Magyar startup sikerek Koppenhágában

forrás: Prím Online, 2018. november 7. 18:02

Két magyar startup is kiválóan szerepelt a 27. Global Technology Fórumon kedden, november 6-án, amit ez évben Koppenhágában rendeztek. 

A Sohajda Júlia által bemutatott SafeSkin iPhone elektronikus és fizikai hibrid biztonsági megoldás, holtversenyben a PersonClinic Washington DC bázisú individuál health management platform startupjával első helyet szerzett. A második helyet - szintén holtversenyben - a Mi utcánk közösséget szervező startup nyerte el, “Thanky” nemzetközi brandje használatával, amit Cseh Norbert képviselt. 

 

A most már negyedik éve magyar versenyzőket is felsorakoztató pitch döntőn először sikerült magyar csapatnak nyernie. Szoros versenyben, sok jelentkező közül választották ki a versenyzőket, és a döntősöket meghívták a személyes pitch-re a Global Fórum során. Megjelentek többen a korábbi nyertes csapatok közül, akik a tavalyi évben, Winnipeg, Canadaban szerepeltek a döntőben és a verseny által nyújtott kapcsolatrendszer hozzájárult a felgyorsult növekedésükhöz.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Accenture robotasszisztenssel segíti a betegek ellátását

Az Accenture két interaktív virtuális robotasszisztenssel bővítette Intelligent Patient Platformját. Ella és Ethan olyan asszisztensek, akik folyamatosan tanulnak és képzik magukat a mesterséges intelligencia (AI) által, képesek intelligens javaslatokat tenni a betegek, az egészségügyi szolgáltatók és az ápolók közötti interakciókra. A vállalat a betegek egészségi állapotának javítására és kellemesebb körülmények biztosítására fejlesztette ki a botokat.

2018. november 12. 19:30

Magyar Instagram fiókon tesztelték a nemzetközi trendeket

November 27-én jelenik meg Magyarország első olyan Instagram marketing könyve, amely dokumentálja a tervezés, kivitelezés minden lépését, akárcsak az adatokat és eredményeket, mindezt kendőzetlenül. 

2018. november 12. 17:42

Az MKB Bank, a Fintechlab és az Oracle november végén Magyarországra hozza a valódi „open bankinget”

Az MKB Bank által júniusban végrehajtott sikeres digitális rendszercsere Magyarországon egyedülálló, világszínvonalú lehetőségeket nyitott meg a pénzintézet előtt. A bank fejlesztéseinek és működésének középpontjában az ügyfelek lehető legmagasabb szintű kiszolgálása és a digitalizáció teljes körű bevezetése áll. Ennek következő – európai szinten is egyedülálló, nemzetközi – eseménye lesz a november 30-tól december 2-ig tartandó fintech hackathon, amelynek részeként fintech startupok az MKB Bank új digitális rendszerének segítségével tesztelhetik a teljes nyílt bankolási megoldások megvalósíthatóságát, több mint 1500 dokumentált API segítségével. A verseny együttműködő partnere az Oracle.

2018. november 12. 12:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Windows 10 Professional olcsón és ingyenes kézbesítéssel

2018. november 8. 16:27

eTrends Monitor: a készpénzmentes fizetés már népszerűbb a netezők körében

2018. október 8. 10:12

Videót vetít, kezet fog, ölel, táncol a robot

2018. szeptember 21. 14:07

Mely területeken jelenti a fejlődés motorját a nyílt forráskód

2018. szeptember 19. 14:18
cloudappsportal.com