Sminkelés állatkísérletektől mentes készítményekkel

forrás: Prím Online, 2019. október 16. 13:12

A The Body Shop egyértelműen elkötelezett az igazán fontos dolgok mellett. Ennek megfelelően az általuk forgalmazott valamennyi smink készítmény teljes egészében mentes az állatkísérletektől.

Továbbá 100%-ban vegetáriánusok is ezek a termékek, amelyeket a bőr egész egyszerűen imádni fog a természetesség miatt. A Közösségi Kereskedelmi marulaolaj, valamint a méz csak tovább fokozza a The Body Shopnál kapható sminkek ápoló erejét, amelyeket mindenképp érdemes kipróbálni.

 

Rövid bejegyzésünkben kicsit részletesebben is megnézzük tehát azt, hogy miként lehetséges a sminkelés állatkísérletektől mentes készítmények használatával.

 

Sminkhez használt alapozó, illetve bronzosító

 

A The Body Shop kínálatában az egymástól eltérő bőrtípusokhoz illeszkedve egészen specifikus ápoló alapozó formulák közül van lehetőség választani. Mindössze annyi dolgunk van, hogy megtaláljuk a hozzánk leginkább illő árnyalatot, illetve formulát.

 


A Matte Clay névre hallgató alapozó készítmény például Közösségi Kereskedelemből származó teafaolajjal lett gazdagítva annak érdekében, hogy a nap egészében hozzájáruljon az egyenletesen szép, tiszta és matt arcbőrhöz.

 

Ami a bronzosítókat illeti, a természetesen ható kontúr, illetve az enyhén napbarnított bőrszín elérését többféle formula által is el tudjuk érni. Érdemes tehát körülnézni a weboldalon, és kiválasztani a számunkra leginkább szimpatikus verziót.

 

Sminklemosók vegán formulával

 

Egy dolog a megfelelő minőségű és állagú smink, mindemellett azonban célszerű gondoskodni az ugyanilyen jól használható sminklemosóról is.

 

A The Body Shop kínálatában elérhető az a 100%-ban vegán, kamillás kollekció, amely nem jelent megterhelést a bőr számára, az alkalmazásával pedig gyengéden abszolválható a sminklemosás.

 

Lehetőségünk van kellemes balzsam, selymes olaj vagy éppenséggel szemsmink lemosót is választani annak a függvényében, hogy a bőrünk melyikre reagál a leginkább pozitív módon.

 

Matt árnyalatú rúzs, valamint ápoló szájfény

 

A The Body Shop kínálatában olyan matt árnyalatú rúzs is található, amely akár a nappali, akár az alkalmi smink mellett is remek kiegészítő lehet. Szám szerint hétféle különböző árnyalatban is lehetőségünk van választani, tehát a kedvünk és az általunk viselt szett szín összeállításához abszolút tudunk igazodni.

 

Mindezek mellett magasfényű, ápoló szájfényt is találhatunk a kínálatban. Ezek a készítmények Közösségi Kereskedelmi marula-, argán- és jojoba olaj által biztosítanak hidratálást és ápolást az ajkaknak.

 

A használatuk által egyértelműen ápolt és szép árnyalatú szájra lehet szert tenni, miközben teljes mértékben állatkísérletektől mentes készítményeket veszünk igénybe.

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hogyan kell autót mosni?

Azt gondolhatnánk, hogy az autómosás nem bonyolult feladat, és nem kell hozzá különösebb szakértelem. Ha az valóban nem is kell, azért érdemes néhány dolgot szem előtt tartani, mielőtt nekiesik az autójának. 

2019. november 15. 14:26

A garázskapu redőny dicsérete

A garázs az épületeknek az a része, amelyikre méltatlanul kevés figyelem jut. Pedig ha nem igyekszünk szépen kialakítani ezt a területet, könnyen egy sivár, “ipari” látványt nyújtó részlettel leszünk gazdagabbak. A kényelmes kialakítású és megjelenésű garázsra viszont mindannyian büszkék lehetünk - akkor is, ha csak egy egyszerű, családi autó parkol a garázskapu redőny mögött. 

 

2019. november 15. 14:09

Biztonságos otthon, nyugodt éjszakák

Minden otthonban elengedhetetlen egy jól működő és megbízható füst- vagy tűzérzékelő és szénmonoxid érzékelő készülék. Azért is van erre szükség, mivel napjainkban egyre több modern készülékkel rendelkeznek az emberek, amelyek könnyedén elektromos tüzet vagy mérgezést okozhatnak a lakásban. Mindez nem csak anyagi károkat, de személyi sérüléseket is könnyedén előidézhet. Azonban megfelelő felszereléssel, kisebb pénzösszeg ráfordításával és odafigyeléssel ezen sérülések, esetleges halálesetek megelőzhetők lennének.

2019. november 15. 13:39

Napjaink memóriakártyái

Szinte az összes napi használatú elektronikai eszközünk elsődleges vagy másodlagos mentési helyként ezt használja. Gondolunk itt a mobiltelefonra vagy az elektronikus könyvolvasóra, de az MP3 lejátszó és a digitális fényképezőgép sem kivétel. Jellemzően az eszközök nagyobbik része az SD típusú memóriakártyákat alkalmazza. Ezért ki is jelenthetjük, hogy napjaink legjellemzőbb memóriakártya típusa ez.

2019. október 17. 12:39

A természetes fény és a beépíthető lámpák

A természetes fény lételemünk, pozitívan hat testi-lelki jóllétünkre. Nincs is szebb egy csodálatos napkelténél, mely beragyog otthonunk ablakán. A reggeli napfény képes az egész napunk hangulatát pozitívan befolyásolni. Viszont az évszakok és az időjárás váltakozása miatt sajnos nem érheti mindig kellő (nap)fény lakásunkat. Ezért is fontos nagy hangsúlyt fektetnünk a természetes és a mesterséges fények egyensúlyára. 

2019. október 16. 20:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44
online sportfogadás