Lepd meg kedvesed egy egyedi ajándékkal az évfordulótokon!

forrás: Prím Online, 2019. október 15. 13:10

Itt van lassan a megismerkedésetek évfordulója? Egy alkalom, ami más, mint a többi, és nem akarsz csak egy virággal vagy bonbonnal odaállítani? Ez egy nagyon dicséretes dolog, mivel a kapcsolatotok különleges, így egyedi és személyre szóló ajándékkal érdemes még emlékezetesebbé tenned! Mi megmutatjuk, hogy mit és honnan adhatsz az ilyen alkalmakra.

A lényeg, hogy neki szóljon

 

Akkor azt már tisztáztuk, nem a legjobb döntés a virágos ötlet, hiszen azt akár egy hétköznapon is el lehet lőni. A bonbon és az édességek sem túl eredetiek, mivel az úgy névnapra vagy éppen egy felszínes ismerősnek tökéletes választás lehet, de nem annak, aki különleges helyet foglal el a szívedben.

 

Nagyon érdekes és egyedi ötlet lehet egy fényképes ajándéktárgy. Egy plüssmaci a közös fotótokkal vagy egy fotóposzter, hogy mindig szem előtt legyen egy nagy pillanatotok. Ezek már igazán jó ötletek, de ha olyat választanál inkább, ami minden percben vele van, akkor vagy gyűrűt adj, mert az tuti rajta lesz, vagy ha ez korai, akkor egy fényképes telefontok is kiváló választás. Hiszen a mai digitális világ hozadéka, hogy a telefonja nélkül senki nem tesz egy lépést sem. Arra pedig, hogy megvédje a készüléket a károsodásoktól, mi is lehetne jobb, mint egy egyedi telefontok? Ez attól lesz igazán különleges, ha a ti kettőtök közös képe szerepel rajta, amin biztosan elmosolyodik a kedvesed, ha csak eszébe jut a közös pillanat.

 

Hogyan csináld?

 

Nagyon egyszerű. Keresd meg a Pitbullcase oldalát, ahol válaszd ki a telefon típusát, amire a tokot szánod. Sőt, ha már egyedi, miért ne lehetne a tiéd is hasonló? Ma már léteznek direkt a telefontokokra tervezett képek, mint amilyenek a Mickey és Minnie fülekkel díszített Mr&Mrs feliratok, vagy éppen a King&Queen-es darabok. Így a kívülállók is biztosak lehetnek benne, hogy ahogy a telefonjaitok, úgy ti is összetartoztok.

 

Tehát ha megvan a fenti weboldal, akkor válaszd ki, hogy az adott telefon típushoz milyen telefontokot szeretnél. Ez tervezhető esetén lehet szilikon tok, oldalra nyíló flipes bőrtok, illetve merev hátlap is. A megfelelő kép kiválasztása után nincs más dolgod, mint kedvedre formázni az adott darabot. Ehhez használhatsz effekteket, készíthetsz kollázst, vagy akár elhelyezhetsz rajta matricákat is. Sőt, ha igazán merész vagy, akár üzenhetsz is rajta kedvesednek, vagy éppen világossá teheted a környezete számára, hogy ő már foglalt.

 

Persze nem mindegy, hogy milyen felbontású képpel dolgozol, mert attól függ a végeredmény. A legjobb, ha a HD (720p=1280X720) vagy HD Ready (720p=1366X768), esetleg FULL HD (1080p=1920X1080) felbontású képet használsz.

 

Ha biztosra akarsz menni, akkor mindenképp egyedi és különleges ajándékot válassz kedvesednek, hiszen a szerelmetek mindenképp megérdemli a megfelelő törődést. 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hogyan kell autót mosni?

Azt gondolhatnánk, hogy az autómosás nem bonyolult feladat, és nem kell hozzá különösebb szakértelem. Ha az valóban nem is kell, azért érdemes néhány dolgot szem előtt tartani, mielőtt nekiesik az autójának. 

2019. november 15. 14:26

A garázskapu redőny dicsérete

A garázs az épületeknek az a része, amelyikre méltatlanul kevés figyelem jut. Pedig ha nem igyekszünk szépen kialakítani ezt a területet, könnyen egy sivár, “ipari” látványt nyújtó részlettel leszünk gazdagabbak. A kényelmes kialakítású és megjelenésű garázsra viszont mindannyian büszkék lehetünk - akkor is, ha csak egy egyszerű, családi autó parkol a garázskapu redőny mögött. 

 

2019. november 15. 14:09

Biztonságos otthon, nyugodt éjszakák

Minden otthonban elengedhetetlen egy jól működő és megbízható füst- vagy tűzérzékelő és szénmonoxid érzékelő készülék. Azért is van erre szükség, mivel napjainkban egyre több modern készülékkel rendelkeznek az emberek, amelyek könnyedén elektromos tüzet vagy mérgezést okozhatnak a lakásban. Mindez nem csak anyagi károkat, de személyi sérüléseket is könnyedén előidézhet. Azonban megfelelő felszereléssel, kisebb pénzösszeg ráfordításával és odafigyeléssel ezen sérülések, esetleges halálesetek megelőzhetők lennének.

2019. november 15. 13:39

Napjaink memóriakártyái

Szinte az összes napi használatú elektronikai eszközünk elsődleges vagy másodlagos mentési helyként ezt használja. Gondolunk itt a mobiltelefonra vagy az elektronikus könyvolvasóra, de az MP3 lejátszó és a digitális fényképezőgép sem kivétel. Jellemzően az eszközök nagyobbik része az SD típusú memóriakártyákat alkalmazza. Ezért ki is jelenthetjük, hogy napjaink legjellemzőbb memóriakártya típusa ez.

2019. október 17. 12:39

A természetes fény és a beépíthető lámpák

A természetes fény lételemünk, pozitívan hat testi-lelki jóllétünkre. Nincs is szebb egy csodálatos napkelténél, mely beragyog otthonunk ablakán. A reggeli napfény képes az egész napunk hangulatát pozitívan befolyásolni. Viszont az évszakok és az időjárás váltakozása miatt sajnos nem érheti mindig kellő (nap)fény lakásunkat. Ezért is fontos nagy hangsúlyt fektetnünk a természetes és a mesterséges fények egyensúlyára. 

2019. október 16. 20:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44
online sportfogadás