A Fujitsu „Gateway” ügyfélközpontja gyorsítja a digitális átalakulás terjedését

forrás: Prím Online, 2019. november 15. 11:45

A Fujitsu közzétette terveit a digitális átalakulás terjedését gyorsító korszerű ügyfélközpontja kialakításáról az indiai Punéban. A „Fujitsu Gateway” nevet viselő központ fontos kapcsolattartási pontként szolgál a Fujitsu tökéletesen integrált modellre épülő, globális szolgáltatási képességeinek meggyőző bemutatására. 

A Fujitsu Gateway várhatóan 2020 elejétől fogadja a világ különböző pontjain működő ügyfeleket – fizikailag az indiai létesítményben, digitálisan pedig a Fujitsu globális helyszínein. A központ teljes mélységükben és terjedelmükben életre kelti a Fujitsu képességeit a különböző területeken, és felejthetetlen élményt nyújt az ügyfeleknek. A Gateway a vállalat fejlett technológiai és iparági szakértelmének legrelevánsabb területeit összefogva, az ügyfelek üzleti prioritásaihoz igazodó tartalmat kínál. Bemutatja, hogyan segít a Fujitsu a cégeknek megtalálni az emberek, helyszínek, folyamatok és technológiák átalakulást és növekedést támogató, tökéletes egyensúlyát.

 

A digitális átalakulást még jobban ösztönözni kívánó ügyfelek ötletbörzéhez is csatlakozhatnak a Digitális Átalakulási Központban, és megtudhatják, hogyan támogatja a Fujitsu Human Centric Experience Design módszertana a digitális „co-creation” folyamatát.

 

Virtuális kapcsolat a globális szolgáltatóközpontok tudásbázisához 

A Gateway virtuálisan kapcsolódik a Fujitsu globális szolgáltatóközpont-hálózatának (Global Delivery Centers) szakértői hátteréhez, a Fujitsu helyi csapataihoz és japán központjához. Az ügyfelek első kézből ismerkedhetnek a valóban globális szolgáltatási modellel, és megtudhatják, milyen érték nyújtására képes globális partnerként a Fujitsu. 

 

A látogatók megtudhatják, hogyan kínál a Fujitsu egységes, integrált szolgáltatási modellje globális támogatást az ügyfeleknek a nemzetközi szakértői hálózatra támaszkodva. A környezetbarát anyagokból jelenleg épülő Gateway a Fujitsu felelős üzletviteli szemlélete szerint fog működni, és a vállalat kötelezettségvállalásával összhangban a gyakorlatban is támogatni fogja az ENSZ fenntartható fejlődési céljainak megvalósulását.

 

Az iparági szakértők bevonása révén a Gateway a speciális szolgáltatási lehetőségeken túl, vertikális képességeket is nyújt a fontos piaci szektorokban: pl. munkahely-szolgáltatásokat, service desket, hibrid infrastruktúrát, alkalmazásszolgáltatásokat, üzleti folyamatok kiszervezését, biztonsági és hálózati szolgáltatásokat, az ERP és az üzleti innováció támogatását. 

 

„A vállalatok fejlődésével jelentősen megváltozott a globális szolgáltatópartneri szerepkör jelentése. Ügyfeleink eredményes támogatásához egyre inkább előtérbe kerül a globális digitális átalakulás támogatása, és ennek hátterében üzleti kihívásaik mélyreható megismerése. A helyi, regionális és globális szolgáltatások nyújtására, integrálására és menedzselésére képes központunkban az ügyfelek számos nyelvi, műszaki, iparági és szolgáltatásfolytonossági készséghez férhetnek hozzá. A Gateway összekapcsolja és élő környezetben demonstrálja ezeket a képességeket. Egy németországi kiskereskedelmi ügyfél például első kézből megtapasztalhatja, hogyan veheti igénybe a globális szolgáltatásokat helyi üzleteiben, megismerkedhet a több mint 23 nyelvet támogató portugáliai csapatunkkal, megtekintheti a legújabb japán kiskereskedelmi innovációkat, és megvitathatja főbb alkalmazásai áthelyezését a felhőbe indiai csapatunkkal – mindezt egyetlen találkozás keretében” – fejtette ki Tim White, a Fujitsu globális szolgáltatási csoportjának vezetője. 

 

Ismerkedés a Fujitsu globális képességeivel

A Fujitsu kiterjedt globális szolgáltatásnyújtási képességekkel rendelkezik a következő régiókban: Japán, Ázsia, Amerika, Óceánia és Európa. Globális szolgáltatóközpontjai (Global Delivery Center) nyolc ország (Kína, Costa Rica, India, Malajzia, Fülöp-szigetek, Lengyelország, Portugália és Oroszország) különböző helyszínein működnek. Ezt a kiterjedt földrajzi lefedettséget a Fujitsu átfogó technológiai képességeivel és mélyreható iparági szakértelmével ötvözve, a globális szolgáltatócsoport 7x24 órás globális támogatást kínál. A csoport folyamatosan törekszik a csapatok továbbképzésére, gyakorlatuk fejlesztésére, és az agilis alapelvek beépítésére a szolgáltatásnyújtási folyamat minden elemébe – hogy ezzel is segítsen az ügyfeleknek valós időben legyőzni az előttük álló kihívásokat. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Különleges fejlesztéssel hódíthatnak az MI-megoldások

Új szintre emeli a nagy mennyiségű adat feldolgozását, a mesterségesintelligencia-alkalmazások és a gépi tanulás használatát a Schneider Electric és partnerei által bejelentett fejlesztés. Az első, kereskedelmi forgalomban is elérhető, integrált, folyadékhűtéses szerverszekrény azon túl, hogy támogatja a nagy számításigényű feladatok elvégzését, hatékony energiafelhasználást is biztosít.

2019. december 12. 09:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Elálltak a felek a T-Systems tranzakciótól

2019. december 11. 10:28

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23
online sportfogadás