A kaszinó a mobilodra költözik

forrás: Prím Online, 2018. november 27. 09:10

Androidos mobilappal nyerőgépezhetsz a telefonodon, méghozzá eredeti Novomatic masinákkal játszhatsz a mobilodon a Gaminator 777 mobilalkalmazással.

A lábukat sem kell kitennünk ahhoz, hogy játsszunk vagy élményeket szerezzünk, a legtöbb szórakoztató tartalmat egyszerűen elérhetjük, akár már mobilunkon is. Mostantól pedig könnyedén a kaszinót is az otthonunkba vihetjük.

 

A kaszinós oldalak sokaknak már ismerősek lehetnek, de immáron nem csak desktopon érhetjük el kedvenc játékainkat, hanem egy androidos mobilapp révén bárhol próbára tehetjük szerencsénket.

 

A Gaminator 777 névre keresztelt alkalmazás révén Te is online kaszinót telepíthetsz a telefonodra: segítségével ingyen nyerőgépek révén idézheted fel a kaszinó hangulatott a mobilodon és hamisítatlan Novomatic nyerőgépekkel játszhatsz.

 
 
 
 
Az applikáció a felhasználói és játékélményt fokozva prémium minőségű grafikát és hangeffektet is biztosít a játékosoknak, a valódi kaszinóélmény hangulatát nyújtva ezzel.
 
Számos nyerőgépes játék közül választhatnak a felhasználók. A Google Play áruház oldalán megtalálható a teljes lista, melyek között most néhány újdonságot is megtalálhatnak azok, akik már korábbról ismerik az alkalmazást.
 
Azonban nemcsak új Gaminator nyerőgépek várják a felhasználókat, hanem az azonnali játék élménye is, és ehhez még regisztrálni sem kell. A Gaminator 777 továbbá összekapcsolható Facebook fiókkal is, így nem kell külön bajlódni a regisztrációval, és így még több időt spórolhatunk meg.
 
 
Az alkalmazás teljesen ingyenes, egyik játékért sem kell külön fizetni. Ami még szintén pozitívum, hogy  fejlesztők a játékélmény fokozása érdekében folyamatosan optimalizálják az applikációt. A Google Play áruházban a felhasználók visszajelzése alapján 4,6 csillagot kapott az app, ami jó visszajelzés lehet azok számára, akik először találkoznak vele.

 

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Magyarok újítanák meg az online vásárlást

Mobilalkalmazás formájában elindult az Allyos. A hazai fejlesztésű közösségi piactéren egyetlen dollárért lehet hozzájutni minden termékhez, legyen az egy új játékkonzol, egy iPhone vagy éppen egy autó. A vásárláshoz ugyan szerencsére is szükség van, de ha az éppen nincs, a befizetett összeg akkor sem veszik el.

2018. december 11. 08:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Okos karácsonyi ajándékok

Huszonkét 5G távközlési hálózat kiépítésére szerződött eddig a Huawei

2018. november 23. 11:02

Windows 10 Professional olcsón és ingyenes kézbesítéssel

2018. november 8. 16:27

eTrends Monitor: a készpénzmentes fizetés már népszerűbb a netezők körében

2018. október 8. 10:12

Videót vetít, kezet fog, ölel, táncol a robot

2018. szeptember 21. 14:07
cloudappsportal.com