Ön is genetikai minták szerint él

forrás: Prím Online, 2019. november 18. 09:05

Szüleink, nagyszüleink, minden ősünk és elődünk bennünk él. Ott rejtőznek gesztusainkban, meglapulnak cselekedeteinkben, reakcióinkban, mi pedig azt gondoljuk, teljesen egyediek vagyunk. Talán ön is így vélekedik. Mert talán ön sem tudja, hogy a genetikai minták milyen szinten képesek befolyásolni az életét, a pénzügyeit, a kapcsolatait és a mindennapjait.

Ezek a minták évtizedek, évszázadok, esetleg évezredek óta az élete részét képezik – nemcsak önnek, hanem mindenki másnak is. Most valószínűleg arra gondol: „Magam mögött tudom hagyni őseim történetét?” A válasz egyértelműen igen. Ha elérkezettnek látja az időt az átalakulásra, akkor helyet adhat valami újnak.

 

A genetikai minták feloldása

 

Úgy gondolja, hogy itt az ideje a gyökeres változásnak? Elkezdheti a munkát akár egyedül is, hiszen tudatossággal, megfigyelés útján könnyedén rájöhet arra, mit örökölt szüleitől és nagyszüleitől.

 

Persze dönthet úgy, hogy inkább szakember segítségét kéri, ugyanis egy hozzáértőnek nagyobb rálátása és tapasztalata van már a genetikai minták kapcsán. Jól bevált módszer például a genetikai hitmunka, amellyel nemcsak látványos, hanem gyors eredményeket érthet el: egyre mélyebben ismerheti meg önmagát, egyre közelebb kerülhet őseihez.

 

A genetikai kapcsolódásból származó erő

 

Milyen előnye származhat abból, ha közelebb kerül őseihez? Nem fogja már magát gyökértelennek érezni. Végre fellélegezhet és azt mondhatja: megérkeztem. Mert az egyre erősödő kapcsolat, a közvetlen energetikai közelség erőt, megnyugvást és hitet adhat. Nem fogja többé kínozni az elhagyatottság és az erőtlenség érzése.

 

Bár a változás csodálatos lesz, néha azért ijesztő is. Ezt leginkább a genetikai hitmunka gyorsasága és hatékonysága miatt érezheti. Ám idővel hozzászokik ahhoz, hogy többé nincs egyedül. Hogy van egy olyan kapcsolat, amelyhez bármikor fordulhat segítségért.

 

Tisztelje őseit!

 

A mély alázat és a tisztelet őseink iránt különösen fontos. Hiszen életük során összeszedték azt a tudást, azokat a képességeket, amelyeket sejtszinten ön is örökségül kaphat. Ahogy szereti és tiszteli az édesanyját, az édesapját, a testvéreit és a nagyszüleit, ugyanúgy kell viszonyulnia a valójában ismeretlen, mégis olyan közel álló őseihez is.

 

Az emberi lét elképesztően csodálatos és összetett. Ön valójában egy tökéletes egységet alkot gyökereivel, felmenőivel, akik a DNS-en keresztül már önben élnek tovább. Így folyamatosan kapcsolódik velük és soha nincs egyedül! Még ha néha így is érzi…

 

Ilyenkor hangolódjon rájuk, érezze a jelenlétüket, élje át a bizonyosságot, hogy számíthat rájuk, és ha szomorú vagy elkeseredett, akkor hagyja, hogy segítsenek túljutni a nehézségeken. Ha pedig problémát okoz a kapcsolatteremtés, látogasson el Kiss Henriett oldalára, ahol megkaphatja a megfelelő támogatást ehhez az önismereti munkához.

 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Amit a fürdőszoba költöztetésénél figyelembe kell venni

Amikor költözés előtt állunk, a pakolás heteket is igénybe vehet, főleg, ha munka mellett próbáljuk elvégezni a szükséges teendőket. A konyha és a nappali bedobozolása után úgy érezhetjük, hogy a fürdőszobával már csak a pakolászás könnyebbik fele van hátra, hiszen a fürdő a többi helyiséghez képest kicsi, és amúgy sem tárolunk ott túl sok mindent.

2019. december 13. 12:48

Hogyan pakolj, hogy minden beférjen?

Egy repülőút már magában izgalmas, hát még akkor, ha nem férsz a bőröndödbe. Mit kéne kihagyni vagy éppen átpakolni ahhoz, hogy mindennek legyen helye, esetleg van más jó megoldás is? Lássunk néhány tippet az ideális utazásért!

2019. december 12. 17:27

Minden, amit a vezeték nélküli video kaputelefonról tudni kell

Mindenki szeretné tudni, hogy ki várakozik kapujában, ki csenget és kér bebocsátást otthonába. Nem csak kíváncsiságképpen, de biztonsága érdekében egyaránt, mivel az otthon az a hely, ahol nem csak értékei, hanem szerettei védelméről is gondoskodni kell. Nem mindegy, hogy a szomszéd szaladt-e át egy kis cukorért, a várva várt vendégek érkeztek meg, vagy egy idegen ellenőrzi otthonunk gyenge pontjait.

2019. december 9. 17:05

A tökéletes gardróbszekrény

A gardróbszekrény a ruhásszekrények koronázatlan királya: elfér benne minden holmink, és azokat a polcoknak, akasztóknak és fiókoknak hála, rendszerezetten és áttekinthetően tudjuk tárolni. Azonban mielőtt lecsapunk az első szimpatikus darabra, gondoljuk át, hogy biztosan minden szempontból megfelelő lesz-e.

2019. december 9. 16:56

Macskaházak

Felelős gazdiként tudjuk, hogy mennyire fontos kutyáink számára a kényelem és a biztonság, ezért mikor házat nézünk nekik, figyelembe vesszük nem csak a saját, de kedvencünk igényeit is. És ez nincs másként a másik négylábú kedvencünk esetében sem!

2019. december 9. 16:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Elálltak a felek a T-Systems tranzakciótól

2019. december 11. 10:28

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23
online sportfogadás