A Fujitsu menedzselt szolgáltatói státuszt szerzett az AWS-től

forrás: Prím Online, 2019. szeptember 30. 08:55

A felhőalapú átalakulás felgyorsításához nyújtott képességei elismeréseképpen a Fujitsu elnyerte az AWS-től a „menedzselt szolgáltató” (AWS Managed Service Provider, MSP) státuszt. Ennek birtokában a vállalat üzleti megoldások formájában értékesítheti az Amazon Web Services (AWS) felhőszolgálatásait. A gyorsabb innovációra való képesség biztosításával a Fujitsu segíteni tud a nagyvállalatoknak és a kormányzati ügyfeleknek rövid idő alatt levezényelni a digitális átalakulást.

Az AWS legmagasabb partnerakkreditációs szintjére való továbblépés a Fujitsu és az AWS stratégiai együttműködésének legfrissebb eredménye. Ennek keretében került sor nemrég a Fujitsu Cloud Service for AWS konstrukció bevezetésére is. Az AWS MSP partnerprogramja azoknak az AWS partnerhálózatához tartozó tanácsadó partnereknek szól, akik a felhőinfrastruktúra és az alkalmazásmigráció terén felhalmozott szakértelmüknek köszönhetően értékes támogatást tudnak nyújtani az ügyfeleknek környezetük proaktív monitorozása, automatizálása és felügyelete terén. Az akkreditációnak köszönhetően máris több ügyfél döntött a az új Fujitsu Cloud Service for AWS konstrukció megrendelése mellett. 

 

Az AWS-sel folytatott együttműködés fontos szerepet tölt be a Fujitsu felhőkínálatában, amellyel a vállalat a digitális változásokra való reagálásban és a digitális átalakulás előmozdításában kíván segíti a szervezeteknek azzal, hogy felgyorsítja számukra a felhő bevezetésének következő szakaszát.

 

Az ügyfeleknek további előnyt jelent a Fujitsu bevált módszertana az átalakulás felgyorsítására. Az induló felméréstől kezdve a migráción át a folyamatos felhőoptimalizálásig, a Fujitsu a teljes folyamatot egyszerűsíti számukra.

 

„Ügyfeleink sikeres digitális átalakulása szempontjából az a legfontosabb, hogy velük közösen alakítsuk ki az adott vállalat igényeire szabott felhő-ökoszisztémát. A Fujitsu Cloud Service for AWS konstrukcióval zökkenőmentesen beillesztjük az AWS-t ügyfeleink nagyvállalati IT-környezetébe – biztosítva számukra az üzleti modellek, az alkalmazások és a szolgáltatások gyors bevezetéséhez szükséges egyszerű skálázhatóságot, agilitást és eszközöket. Az AWS rangos MSP státuszának elnyerése bizonyítja a Fujitsu képességeit az AWS megoldások nyújtása terén, és elismeri azt a komoly oktatási befektetést, amellyel munkatársaink ezreit készítettük fel az AWS-minősítés megszerzésére” – nyilatkozta Mark Phillips, a Fujitsu többfelhős szolgáltatásokért, értékesítésért és értékesítéselőkészítésért felelős EMEIA-régióbeli vezetője.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05