Betclic – online sportfogadások és szerencsejátékok tárháza

forrás: Prím Online, 2019. május 20. 17:46

A Betclic online fogadóiroda számos lehetőséget kínál a sportfogadások, szerencsejátékok, póker és kaszinó terén. Az oldalon számos fogadási lehetőség áll a felhasználók rendelkezésére.

Számos fogadóiroda kínálja szolgáltatásait az interneten, és legtöbbjük esetén igen választékos kínálattal találkozhatnak a felhasználók. A Betclic az egyik ilyen népszerű sportfogadási iroda a piacon, ahol nem csupán különféle sportfogadások közül választhatnak a felhasználók, hanem számos szerencsjáték is megtalálható a kínálatban.

 


A giraltári székhelyű iroda nemcsak pénznyereményt kínál a helyes tippért, hanem egy sporton belül  a sportesemények változatosságát, továbbá speciális fogadások széles skáláját és annak kombinációit is.

 

Ha valaki az élő fogadásokra szeretné megtenni tétjeit, annak jó hír, hogy a szorzók a kiválasztott esemény kimenetele szerint módosíthatóak.

 

Az oldalra való belépéshez csupán egy rövid regisztrációra van szükség, amit megéri megtenni, mert az új felhasználók 20 000 forintos üdvözlő bónuszt kapnak, melyhez az első fogadás elvesztése esetén juthatnak hozzá. Az első feltöltés minimális értéke pedig mindössze 10 EUR, és ugyanez vonatkozik a további feltöltések értékére is.

 

A különféle sportfogadáson kívül a Betclic a legnépszerűbb és mindemellett rendkívül dinamikus online póker szoftverrel büszkélkedhet. Itt megtalálhatók  a klasszikus kaszinójátékok a Blackjacktől a Rulettig. A játék részleg pedig további szórakoztató játékot kínál, mint a legújabb típusú játékgépek, ileltve videopóker is megtalálható a kínálatban.

 

A fogadóiroda hitelességét szavatolja, hogy számos elismert világcéggel együttműküdve végzi a munkáját. Mindez nem csupán a felhasználók, az adataik és a pénzük bztonságát garantálja, hanem a lehetú legjobb fogadási körülményeket is szavatolja számukra. A banki szolgáltatásokat a Barclays és NatWest biztosítja, a számítástechnikai rendszerét és adatait a Dell szerverei biztosítják, melynek védelméről a Fortinet Firewall rendszere gondoskodik, az SSL titkosítást pedig a Thawte nyújtja számukra.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Programdömping a PLÁZSon

Július 19-20-21-én annyi program lesz a PLÁZSon, hogy nem is érdemes elhagyni a siófoki nagystrand homokos partját. Lesz Halott Pénz, Horváth Tamás, Rakonczai Imre koncert, az Arénában hajnalig tartó bulik, míg napközben az Eisberg - Just Clear Fitness Fesztivál vár mindenkit, aki szereti aktívan eltölteni a hétvégéit.

2019. július 18. 13:24

Védekezzünk a szúnyogok ellen

Az idei évben a hatalmas esők után érkező hirtelen erőteljes felmelegedés rendkívül kedvezően hatott a szúnyoglárvák fejlődésére. Esős időben nem lehet alkalmazni a településeken bevett szúnyoggyérítési módszereket. A szúnyoginvázió nem csak a vízparti településeket érinti, és sajnos nem csupán néhány kellemetlenül égő csípés a hozománya a szárnyas rovarnak.

2019. július 15. 13:50

Idén is várja az önkénteseket a Sziget

A Sziget fesztiválra idén is várják a lelkes önkéntesek jelentkezését, akik szeretnének egy világszínvonalú esemény kulisszái mögé látni, megismerni az ott folyó munkát és ezzel tapasztalatot szerezni.

2019. július 15. 12:16

Music FM a Lupán

Újra éled az idén év elején megszűnt Music Fm, ha nem is az éterben, de a rádió egykori DJ-i Budapest tengerpartjának legújabb helyszínén, a Takarék Beachen hétvégente pakolják majd a lemezeket. Július 12-én indul a sorozat.

2019. július 11. 11:40

Rekord látogatószám volt a Soundon

Rekord látogatószámmal zárt Európa legmenőbb vízparti fesztiválja. A Balaton Soundon 172 ezren voltak és a szombati napon ki kellett tenni a „megtelt” táblát is.

2019. július 10. 08:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Vodafone megkapta az engedélyt a UPC felvásárlására

2019. július 18. 17:06

A 4iG megvásárolja a T-Systems Magyarországot

2019. július 9. 11:43

A Bosch repülni tanítja az autókat

2019. június 21. 14:03

Több mint 1000 milliárd forintot költenek el Magyarországon az e-kiskereskedelemben

2019. június 4. 11:26
online sportfogadás