Betclic – online sportfogadások és szerencsejátékok tárháza

forrás: Prím Online, 2019. május 20. 17:46

A Betclic online fogadóiroda számos lehetőséget kínál a sportfogadások, szerencsejátékok, póker és kaszinó terén. Az oldalon számos fogadási lehetőség áll a felhasználók rendelkezésére.

Számos fogadóiroda kínálja szolgáltatásait az interneten, és legtöbbjük esetén igen választékos kínálattal találkozhatnak a felhasználók. A Betclic az egyik ilyen népszerű sportfogadási iroda a piacon, ahol nem csupán különféle sportfogadások közül választhatnak a felhasználók, hanem számos szerencsjáték is megtalálható a kínálatban.

 


A giraltári székhelyű iroda nemcsak pénznyereményt kínál a helyes tippért, hanem egy sporton belül  a sportesemények változatosságát, továbbá speciális fogadások széles skáláját és annak kombinációit is.

 

Ha valaki az élő fogadásokra szeretné megtenni tétjeit, annak jó hír, hogy a szorzók a kiválasztott esemény kimenetele szerint módosíthatóak.

 

Az oldalra való belépéshez csupán egy rövid regisztrációra van szükség, amit megéri megtenni, mert az új felhasználók 20 000 forintos üdvözlő bónuszt kapnak, melyhez az első fogadás elvesztése esetén juthatnak hozzá. Az első feltöltés minimális értéke pedig mindössze 10 EUR, és ugyanez vonatkozik a további feltöltések értékére is.

 

A különféle sportfogadáson kívül a Betclic a legnépszerűbb és mindemellett rendkívül dinamikus online póker szoftverrel büszkélkedhet. Itt megtalálhatók  a klasszikus kaszinójátékok a Blackjacktől a Rulettig. A játék részleg pedig további szórakoztató játékot kínál, mint a legújabb típusú játékgépek, ileltve videopóker is megtalálható a kínálatban.

 

A fogadóiroda hitelességét szavatolja, hogy számos elismert világcéggel együttműküdve végzi a munkáját. Mindez nem csupán a felhasználók, az adataik és a pénzük bztonságát garantálja, hanem a lehetú legjobb fogadási körülményeket is szavatolja számukra. A banki szolgáltatásokat a Barclays és NatWest biztosítja, a számítástechnikai rendszerét és adatait a Dell szerverei biztosítják, melynek védelméről a Fortinet Firewall rendszere gondoskodik, az SSL titkosítást pedig a Thawte nyújtja számukra.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az HBO saját gyártású vígjátékkal ijesztgeti a nézőket

A LOS ESPOOKYS című vígjátéksorozat hatrészes évada június 15-én, szombaton debütált az HBO GO-n.

2019. június 18. 11:06

Sárkányokkal hajóztak a Heim Pál Gyermekkórházért

A Morgan Stanley az év minden szakában ösztöni dolgozóit, hogy vállaljanak szerepet a vállalat valamilyen önkéntes munkára épülő programjában. Ezek közül is kiemelkedik a júniusi időszak, amely világszerte az önkéntesség hónapja a vállalatnál. Ennek részeként a cég budapesti technológiai és elemző központjának közel 2 ezer dolgozója vállalhat önkéntes munkát a hivatalos munkaidőkeretében. A karitatív programok látványos nyitóeseménye hagyományosan a dolgozók sárkányhajó versenye, amellyel idén a Heim Pál gyermekkórház számára gyűjtenek.

2019. június 13. 15:11

Az online sportfogadások kora elérkezett

A hagyományos sportfogadási irodák ideje leáldozóban van: egyre többen interneten keresztül hódolnak szenvedélyüknek, és az éppen kéznél lévő eszközük révén követik nyomon a különféle közvetítéseket.

2019. június 12. 18:47

Pünkösdi Fesztivált rendeznek a hosszúhétvégén Siófokon

Ünnepi nagyrendezvénnyel indul a siófoki nyári szezon. Az ingyenes Pünkösdi Fesztivált a Hajóállomáson rendezik meg kulturális és gyerekprogramokkal, illetve koncertekkel. Fellép többek között a rocklegenda Janicsák István és a Compact Disco is.

2019. június 5. 18:34

Még több zenei és sportélmény a siófoki PLÁZS-on

A pünkösdi hétvégén beindul a nagyüzem a siófoki PLÁZS-on. Fellép a Bëlga, Krúbi, a Bikini és a Republic, emellett egy Palace emlékbulival bemutatkozik az újonnan elkészült PLÁZS Aréna is. Napközben pedig bárki kipróbálhatja a megújult Scitec Summer Gymet vagy válogathat a számos más sportolási lehetőség közül.

2019. június 4. 08:49

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Több mint 1000 milliárd forintot költenek el Magyarországon az e-kiskereskedelemben

2019. június 4. 11:26

GKI e-TOPLISTA: Magyarország legnagyobb forgalmú webáruházai

2019. május 28. 12:05

A Vodafone bemutatta, mire képes Budapest első állandó 5G bázisállomása

2019. május 23. 15:50

Magyarország első állandó, élő 5G bázisállomását indította el a Vodafone Zalaegerszegen

2019. május 20. 11:20
online sportfogadás