Magyar startup sikerek Koppenhágában

forrás: Prím Online, 2018. november 7. 18:02

Két magyar startup is kiválóan szerepelt a 27. Global Technology Fórumon kedden, november 6-án, amit ez évben Koppenhágában rendeztek. 

A Sohajda Júlia által bemutatott SafeSkin iPhone elektronikus és fizikai hibrid biztonsági megoldás, holtversenyben a PersonClinic Washington DC bázisú individuál health management platform startupjával első helyet szerzett. A második helyet - szintén holtversenyben - a Mi utcánk közösséget szervező startup nyerte el, “Thanky” nemzetközi brandje használatával, amit Cseh Norbert képviselt. 

 

A most már negyedik éve magyar versenyzőket is felsorakoztató pitch döntőn először sikerült magyar csapatnak nyernie. Szoros versenyben, sok jelentkező közül választották ki a versenyzőket, és a döntősöket meghívták a személyes pitch-re a Global Fórum során. Megjelentek többen a korábbi nyertes csapatok közül, akik a tavalyi évben, Winnipeg, Canadaban szerepeltek a döntőben és a verseny által nyújtott kapcsolatrendszer hozzájárult a felgyorsult növekedésükhöz.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ÁRKÁD-ban február 21. és 24. között robotika kiállítással várják a látogatókat

Február utolsó hétvégéjén minden a robotokról fog szólni a budapesti ÁRKÁD-ban. Február 21. és 24. között ugyanis egy robotika kiállítás lesz megtekinthető a bevásárlóközpontban, ahol számos érdekesség várja a legújabb technológiák rajongóit. 

2019. február 16. 12:06

Borbély Alexandra kapta a Vodafone Egyenlőség Díjat a XV. Szóvivő Bálon

A 15. Szóvivő Bál alkalmából Borbély Alexandra színésznő kapta a Vodafone Magyarország Egyenlőség Díját. A díj célja, hogy az egyenlőtlenségek leküzdésére, és e téma fontosságára irányítsa a figyelmet. 

2019. február 16. 09:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Bemutatkozik a Samsung 2019-es QLED TV kínálata

2019. február 15. 12:20

Minden eddiginél gyorsabb letöltési sebességet biztosít a Huawei új chipkészlete

2019. január 25. 11:21

Technológiával az örökélet felé

2019. január 14. 10:53

Az LG és a Microsoft közösen forradalmasítja az autóipart

2019. január 12. 10:47
cloudappsportal.com