Ha nagy leszek, festő leszek

forrás: Prím Online, 2019. augusztus 8. 14:27

Az idei Campus Fesztivál újdonsága volt, a CAMPUS ART, ahol a résztvevők megismerkedhettek a művészetek színes világával és kipróbálhatták, hogy melyik művészeti ág az, ami leginkább nekik való. A sok kisgyerek hatalmas lelkesedéssel vetette bele magát a képző-, ipar-, zene, szín táncművészet és a fotózás világába.

A festészet világába az Alkotásutca csapata vezette be az érdeklődőket, és több mint 60 kisgyerekkel együtt egy két vászonból álló hatalmas képet is készítettek, mely a fesztivál hangulatát örökítette meg. Ki tudja, hogy az alkotók között volt-e hazánk majdani nagy festőművésze? Ha nem is, akkor is hatalmas élmény volt a közös festés a gyerekeknek, mely ráadásul rendkívül hasznos is számukra, mivel nem csak az alkotás örömét kapják tőle, szárnyaló kreativitásuk mellett a finommotoros képességeik is nagyot fejlődnek, ha továbbra is gyakorolják magukat a festésben és rajzolásban.

 

 

A gyerekek maszatos kezekkel és csillogó szemekkel vetették bele magukat az alkotásba. Nagyon jó volt látni, hogy mekkora az érdeklődés a festészet iránt a kisgyerekek részéről, így biztos szervezünk még nekik külön is programokat az Alkotásutca élményfestésein is. - Mondta Nagy Lilla a szervezők részéről.

Kulcsszavak: CAMPUS ART Alkotásutca

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Így vásárolunk iskolakezdéskor

Iskolakezdési időszakban felpörög a kereskedelem, mindenhol megnő a tanévre szükséges eszközök iránti kereslet és ezzel együtt az árak is.* Tavaly augusztusban a KSH adatai szerint kismértékben nőttek a fogyasztói árak, majd szeptemberben jelentősen emelkedtek. 

2019. augusztus 20. 12:55

Különleges tájak lakóit kapta lencsevégre a Huawei és a PetersPlanet

„Perui portrék” címmel nyitott mobilfotó-kiállítást a Huawei és a Petersplanet. Az elszigetelt közösségekben élő, quechua őslakosokat bemutató alkotásokat Szűcs Péter, a Petersplanet.travel utazási magazin alapítója készítette a vállalat legújabb csúcskészüléke, a P30 Pro segítségével. A 12 képből álló tárlat különlegessége, hogy ez a művész első, kizárólag mobiltelefonnal készített portrékból álló kiállítása. A tárlat szeptember 19-ig látogatható a Deák Palotában.

2019. augusztus 20. 12:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mit mér és mire panaszkodik a magyar netező?

2019. augusztus 19. 09:35

A Magyar Telekom 2019. második negyedéves eredményei

2019. augusztus 8. 11:32

Új tulajdonosa van a UPC-nek

2019. augusztus 1. 12:20

A Bosch és a Daimler megvalósítja a vezető nélküli, automatizált parkolást

2019. július 31. 16:53
online sportfogadás