Ön is genetikai minták szerint él

forrás: Prím Online, 2019. november 18. 09:05

Szüleink, nagyszüleink, minden ősünk és elődünk bennünk él. Ott rejtőznek gesztusainkban, meglapulnak cselekedeteinkben, reakcióinkban, mi pedig azt gondoljuk, teljesen egyediek vagyunk. Talán ön is így vélekedik. Mert talán ön sem tudja, hogy a genetikai minták milyen szinten képesek befolyásolni az életét, a pénzügyeit, a kapcsolatait és a mindennapjait.

Ezek a minták évtizedek, évszázadok, esetleg évezredek óta az élete részét képezik – nemcsak önnek, hanem mindenki másnak is. Most valószínűleg arra gondol: „Magam mögött tudom hagyni őseim történetét?” A válasz egyértelműen igen. Ha elérkezettnek látja az időt az átalakulásra, akkor helyet adhat valami újnak.

 

A genetikai minták feloldása

 

Úgy gondolja, hogy itt az ideje a gyökeres változásnak? Elkezdheti a munkát akár egyedül is, hiszen tudatossággal, megfigyelés útján könnyedén rájöhet arra, mit örökölt szüleitől és nagyszüleitől.

 

Persze dönthet úgy, hogy inkább szakember segítségét kéri, ugyanis egy hozzáértőnek nagyobb rálátása és tapasztalata van már a genetikai minták kapcsán. Jól bevált módszer például a genetikai hitmunka, amellyel nemcsak látványos, hanem gyors eredményeket érthet el: egyre mélyebben ismerheti meg önmagát, egyre közelebb kerülhet őseihez.

 

A genetikai kapcsolódásból származó erő

 

Milyen előnye származhat abból, ha közelebb kerül őseihez? Nem fogja már magát gyökértelennek érezni. Végre fellélegezhet és azt mondhatja: megérkeztem. Mert az egyre erősödő kapcsolat, a közvetlen energetikai közelség erőt, megnyugvást és hitet adhat. Nem fogja többé kínozni az elhagyatottság és az erőtlenség érzése.

 

Bár a változás csodálatos lesz, néha azért ijesztő is. Ezt leginkább a genetikai hitmunka gyorsasága és hatékonysága miatt érezheti. Ám idővel hozzászokik ahhoz, hogy többé nincs egyedül. Hogy van egy olyan kapcsolat, amelyhez bármikor fordulhat segítségért.

 

Tisztelje őseit!

 

A mély alázat és a tisztelet őseink iránt különösen fontos. Hiszen életük során összeszedték azt a tudást, azokat a képességeket, amelyeket sejtszinten ön is örökségül kaphat. Ahogy szereti és tiszteli az édesanyját, az édesapját, a testvéreit és a nagyszüleit, ugyanúgy kell viszonyulnia a valójában ismeretlen, mégis olyan közel álló őseihez is.

 

Az emberi lét elképesztően csodálatos és összetett. Ön valójában egy tökéletes egységet alkot gyökereivel, felmenőivel, akik a DNS-en keresztül már önben élnek tovább. Így folyamatosan kapcsolódik velük és soha nincs egyedül! Még ha néha így is érzi…

 

Ilyenkor hangolódjon rájuk, érezze a jelenlétüket, élje át a bizonyosságot, hogy számíthat rájuk, és ha szomorú vagy elkeseredett, akkor hagyja, hogy segítsenek túljutni a nehézségeken. Ha pedig problémát okoz a kapcsolatteremtés, látogasson el Kiss Henriett oldalára, ahol megkaphatja a megfelelő támogatást ehhez az önismereti munkához.

 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Vajon költséghatékony megoldásnak számítanak a mobilházak?

Ha éppen költözés előtt állunk, ha meg szeretnénk oldani a tinédzser vagy fiatal felnőttkorba lépő gyermekünk elindulását az életbe, ha nyaralóra vágyunk, akkor egészen biztos, hogy körülnézünk az ingatlanpiacon, hogy milyen opciók állnak a rendelkezésünkre.

2024. március 1. 22:27

Digitális matekkurzus a sikeres érettségiért

A matek érettségi kitartó felkészülést igényel, ami időnként megterheli a végzősöket. Ezen változtatnak az interaktív módszerek, amelyek újszerűen, élvezetesen adják át és mélyítik el a tudást. A diákok annyira szeretik, hogy nem is várnak vele az utolsó évig.

2024. március 1. 22:23

Egy finom rántotta mindig jó választás

A rohanó hétköznapokban sem feledkezhetünk meg a tápanyagdús reggelikről, de hétvégente is jól esik körbeülni szeretteinkkel az asztalt, és finom falatokkal indítani a napot. Az egyik legjobb opció egy kiadós rántotta, amely energiát ad egész délelőttre! 

2024. március 1. 22:18

Miért fontos, hogy otthon is mindig megfelelően kialakított lábbelit viseljünk?

Amint hazaérünk a munkából, a bevásárlásból vagy bárhonnan, szeretjük rögtön kényelembe helyezni magunkat. Ez vonatkozik a lábainkra is, hiszen előfordulhat, hogy elfáradtunk a jövés-menésben, így akármilyen komfortos is a cipőnk, igyekszünk megszabadulni tőle mihamarabb. 

2024. március 1. 22:13

Az ausztriai munkavállalók családi juttatásai

Jó tudni, hogy az osztrák adó- és társadalombiztosítási rendszer számos juttatást és adókedvezményt biztosít a munkavállalók számára. Mivel ez jelentősen eltérhet a magyar törvényektől, így érdemes alaposan utánanézni a lehetőségeknek. Ebben olyan cégek segítségére is számíthatunk, melyek otthon vannak ezen a területen, és nem csupán információt adnak, de a konkrét igénylést is rájuk bízhatjuk.

2024. március 1. 21:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05