SAP területen bővít az Accenture Magyarországon

forrás: Prím Online, 2018. október 29. 09:49

Jelentősen növeli hazai SAP szakembereinek számát az Accenture. A több mint 47 000 gyakorlati szakembert foglalkoztató Accenture rendelkezik a világ legnagyobb SAP megoldásokban és szolgáltatásokban képzett csapatával. 

Az Accenture eddig 38 SAP Pinnacle Awards díjat nyert, és nemrégiben mind a Forrester, mind az IDC MarketScape elismerte vezető szerepét az SAP megoldások területén. 

 

Az SAP a legelterjedtebb vállalatirányítási rendszer a világon, amelyet leginkább nagy és közepes méretű vállalkozások alkalmaznak. Hazánkban többek között az energiaszektor, a bankszektor, az autóipar és a távközlés legnagyobb vállalatai is az SAP rendszerét használják. Bár a cég budapesti irodája elsősorban európai piacokra fejleszt, az SAP megoldások területe kiemelten fontos az Accenture számára Magyarországon.  A budapesti irodákban jelenleg 35 SAP fejlesztő dolgozik, amelyek számát a cég jelentősen növelni szeretné az elkövetkezendő időszakban. Szinte minden modulhoz (SD, MM, PM, QM, PP, FI, CO, SCM stb.) és új megoldáshoz (S4HANA, C4HANA, HANA, Fiori) keresnek szakembereket, feltétel a jó angoltudás és az utazásra való nyitottság.

 

„Az SAP jelentős technológiai átalakuláson ment keresztül az utóbbi években, bemutatva a HANA, a Leonardo és az SAP Cloud platformon alapuló megoldásokat. Ügyfeleink körében kulcsszerepet játszunk ebben az átalakulásban, így minden SAP területen dolgozó szakemberünknek lehetősége nyílik részt venni az SAP innovatív megoldásainak fejlesztésében” – mondta Martin Kucera, Accenture Advanced Technology Center budapesti vezetője ismertette.

 

Az Accenture világszerte több mint 47 000 gyakorlati SAP szakembert foglalkoztat, 38 SAP Pinnacle Awards djíat nyert. Nemrégiben jelentették be az Accenture és az SAP példa nélküli együttműködését az SAP Business Suite 4 SAP HANA (SAP S/4HANA) alap- és iparági fejlesztésében, amely az SAP következő generációs üzleti csomagja, és az iparág legfejlettebb memóriaplatformjára épül. Az Accenture olyan platformokon is kiemelt partnere az SAP-nak, mint az SAP SuccessFactors, Ariba, Hybris, Fieldglass, Conour és Cloud Platform.

 

Nemzetközi elismerések

Az Accenture vezető helyen szerepel a Forrester és az IDC MarketScape nemrégiben kiadott jelentéseiben. A “Forrester Wave: Services Providers for Next-Generation SAP Products” kiadvány elismeri az újgenerációs SAP szolgáltatók területén az Accenture vezető szerepét. A 13 értékelt szállító közül az Accenture kapta a legmagasabb pontszámot a „Current Offerings” kategóriában. A jelentés szintén kiemeli az Accenture beruházásait az innovációs központok, stúdiók és kiválósági központok hálózatának területén. Ezek közé tartozik a Liquid Studios, amely új SAP Leonardo alkalmazásokat fejleszt.

 

Az IDC MarketScape “Worldwide SAP Implementation Services Ecosystem 2018 Vendor Assessment” jelentése az SAP szoftverbevezetések újgenerációs eszközeinek és módszereinek területén ismeri el az Accenture vezető szerepét, és piacvezetőként pozícionálja a vállalatot.  A jelentés kiemeli az Accenture számos erősségét, beleértve a minőségi eredmények megvalósítását segítő innovációkat, a cég megbízható szolgáltatásait, valamint a vállalat vezető szerepét az SAP bevezetéseket támogató fejlett eszközök és módszertanok terén.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az intelligens vállalat – konferencia

Hogyan építi be a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary a digitalizációt a vállalati működésbe? És hogyan teszi ugyanezt a Mogyi?

2019. augusztus 22. 17:11

Újabb két magyar startup került az európai egészségügyi innováció élvonalába

Két magyar team, az orvosi oktatóalkalmazást fejlesztő InSimu Patient és a nemzetközi teleradiológiát forradalmasító Sineko is elnyert 25 000 eurót az immáron harmadik éve megrendezésre kerülő EIT Health InnoStars Awards startupversenyen. 

2019. augusztus 22. 14:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mit mér és mire panaszkodik a magyar netező?

2019. augusztus 19. 09:35

A Magyar Telekom 2019. második negyedéves eredményei

2019. augusztus 8. 11:32

Új tulajdonosa van a UPC-nek

2019. augusztus 1. 12:20

A Bosch és a Daimler megvalósítja a vezető nélküli, automatizált parkolást

2019. július 31. 16:53
online sportfogadás