Fekete péntek: ezek voltak tavaly a legnépszerűbb termékek világszerte

forrás: Prím Online, 2019. október 8. 10:11

A fekete péntek (Black Friday) az év legnagyobb vásárlási eseményének számít, amely lehetővé teszi a kedvezményes áron kínált karácsonyi ajándékok beszerzését világszerte. Megannyi online és offline bolt kínálja termékeit a lehető legjobb árakon és ilyenkor nincs is más dolgunk, mint kiválasztani a szeretteink számára legmegfelelőbbeket a lehető legjobb árakon – írja a Black.Friday.hu 

A mai felgyorsult digitális világban az emberek egyre többet alkalmazzák az okoseszközöket és mindenféle modern technológiát életük korszerűsítésére és kényelmére. Így az sem meglepő például, hogy az okos otthoni eszközök vásárlásának tendenciája, különösen az Amazon Echo család termékei nagyon közkedveltek a külföldi online vásárlók körében.

 

Egyre nyilvánvalóbb az is, hogy a Fekete Péntek alkalmával a vásárlók törődnek azzal, hogy pénzüket okosan költsék el anélkül, hogy különösen nagy költségekbe essenek, ez nagy mértékben igaz a Magyar vásárlókra is. A Black Friday kínálta kedvezmények és akciók kiválóan alkalmasak a kis költségvetésű vásárlások számára, hiszen ilyenkor lényegesen olcsóbban juthatnak hozzá a kiszemelt termékhez.

 

A tavalyi termék eladások népszerűsége alapján viszonylag megjósolhatók az idei Fekete Péntek közkedvelt termékei is, így ez az információ fontos lehet azok számára, akik hasonló ajándékokban gondolkodnak az idei karácsonyi ünnepekre is. De lássuk pontosan, melyek azok a termékek, amelyek kimagasló sikert arattak a tavalyi Black Friday alkalmával.

 

Black.Friday.hu

 

A 2018-as Fekete Péntek legjobban eladott termékei

A játékkonzolok  a tavalyi évben is óriási népszerűségnek örvendtek csakúgy, mint az okos otthoni eszközök és a háztartási cikkek. Várhatóan az idei évben is már a Fekete Péntek hetében elkezdődnek a komoly árleszállítások, ezért érdemes lesz körülnézni még a pénteki nap előtt is a piacon. 

 

1. Legjobb konzol játékok

A Nintendo Switch csomagokat az egész világon jól értékesítették, a Mario Kart és a Spider-Man játékok rendkívül népszerűek voltak. A Mario Kart Switch játék első helyes a kategóriájában az eladási listákon.

 

2. A legkelendőbb TV-készülékek és filmek

A TV-készülékek legjobbjainak némelyike gyorsan elfogyott a tavalyi évben. Több tízezer készülék kerül eladásra egyetlen napon, így erre is érdemes korán gondolni, ha a legújabb TV-készülékkel szeretnénk meglepni a családot. Az LG LED síkképernyős televízió toronymagasan vezette a tavalyi évben az eladási listákat, de akinek megengedi a pénztárcája, az a legmodernebb 4K televíziók közül is kedvére válogathat. A Blu-Ray filmek is nagyon kelendőek ilyenkor. A külföldi eladási listákat a “Bosszúállók: Végtelen háború” és a “Deadpool 2” vezette. Kíváncsian várjuk melyek lesznek az idei év kedvencei!

 

3. Telefon akciók a Black Friday alkalmával

Az okostelefonok piaca is megugrik ebben az időszakban. Talán sokan azon gondolkodnak ilyenkor, hogy ideje lecserélni az elavult készülékeiket kedvezményes áron, de a karácsonyi ajándékozás is komoly szerepet játszik a Fekete Pénteki hatalmas telefon akciókban. 

 

4. Háztartási/konyhai eszközök

Az elektromos instant kukták valószínűleg idén is nagy kedvenc lesz a konyhai eszközök után keresők között csakúgy, mint a tavalyi évben is. Végül is hét konyhai készüléket ötvöz egyben és gyorsan elkészíthető az étel, mindezt pedig elfogadható áron kaphatjuk meg. 

 

Összességében elmondható, hogy a Tech eszközök a Fekete Péntek vásárlási adatait toronymagasan vezetik minden évben, ugyanakkor érdemes lehet más típusú, kedvezményes áron kapható ajándékok után is kutatni online. A Fekete Pénteken vásárlók nagyjából egynegyede keresi fel online a Tech üzleteket a legjobb ajánlatok reményében és az értékesítési adatok szerint ugyanennyien vásároltak is.

 

Forrás: Black.Friday.hu

 

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Negyedével nőtt a Huawei árbevétele a harmadik negyedévben

A Huawei Technologies közzétette az idei év harmadik negyedévére vonatkozó üzleti eredményeit. A vállalat nem auditált adatok alapján 610,8 milliárd kínai jüan*  árbevételt ért el 2019 első három negyedévében, amely 24,4**  százalékos növekedést jelent a tavalyi év ugyanezen időszakához képest. A vállalat nettó nyereségrátája 8,7 százalék volt.

2019. október 18. 14:18

Az emberek többsége jobban bízik a robotokban, mint a főnökében

Az Oracle és a Future Workplace kutatócég immár második alkalommal végezték el az ‘AI at Work’ című közös, globális felmérésüket, amelynek eredményei szerint az emberek többsége (64%) jobban bízik a robotokban, mint a feletteseiben. A kutatásban 8 370 munkavállalót, menedzsert és HR vezetőt kérdeztek meg 10 különböző országban. A tanulmányból kiderül, hogy a mesterséges intelligencia (AI) megváltoztatta az emberek viszonyulását a technológiák használatához a munkahelyeken, valamint átformálja a HR csapatok és a vállalatvezetés működését a tehetségek megtalálásának, megtartásának és fejlesztésének területén.

2019. október 18. 12:49

Orosz termékekkel nyitnak a piac felé

Újabb mérföldkőhöz ért a Sanatmetal oroszországi leányvállalata, a térd után a trauma és a csípő termékek regisztrációja is megtörtént. Ez azt jelenti, hogy a Sanatmetal CIS termékei orosz gyártmánynak minősülnek, így előnyt élveznek az orosz piacon a külföldi termékekkel szemben, és az eurázsiai piacon is nagyobb kereslet várható rájuk.

2019. október 18. 09:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás