Betclic – online sportfogadások és szerencsejátékok tárháza

forrás: Prím Online, 2019. május 20. 17:46

A Betclic online fogadóiroda számos lehetőséget kínál a sportfogadások, szerencsejátékok, póker és kaszinó terén. Az oldalon számos fogadási lehetőség áll a felhasználók rendelkezésére.

Számos fogadóiroda kínálja szolgáltatásait az interneten, és legtöbbjük esetén igen választékos kínálattal találkozhatnak a felhasználók. A Betclic az egyik ilyen népszerű sportfogadási iroda a piacon, ahol nem csupán különféle sportfogadások közül választhatnak a felhasználók, hanem számos szerencsjáték is megtalálható a kínálatban.

 


A giraltári székhelyű iroda nemcsak pénznyereményt kínál a helyes tippért, hanem egy sporton belül  a sportesemények változatosságát, továbbá speciális fogadások széles skáláját és annak kombinációit is.

 

Ha valaki az élő fogadásokra szeretné megtenni tétjeit, annak jó hír, hogy a szorzók a kiválasztott esemény kimenetele szerint módosíthatóak.

 

Az oldalra való belépéshez csupán egy rövid regisztrációra van szükség, amit megéri megtenni, mert az új felhasználók 20 000 forintos üdvözlő bónuszt kapnak, melyhez az első fogadás elvesztése esetén juthatnak hozzá. Az első feltöltés minimális értéke pedig mindössze 10 EUR, és ugyanez vonatkozik a további feltöltések értékére is.

 

A különféle sportfogadáson kívül a Betclic a legnépszerűbb és mindemellett rendkívül dinamikus online póker szoftverrel büszkélkedhet. Itt megtalálhatók  a klasszikus kaszinójátékok a Blackjacktől a Rulettig. A játék részleg pedig további szórakoztató játékot kínál, mint a legújabb típusú játékgépek, ileltve videopóker is megtalálható a kínálatban.

 

A fogadóiroda hitelességét szavatolja, hogy számos elismert világcéggel együttműküdve végzi a munkáját. Mindez nem csupán a felhasználók, az adataik és a pénzük bztonságát garantálja, hanem a lehetú legjobb fogadási körülményeket is szavatolja számukra. A banki szolgáltatásokat a Barclays és NatWest biztosítja, a számítástechnikai rendszerét és adatait a Dell szerverei biztosítják, melynek védelméről a Fortinet Firewall rendszere gondoskodik, az SSL titkosítást pedig a Thawte nyújtja számukra.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Online sportfogadás a legjobb oldalakon

Számos online fogadóiroda van a piacon, és olykor nem egyszerű eldönteni, melyik is igazán megbízható ezek közül. A Pepebet erre kínál megoldást, és segít eligazodni az online sportfogadás útvesztőjében.

2019. november 20. 15:21

Már készülhetünk a 2020-as Szabadság Szigetére

Érdemes beírni a naptárba: 2020. augusztus 5-én indul az év legjobb hete, a Szabadság Szigetén. Aki a november 14-én déli 12 órától 24 órán át tartó “Szitizen Prime” akcióban vásárol bérletet a jövő évi Szigetre, nem csupán a legolcsóbban válthat hetijegyet, de exkluzív ajándékcsomagot is kap, a környezettudatosság jegyében.

2019. november 13. 11:30

A természetes fény és a beépíthető lámpák

A természetes fény lételemünk, pozitívan hat testi-lelki jóllétünkre. Nincs is szebb egy csodálatos napkelténél, mely beragyog otthonunk ablakán. A reggeli napfény képes az egész napunk hangulatát pozitívan befolyásolni. Viszont az évszakok és az időjárás váltakozása miatt sajnos nem érheti mindig kellő (nap)fény lakásunkat. Ezért is fontos nagy hangsúlyt fektetnünk a természetes és a mesterséges fények egyensúlyára. 

2019. október 16. 20:46

Az ideális őszi, otthoni program

Itt a zordabb, esős idő, tagadhatatlanul megérkezett az ősz. Még a gyerekek nagy kedvencét, a pocsolyákban való ugrálást is meg lehet unni egyszer. Ilyenkor a hűvös kinti program után nincs is jobb, mint a meleg szobában leülni és társasozni egy nagyot. Mikor a család apraja-nagyja összegyűlik, kezdődhet a maratoni társas party.

2019. október 16. 15:14

Sminkelés állatkísérletektől mentes készítményekkel

A The Body Shop egyértelműen elkötelezett az igazán fontos dolgok mellett. Ennek megfelelően az általuk forgalmazott valamennyi smink készítmény teljes egészében mentes az állatkísérletektől.

2019. október 16. 13:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26
online sportfogadás