Lepd meg kedvesed egy egyedi ajándékkal az évfordulótokon!

forrás: Prím Online, 2019. október 15. 13:10

Itt van lassan a megismerkedésetek évfordulója? Egy alkalom, ami más, mint a többi, és nem akarsz csak egy virággal vagy bonbonnal odaállítani? Ez egy nagyon dicséretes dolog, mivel a kapcsolatotok különleges, így egyedi és személyre szóló ajándékkal érdemes még emlékezetesebbé tenned! Mi megmutatjuk, hogy mit és honnan adhatsz az ilyen alkalmakra.

A lényeg, hogy neki szóljon

 

Akkor azt már tisztáztuk, nem a legjobb döntés a virágos ötlet, hiszen azt akár egy hétköznapon is el lehet lőni. A bonbon és az édességek sem túl eredetiek, mivel az úgy névnapra vagy éppen egy felszínes ismerősnek tökéletes választás lehet, de nem annak, aki különleges helyet foglal el a szívedben.

 

Nagyon érdekes és egyedi ötlet lehet egy fényképes ajándéktárgy. Egy plüssmaci a közös fotótokkal vagy egy fotóposzter, hogy mindig szem előtt legyen egy nagy pillanatotok. Ezek már igazán jó ötletek, de ha olyat választanál inkább, ami minden percben vele van, akkor vagy gyűrűt adj, mert az tuti rajta lesz, vagy ha ez korai, akkor egy fényképes telefontok is kiváló választás. Hiszen a mai digitális világ hozadéka, hogy a telefonja nélkül senki nem tesz egy lépést sem. Arra pedig, hogy megvédje a készüléket a károsodásoktól, mi is lehetne jobb, mint egy egyedi telefontok? Ez attól lesz igazán különleges, ha a ti kettőtök közös képe szerepel rajta, amin biztosan elmosolyodik a kedvesed, ha csak eszébe jut a közös pillanat.

 

Hogyan csináld?

 

Nagyon egyszerű. Keresd meg a Pitbullcase oldalát, ahol válaszd ki a telefon típusát, amire a tokot szánod. Sőt, ha már egyedi, miért ne lehetne a tiéd is hasonló? Ma már léteznek direkt a telefontokokra tervezett képek, mint amilyenek a Mickey és Minnie fülekkel díszített Mr&Mrs feliratok, vagy éppen a King&Queen-es darabok. Így a kívülállók is biztosak lehetnek benne, hogy ahogy a telefonjaitok, úgy ti is összetartoztok.

 

Tehát ha megvan a fenti weboldal, akkor válaszd ki, hogy az adott telefon típushoz milyen telefontokot szeretnél. Ez tervezhető esetén lehet szilikon tok, oldalra nyíló flipes bőrtok, illetve merev hátlap is. A megfelelő kép kiválasztása után nincs más dolgod, mint kedvedre formázni az adott darabot. Ehhez használhatsz effekteket, készíthetsz kollázst, vagy akár elhelyezhetsz rajta matricákat is. Sőt, ha igazán merész vagy, akár üzenhetsz is rajta kedvesednek, vagy éppen világossá teheted a környezete számára, hogy ő már foglalt.

 

Persze nem mindegy, hogy milyen felbontású képpel dolgozol, mert attól függ a végeredmény. A legjobb, ha a HD (720p=1280X720) vagy HD Ready (720p=1366X768), esetleg FULL HD (1080p=1920X1080) felbontású képet használsz.

 

Ha biztosra akarsz menni, akkor mindenképp egyedi és különleges ajándékot válassz kedvesednek, hiszen a szerelmetek mindenképp megérdemli a megfelelő törődést. 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Egy forradalmi, izgalmas ajándék ötlet: quadot a gyereknek!

Amennyiben valaki unja már a sablonos játékokat, vagy azt, hogy a gyerek mindig a számítógép előtt ül, és kimozdítaná kicsit a komfortzónájából, akkor olykor szélsőséges döntést kell hozni! Aki ült már quadon, pontosan tudja, hogy ez nem más, mint első látásra szerelem. Az élmény pedig már a gyerekeknek is elérhető – természetesen biztonságos körülmények között.

2024. április 1. 22:37

Hasznos tanácsok Máltára utazóknak

Málta egy gyönyörű kis európai szigetország, mely több ezer éves múltjával, csodás látnivalóival, kellemes éghajlatával tökéletes helyszín nyaraláshoz, kikapcsolódáshoz. 

2024. április 1. 22:32

Hogyan tisztítsuk a felniket hatékonyan?

Az autó ápolása, karbantartása nélkülözhetetlen feladat. Ha nincs gazdája, az sok szempontból megbosszulhatja magát, ezért műszaki és esztétikai okokból is érdemes odafigyelni a tisztaságra. A látványos elemek mellett a sokat kapó, érzékeny részeket is érdemes gondozni, mint például a felniket.

2024. április 1. 22:27

A tökéletes vízparti élmény: mobilstégek a vízben

A vízparti élet legszebb pillanatai közé tartozik, amikor egy stégen szinte a víz felett sétálhatunk, napozhatunk vagy horgászhatunk. Sokan azt gondolják, hogy ez az élmény csak a nyaralók és a drága szállások kiváltsága, pedig könnyen megvalósítható mindenki számára.

2024. április 1. 22:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50