Sminkelés állatkísérletektől mentes készítményekkel

forrás: Prím Online, 2019. október 16. 13:12

A The Body Shop egyértelműen elkötelezett az igazán fontos dolgok mellett. Ennek megfelelően az általuk forgalmazott valamennyi smink készítmény teljes egészében mentes az állatkísérletektől.

Továbbá 100%-ban vegetáriánusok is ezek a termékek, amelyeket a bőr egész egyszerűen imádni fog a természetesség miatt. A Közösségi Kereskedelmi marulaolaj, valamint a méz csak tovább fokozza a The Body Shopnál kapható sminkek ápoló erejét, amelyeket mindenképp érdemes kipróbálni.

 

Rövid bejegyzésünkben kicsit részletesebben is megnézzük tehát azt, hogy miként lehetséges a sminkelés állatkísérletektől mentes készítmények használatával.

 

Sminkhez használt alapozó, illetve bronzosító

 

A The Body Shop kínálatában az egymástól eltérő bőrtípusokhoz illeszkedve egészen specifikus ápoló alapozó formulák közül van lehetőség választani. Mindössze annyi dolgunk van, hogy megtaláljuk a hozzánk leginkább illő árnyalatot, illetve formulát.

 


A Matte Clay névre hallgató alapozó készítmény például Közösségi Kereskedelemből származó teafaolajjal lett gazdagítva annak érdekében, hogy a nap egészében hozzájáruljon az egyenletesen szép, tiszta és matt arcbőrhöz.

 

Ami a bronzosítókat illeti, a természetesen ható kontúr, illetve az enyhén napbarnított bőrszín elérését többféle formula által is el tudjuk érni. Érdemes tehát körülnézni a weboldalon, és kiválasztani a számunkra leginkább szimpatikus verziót.

 

Sminklemosók vegán formulával

 

Egy dolog a megfelelő minőségű és állagú smink, mindemellett azonban célszerű gondoskodni az ugyanilyen jól használható sminklemosóról is.

 

A The Body Shop kínálatában elérhető az a 100%-ban vegán, kamillás kollekció, amely nem jelent megterhelést a bőr számára, az alkalmazásával pedig gyengéden abszolválható a sminklemosás.

 

Lehetőségünk van kellemes balzsam, selymes olaj vagy éppenséggel szemsmink lemosót is választani annak a függvényében, hogy a bőrünk melyikre reagál a leginkább pozitív módon.

 

Matt árnyalatú rúzs, valamint ápoló szájfény

 

A The Body Shop kínálatában olyan matt árnyalatú rúzs is található, amely akár a nappali, akár az alkalmi smink mellett is remek kiegészítő lehet. Szám szerint hétféle különböző árnyalatban is lehetőségünk van választani, tehát a kedvünk és az általunk viselt szett szín összeállításához abszolút tudunk igazodni.

 

Mindezek mellett magasfényű, ápoló szájfényt is találhatunk a kínálatban. Ezek a készítmények Közösségi Kereskedelmi marula-, argán- és jojoba olaj által biztosítanak hidratálást és ápolást az ajkaknak.

 

A használatuk által egyértelműen ápolt és szép árnyalatú szájra lehet szert tenni, miközben teljes mértékben állatkísérletektől mentes készítményeket veszünk igénybe.

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Egy forradalmi, izgalmas ajándék ötlet: quadot a gyereknek!

Amennyiben valaki unja már a sablonos játékokat, vagy azt, hogy a gyerek mindig a számítógép előtt ül, és kimozdítaná kicsit a komfortzónájából, akkor olykor szélsőséges döntést kell hozni! Aki ült már quadon, pontosan tudja, hogy ez nem más, mint első látásra szerelem. Az élmény pedig már a gyerekeknek is elérhető – természetesen biztonságos körülmények között.

2024. április 1. 22:37

Hasznos tanácsok Máltára utazóknak

Málta egy gyönyörű kis európai szigetország, mely több ezer éves múltjával, csodás látnivalóival, kellemes éghajlatával tökéletes helyszín nyaraláshoz, kikapcsolódáshoz. 

2024. április 1. 22:32

Hogyan tisztítsuk a felniket hatékonyan?

Az autó ápolása, karbantartása nélkülözhetetlen feladat. Ha nincs gazdája, az sok szempontból megbosszulhatja magát, ezért műszaki és esztétikai okokból is érdemes odafigyelni a tisztaságra. A látványos elemek mellett a sokat kapó, érzékeny részeket is érdemes gondozni, mint például a felniket.

2024. április 1. 22:27

A tökéletes vízparti élmény: mobilstégek a vízben

A vízparti élet legszebb pillanatai közé tartozik, amikor egy stégen szinte a víz felett sétálhatunk, napozhatunk vagy horgászhatunk. Sokan azt gondolják, hogy ez az élmény csak a nyaralók és a drága szállások kiváltsága, pedig könnyen megvalósítható mindenki számára.

2024. április 1. 22:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09