Újfajta wifi-kapcsolódási lehetőségeket vezet be az Air France

forrás: Prím Online, 2018. október 3. 18:08

Az Air France folyamatosan azon dolgozik, hogy új, innovatív megoldásokkal tegye minél kényelmesebbé az utazási időt. A légitársaság azt tervezi, hogy 2020-ra minden járatán elérhetővé teszi a wifit. A jelenlegi vezetékes internettel felszerelt repülőgépjáratain az Air France új kapcsolódási szolgáltatást kínál, az Air France CONNECT-et.

Az Air France Connect segítségével az utasok 3 különböző módon csatlakozhatnak az internethez saját okos eszközeiken keresztül.

 

Ingyenes „Message” opció

A Message opció lehetővé teszi az ingyenes üzenetváltást Whatsappon, Facebook Messengeren, iMessagen és a WeChaten az egész utazás alatt. Az utasok ezen kívül hozzáférhetnek az airfrance.com weboldalához és az Air France alkalmazáshoz is. 

 

„Surf” csomag

A csomag magában foglalja az interneten való böngészést, üzenetváltást és emailek kiküldését is. Az utasok a következő módon vehetik igénybe a szolgáltatást:

  • Rövid távú járatokon mindössze 3 euróért egész úton korlátlanul;
  • Közepes távú járatokon 5 euróért egész úton korlátlanul;
  • Hosszú távú járatokon 8 euróért 1 óra használatot, 18 euróért pedig egész útra korlátlan használatot válthatnak az utasok

 

„Stream” csomag

A „Stream csomag” elérhető minden hosszú távú járaton, és magában foglalja a „Message” és „Surf” csomagok által kínált lehetőségeket is. Az utasok mindössze 30 euróért streamelhetnek és a letöltést is kezdeményezhetnek a szélessávú internetkapcsolaton keresztül.

 

Az Air France tervei szerint az Air France CONNECT fokozatosan bővül majd, és további szolgáltatásokat és szórakoztatási lehetőségeket kínál majd az utasoknak. Várhatóan később elérhető lesz a részletes járatinformáció, online vásárlás és széleskörű film, sorozat és dokumentumfilm választék is mobiltelefonon keresztül.

 

 

 

Hogyan működik?

A fedélzetre érkezést követően a telefonukat repülőmódra kapcsoló Air France utasok aktiválni tudják a wifit és kapcsolódni az „AirFranceCONNECT” hálózatra. Innen átirányítja őket a rendszer az airfrance.com kapcsolódási portálra.

 

A szolgáltatást igénybe vevő utasok a díjköteles opciókért számos különböző módokon fizethetnek: Visa, Mastercard, American Express, PayPal vagy Flying Blue Miles.

 

2020-ra az egész flotta wifivel felszerelve

2018 végére 22 hosszú távú járaton és 8 rövid- és közepes távot teljesítő repülőjáraton lesz elérhető az új Air France CONNECT Wi-Fi szolgáltatás, azzal a további céllal, hogy 2020-ig az egész flottát felszereljék. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új energiacímkék jönnek a háztartási gépekre

2020. augusztus 4. 16:36

Online sportfogadás Magyarországon

2020. július 23. 20:39

Harmadával nőttek a kibertámadások a koronavírus miatt

2020. július 16. 09:36

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53
online sportfogadás