A jövő munkakörnyezetének kialakításán dolgozik a Fujitsu és a Citrix

forrás: Prím Online, 2019. október 29. 17:04

A Fujitsu RunMyProcess bejelentette, hogy megtette a következő lépést a jövő munkakörnyezetének kialakítása felé a Citrix Workspace és a RunMyProcess DigitalSuite integrálásával. A tudásmunkások produktivitását magasabb szintre emelő integrációval a vállalatok fokozhatják dolgozóik hatékonyságát, és intelligens, gyakorlatias módon, üzletági tranzakciók formájában szervezethetik meg és automatizálhatják a feladatok végrehajtását. 

 

A Fujitsu és a Citrix a Fujitsu Forum Europe (2019. november 6-7., München) keretében mutatják be integrált megoldásuk előnyeit, szemléltetve például, hogyan lehet segítségével zökkenőmentesen elérni és mobil munkafolyamatokba integrálni az IoT-eszközök adatait. 

 

Azok a munkaadók, akik kiiktatják a produktivitást akadályozó tényezőket és – még bonyolult tevékenységek esetén is – tudatosan megszervezik a munkafolyamatot, produktivitásuk javulására számíthatnak. A megoldás a dolgozók számára is vonzó lehetőséget kínál. Fokozza munkahelyi elégedettségüket, mivel kiiktatja napi munkájukból a frusztráló adminisztratív lépéseket, például a több hálózatba és rendszerbe történő bejelentkezés és hitelesítés feladatát. Ez utóbbi időigényes és nagy hibakockázatú folyamat lehet, különösen távoli munkavégzés esetén. 

 

A Fujitsu RunMyProcess és a Citrix Workspace kombinációja nagy teljesítményű, biztonságos digitális munkahelyi élményt eredményez. A felhasználók tartózkodási helyüktől függetlenül, bármilyen eszközről, egységesen hozzáférhetnek az adatforrásokhoz és a virtuálisan és szolgáltatásként nyújtott szoftver (software-as-a-services) formájában igénybe vett végfelhasználói alkalmazásokhoz.

 

 

A hatékony integráció és összehangolási motor támogatja a több lépésből álló munkafolyamatok végrehajtását

A Citrix Workspace átfogó integrálásával a Fujitsu RunMyProcess DigitalSuite hatékony integrációs és összehangolási motort biztosít a különféle nagyvállalati rendszerek (pl. ERP, CRM és szolgáltatásmenedzsment) többlépéses munkafolyamatainak támogatására. Ennek eredményeképpen a szervezet hatékonyabb folyamatok és szolgáltatásnyújtás mellett bonyolíthat le komplex üzletági tranzakciókat. 

 

„A Fujitsu RunMyProcess kezdettől fogva az egységes digitális élményt állítja a középpontba. Összekapcsolja egymással a digitális ellátási lánc elemeit, és ösztönzi a digitális sebességű és nagyságrendű innovációt. A Fujitsu mellett a Citrix is magáénak vallja ezeket az értékeket. Így született meg közös RunMyProcess DigitalSuite megoldásunk, amely nagy lépést jelent a modern munkahelyi élmény megvalósítása felé” – nyilatkozta Hiroshi Yazawa, a Fujitsu RunMyProcess vezérigazgatója. 

 

„Napjaink dolgozói egyszerű, intelligens és megbízható élményt várnak el, amely révén akkor, ott és úgy dolgozhatnak, ahogy ez számukra a leginkább produktív. A Citrix Workspace és a Fujitsu RunMyProcess ötvözésével a vállalatok a helyben telepített, a SaaS, sőt a régi környezetekben is gyorsan és egyszerűen megvalósíthatják ezt az élményt” – jelentette ki David LeStrat, a Citrix munkakörnyezeti élményért és szolgáltatásokért felelős alelnöke.

 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Így működik a gyakorlatban az agilis munkamódszer

Talán ez lehetett az agilis munkamódszer egyik kiindulópontja. De hogyan lehet több emeletnyi embert egy multis környezetben csapattá kovácsolni? Valójában kevés multinak célja, hogy összeültesse a nem egy projekten dolgozókat, hogy létrehozzon egy környezetet, ahol mindenki mindenkivel beszél. Pedig óriási előnyökkel jár, ha így tesz. 

2019. december 10. 12:40

Mobilbank-projekt nyert a WirtschaftsWoche versenyén

A svájci Cler Banknál kialakított okostelefonbank-koncepció érdemelte ki a WirtschaftsWoche német gazdasági hetilap Best of Consulting díját „Stratégia” kategóriában. Ezzel a digitalizációs projekttel a Horváth & Partners - amely Magyarországon IFUA Horváth & Partners néven működik - immár kilencedik alkalommal került be a legjobb német tanácsadó cégek közé.

2019. december 10. 11:35

A KPMG kiterjeszti együttműködését a Microsofttal

Az új KPMG innovációk többségéhez a Microsoft felhő és mesterséges intelligencia megoldásai adják majd az alapot, segítve a KPMG ügyfeleit a jobb és precízebb döntéshozatalban, a termelékenység növelésében és nagyobb költséghatékonyság elérésében.

2019. december 10. 10:11

Új, kárrendezést egyszerűsítő digitális megoldásokat vezet be az Allianz

Az Allianz ConnX applikációján keresztül elérhető egy távoli videós kárfelvételi szolgáltatás így az ügyfelek mobiltelefonjukon vagy táblagépükön keresztül, néhány egyszerű lépésben, élő kapcsolat mellett oszthatják meg a káreseményről készült felvételeket lakás- és gépjármű kár esetén. Az új Allianz Online kárstátuszkövető alkalmazás pedig a bejelentett károk nyomon követését teszi még könnyebbé és átláthatóbbá.

2019. december 10. 09:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07
online sportfogadás