Az Eaton bemutatja az Eaton 91PS UPS sorozatot

forrás: Prím Online, 2018. október 10. 11:04

Az Eaton bemutatta a 91PS-t, amely új modellek az Eaton 93PS szünetmentes tápegységek egyfázisú alternatívájaként kerültek piacra. Mindkét sorozat olyan alkalmazásokhoz készült, amelyeknél elengedhetetlen a magas hatékonyság, a rendkívüli megbízhatóság, a biztonság és a skálázhatóság. 

Az új, egyfázisú Eaton 91PS teljesítménye 8-30 kW, míg a háromfázisú Eaton 93PS teljesítménye 8 és 40 kW között van. Az Eaton 91PS és a 93PS maximális rendelkezésre állás mellett a lehető legalacsonyabb TCO-t biztosítják teljesítménykategóriájukban, ezáltal kiváló megoldást nyújtanak szerverszobák, kis adatközpontok és kritikus fontosságú IT alkalmazások számára, például az egészségügyben, a távközlésben, tengerészeti és ipari alkalmazásokban. Az új modellek 2018 szeptember végétől lesznek kaphatók az EMEA régióban.

 

Az Eaton 91PS és a 93PS TCO-ja egyaránt a legalacsonyabb az iparágban. Mindkét terméksorozat a vezető technológiákra épül, így normál dupla konverziós üzemmódban 96% feletti a hatékonyságuk, ami évente több mint 1000 EUR megtakarítást eredményezhet összehasonlítva egy 94%-os hatékonyságú 30 kW-os modellel. A 91PS és 93PS egységnyi teljesítménytényezője akár 25%-kal magasabb valós teljesítményt jelent, ezáltal is javítva az energiahatékonyságot.

 

Ezen felül mindkét sorozat alkalmazza az Eaton két legfontosabb technológiáját a még jobb hatékonyság elérése érdekében: Az Eaton energiatakarékossági rendszere, az Energy Saver System (ESS) a 91PS és a 93PS számára kiemelkedő, 99%-os hatékonyságot tesz lehetővé, így a segítségével éves szinten a lehetséges megtakarítás kétszerese érhető el. Az ESS a leginkább bevált és legmegbízhatóbb energiatakarékossági rendszer a piacon, amelyet több éve széles körben alkalmaznak. Az ESS még a rendkívül magas hatékonyságú kettős konverzióval összehasonlítva is akár 74%-kal is csökkentheti az energia-veszteséget tipikus terhelések esetén. Az Eaton Variable Module Management System (VMMS)  segítségével pedig még akkor is elérhető a rendkívül magas hatékonyság, ha az UPS terhelési szintje a redundáns UPS rendszerekre jellemzően alacsony.

 

 

A 91PS és a 93PS sorozat tagjai számos olyan funkcióval rendelkeznek, melyek a kritikus alkalmazások számára a lehető legmagasabb szintű megbízhatóságot teszik lehetővé. Ilyen például: 

  • szabadalmaztatott HotSync technológia, amely lehetővé teszi a terhelés-megosztást a UPS-ek között, így egy párhuzamosan működő szünetmentes tápegységekből álló rendszerben kiküszöbölhető az egyedi hibapont;
  • az ABM technológia, melynek segítségével megnövelhető az akkumulátorok élettartama;
  • működés közben is cserélhető, illetve bővíthető UPM modulok, míg a többi modul továbbra is folyamatosan védi a fogyasztókat, szükségtelenné téve a bypass-t karbantartás és bővítés esetén;
  • a belső redundancia, amely egyetlen tápegységgel elérhető, így nincs szükség párhuzamos működési módra; 
  • a virtualizáció lehetősége: az Eaton 91PS és 93PS támogatja az Eaton Intelligens Energiagazdálkodási (IPM) szoftvert, amely a szünetmentes tápegység felügyeletére és kezelésére használható a teljesítmény- és informatikai infrastruktúra szerves részeként.

 

Mindkét sorozatra jellemző a visszatáplálás elleni védelem és a statikus kapcsolók ultragyors kioldású biztosítékai, melyek biztonságos telepítést és használatot tesznek lehetővé. Ezek az integrált védelmi berendezések csökkentik a telepítési költségeket is, mivel nincs szükség kiegészítő védelmi berendezések betervezésére és beszerelésére az energia-elosztó szekrénybe a szünetmentes tápegységekre vonatkozó biztonsági előírások teljesítéséhez.

 

Ha többet szeretne megtudni az Eaton 91PS és 93PS sorozatú szünetmentes tápegységeiről, kérjük látogasson el az Eaton.eu/91PSand93PS oldalra. További információk az Eaton Intelligent Power Manager software-rel kapcsolatban: Eaton.eu/IntelligentPower. Ha többet szeretne megtudni az Eaton minőségi áramellátási megoldásairól, látogasson el az Eaton.eu/powerquality weboldalra.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ABB technológiája 40%-kal csökkenti az InterContinental Madrid energiafelhasználását

Egy hotel, mely a maga nemében mérföldkőnek számít, az ABB hajtásainak és nagy hatékonyságú motorjainak segítségével teljesíti környezetvédelmi céljait. A felhasznált energia mennyisége egyetlen év alatt 445.000 kWh-val csökkent, ami kétmillió kanna víz felforralásához volna elegendő.

2019. február 18. 17:24

Beszámoló a Safer Internet Program 2018. évi oktatási eredményeiről

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, az Európai Unió Safer Internet Programjának (SIP) hazai konzorciumvezetője összesítette 2018-as oktatási tevékenységét. A szervezet a korábbi évekhez hasonlóan tavaly is kötetlen, játékos, interaktív formában hívta fel a szülők, pedagógusok, gyermekek figyelmét az internethasználatból fakadó esetleges veszélyekre, azok kivédésének lehetőségeire, és az internet által kínált pozitív lehetőségekre, azok hasznos felhasználására.

2019. február 18. 15:51

Európa legnagyobb tetőnaperőmű-parkja épül Győrben

Az Audi Hungaria két logisztikai központjának tetején, mintegy 160 000 négyzetméteren épít az E.ON egy 12 megawatt beépített csúcsteljesítményű naperőműparkot. 

2019. február 18. 10:11

Kutatás a digitális készségekről

A Vodafone Intézet átfogó tanulmányának eredményei azt mutatják, hogy a munkavállalók világszerte úgy érzik, nem rendelkeznek a jövőben szükséges digitális készségekkel a munkakörök betöltéséhez. 

2019. február 18. 09:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Christopher Mattheisen a Microsoft Magyarország új ügyvezető igazgatója

2019. február 18. 11:50

Bemutatkozik a Samsung 2019-es QLED TV kínálata

2019. február 15. 12:20

Minden eddiginél gyorsabb letöltési sebességet biztosít a Huawei új chipkészlete

2019. január 25. 11:21

Technológiával az örökélet felé

2019. január 14. 10:53
cloudappsportal.com