Ha nagy leszek, festő leszek

forrás: Prím Online, 2019. augusztus 8. 14:27

Az idei Campus Fesztivál újdonsága volt, a CAMPUS ART, ahol a résztvevők megismerkedhettek a művészetek színes világával és kipróbálhatták, hogy melyik művészeti ág az, ami leginkább nekik való. A sok kisgyerek hatalmas lelkesedéssel vetette bele magát a képző-, ipar-, zene, szín táncművészet és a fotózás világába.

A festészet világába az Alkotásutca csapata vezette be az érdeklődőket, és több mint 60 kisgyerekkel együtt egy két vászonból álló hatalmas képet is készítettek, mely a fesztivál hangulatát örökítette meg. Ki tudja, hogy az alkotók között volt-e hazánk majdani nagy festőművésze? Ha nem is, akkor is hatalmas élmény volt a közös festés a gyerekeknek, mely ráadásul rendkívül hasznos is számukra, mivel nem csak az alkotás örömét kapják tőle, szárnyaló kreativitásuk mellett a finommotoros képességeik is nagyot fejlődnek, ha továbbra is gyakorolják magukat a festésben és rajzolásban.

 

 

A gyerekek maszatos kezekkel és csillogó szemekkel vetették bele magukat az alkotásba. Nagyon jó volt látni, hogy mekkora az érdeklődés a festészet iránt a kisgyerekek részéről, így biztos szervezünk még nekik külön is programokat az Alkotásutca élményfestésein is. - Mondta Nagy Lilla a szervezők részéről.

Kulcsszavak: CAMPUS ART Alkotásutca

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Még biztonságosabbá vált a bankolás a Budapest Banknál

A 2019. szeptember 14-én hatályba lépő új, európai uniós pénzforgalmi irányelv két fő újdonságot hoz a mindennapi bankolásban: egyfelől az eddiginél is biztonságosabbá válnak a banki tranzakciók, másfelől megnyílik az út az új, innovatív szolgáltatások bevezetése előtt. Az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges megerősítő (SMS) kód (3DS) kiküldése Budapest Bank ügyfelei esetében már idén január óta működik. 

2019. szeptember 15. 09:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás