A DXC Technology bejelentette 2019-es második negyedévi pénzügyi eredményeit

forrás: Prím Online, 2018. november 20. 11:05

A DXC Technology közzétette a 2019-es második pénzügyi negyedévre - július 1. és szeptember 30. közötti időszakra - vonatkozó eredményeit.

  • A második negyedévben a folytatódó tevékenységekből származó egy részvényre jutó eredmény értéke 0,92 dollár volt.
  • Az egy részvényre jutó eredmény nem GAAP szerint számítva 2,02 dollár volt.
  • A folytató tevékenységekből származó bevétel 259 millió dollár volt a második negyedévben.
  • A folytató tevékenységekből származó bevétel nem GAAP szerint számítva pedig 573 millió dollár volt.
  • A második negyedéves EBIT értéke 382 millió dollár volt, egyes elemek szerint kiigazítva 799 millió dollár és EBIT árrés szerint kiigazítva 15,9% volt, az előző évben mért 13,6%-hoz mérten.
  • Az operatív tevékenységekből származó nettó készpénz a második negyedévben 412 millió dollár volt.
  • A második negyedéves korrigált szabad pénzforgalom 604 millió dollár volt.

 

„A második negyedévben a DXC Technology mind éves viszonylatban, mind az egymást követő időszakokban növekedést ért el az egy részvényre jutó eredmény és az árrés tekintetében egyaránt” – mondta Mike Lawrie, a DXC Technology elnök vezérigazgatója. „Továbbra is magas kereslet mutatkozik a digitális szolgáltatásaink iránt, és azon dolgozunk, hogy az ügyfeleink a digitális átalakulásba való befektetéseik révén minél nagyobb hatékonyságot érhessenek el a már meglévő informatikai környezeteikben. Emellett folytatjuk iparágvezető partnerhálózatunk fejlesztését, és további stratégiai üzleti befektetésekbe fogunk; legutóbbi akvizíciónk közé tartozott például az argodesign, a Molina Medicaid Solutions, a TESM és a BusinessNow.”

 

További információkat a DXC Technology 2019. második negyedéves pénzügyi jelentésében olvashat!

Kulcsszavak: +céginfo DXC Technology

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Világszerte 100 milliónál tart a Lime e-rolleres utak száma

A zöld közlekedési megoldásokat kínáló mikromobilitási szolgáltató összesen 9000 tonnával csökkentette a városi közlekedésből származó CO2-kibocsátást a világ több mint 120 városában. Budapesten kiemelkedően magas az elektromos rollerek iránti érdeklődés, a felhasználók átlagosan 14 perces utakat tesznek meg a Lime környezetbarát járműveivel.

2019. szeptember 18. 19:45

Új felsővezetők a KPMG-nél

16 év után új vezérigazgatója lesz a KPMG magyarországi irodájának. 2019. október 1-én Robert Stöllingertől Rózsai Rezső, az audit részleg jelenlegi vezetője veszi át a stafétát a vezető partneri pozícióban. Beer Gábor, a cég adó- és jogi tanácsadási szolgáltatásokért felelős partnere lesz az üzleti tanácsadási részleg vezetője, illetve egyben a helyettes vezető partneri pozíciót is ő tölti majd be.

2019. szeptember 18. 14:32

Meghosszabbítja stratégiai együttműködését a Siemens és a BME

Partnerségük 21. évébe lépve a Siemens és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem tovább bővíti együttműködését: az 5 évre meghosszabbított keretszerződéshez a Siemens-csoport több tagvállalata is csatlakozik. A megállapodás ünnepélyes aláírásakor ezen vállalatok vezetői is megosztották a partnerséggel kapcsolatos terveiket és céljaikat.

2019. szeptember 18. 09:31

Új nemzetközi informatikai cég a hazai piacon

A magyar piacon is megjelent a Microsoft Dynamics kiemelt nemzetközi partnere, a COSMO CONSULT csoport, az egyik legnagyobb német, vállalatirányítási rendszerekkel foglalkozó cég. A 12 országban jelenlévő, 130 millió euró éves forgalmú, több mint 1000 alkalmazottat foglalkoztató vállalat egy intenzív, kelet-európai terjeszkedés első állomásaként a mindkét országban piacvezető magyarországi ERP szolgáltatót, az XAPT Solutionst, és annak romániai leányvállalatát vásárolta meg. A lépéssel az XAPT neve fokozatosan eltűnik, és a vállalkozások a COSMO CONSULT neve alatt, kibővült portfolióval működnek tovább.

2019. szeptember 18. 08:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás