésének lehetőségeire, és az internet által kínált pozitív lehetőségekre, azok hasznos felhasználására.

2019. február 18. 15:51

Ezek a telefonok gyenge pontjai

A wifi, a kamera, a mikrofon és a hangszóró egyaránt a mobilkészülékek gyenge pontjai közé tartoznak – derült ki egy nemzetközi elemzésből.

2019. február 18. 14:17

A LEGO HIDDEN SIDE új szintre emeli a játékélményt

A LEGO Csoport bemutatta az új, kiterjesztett valósággal erősítő játékcsaládját, a LEGO HIDDEN SIDE-ot, ahol a gyerekeknek szellemről szellemre haladva kell visszaváltoztatniuk a kísértetjárta világot normálissá. 

2019. február 18. 11:37

Kutatás a digitális készségekről

A Vodafone Intézet átfogó tanulmányának eredményei azt mutatják, hogy a munkavállalók világszerte úgy érzik, nem rendelkeznek a jövőben szükséges digitális készségekkel a munkakörök betöltéséhez. 

2019. február 18. 09:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Christopher Mattheisen a Microsoft Magyarország új ügyvezető igazgatója

2019. február 18. 11:50

Bemutatkozik a Samsung 2019-es QLED TV kínálata

2019. február 15. 12:20

Minden eddiginél gyorsabb letöltési sebességet biztosít a Huawei új chipkészlete

2019. január 25. 11:21

Technológiával az örökélet felé

2019. január 14. 10:53
cloudappsportal.com