Bet365 – két évtizede a sportfogadás szolgálatában

forrás: Prím Online, 2020. január 23. 20:25

Közel 20 éves a Bet365 brit bukméker oldal, amely a különféle sportfogadásokon felül kaszinós játékokat is kínál a fogadni vágyó felhasználók számára.

Számos online fogadóiroda működik jelenleg a piacon, de kevés közülük az olyan, mint a Bet365, amely széles körben ismert és megbízható a maga közel 20 éves fennállása révén. Ráadásul az oldal egyszerűen használható, a regisztrációs folyamat pedig igen gyors, nagyjából 3 percnél többet nem vesz igénybe. Ezután a felhasználók hozzáférhetnek a különféle sportfogadásokhoz, kaszinóhoz, pókerhez és pénzügyi fogadásokhoz egyaránt.

 

Az oldalon pedig nagyon könnyű eligazodni, és szinte minden népszerű sport megtalálható a kínálatban, valamit olyanok is, melyet csak kevesen ismernek, illetve nem kimondottan széles körben elterjedtek.

 

Nincs még egy olyan fogadóiroda a piacon, ahol annyi fogadási lehetőség lenne az egyes találkozókra, mint a Bet365 oldalon. Ezen felül pedig a Bet365 magyar oldala számos találkozóra a legjobb szorzókat kínálja a játékosoknak.

 

Tekintve, hogy számos fogadóiroda versenyez a felhasználók kegyeiért, nem mellékes az sem, a kínálat sokszínűsége mellett milyen módon tehetik meg tétjeiket a felhasználók. Míg a hagyományos fogadások esetében élőben zajlik maga a fogadás, így egyre több bukméker oldal törekszik arra, hogy az online felületeken is megteremtse az élő fogadások lehetőségét. Az ilyen típusú fogadások révén a Bet365 az internetes sportfogadás éllovasa lett. 

 

Talán még ennél is fontosabb az egyes mérkőzések közvetítése. Ha az adott játékos a Bet365-nél regisztrál, automatikusan a világ legnagyobb sportcsatornáknak elõfizetőjévé válik. Csak itt nézheti „élőben” a legfontosabb fociligák mérkőzéseit, az amerikai NHL, NBA és MLB meccseit, kosárlabda és röplabda ligákat világszerte.

 

Érdemes most regisztrálni új felhasználóként az oldalon, mert azok, akik most teszik ezt meg, akár 15 000 Ft fogadási kreditet kaphatnak. Az oldal emelett folyamatos akciókat is kínál: vannak állandó és időszakos eseményhez kötött kedvezmények egyaránt. A részletekről a hivatalos oldalon lehet bővebben tájékozódni.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Maradjunk otthon – de játsszunk élőben!

A világjárvány második hullámának berobbanásával szinte minden országban korlátozásokat terveznek bevezetni, ami azt jelenti, hogy előbb-utóbb Magyarországon is változások lesznek. Négy fal között töltve az időt számos lehetőség van arra, hogy lekössük magunkat, szórakozzunk, vagy éppen olyasmit próbáljunk ki, amit eddig nem. Ez talán az egyik legjobb idő arra is, hogy kipróbáljunk egy-kettőt a legjobb élő kaszinó oldalak közül!

2020. szeptember 21. 16:41

Miért jobb az Eldorado, mint más piacterek?

A videojáték-piacok azok a helyek, ahol a világ minden tájáról érkező játékosok vásárolhatnak és eladhatnak játékon belüli pénznemeket, tárgyakat és fiókokat. Napjainkban a piacterek a pénzkeresés legjobb módját képviselik, mivel a játékosok értékes játékbeli tárgyaikat eladhatják azoknak a játékosoknak, akiknek szükségük van ezekre, és ebből meg is élhetnek.

2020. szeptember 21. 10:52

Szeptember 4-én érkezik az HBO GO-ra Ridley Scott sci-fi sorozata

Az HBO GO-ra érkező Ridley Scott sci-fi sorozat a nem is olyan távoli jövőben játszódik. Az emberiség kezdi uralma alá hajtani a világegyetemet. A gyarmatosítás korai szakaszában két android történetét követhetjük nyomon, akiknek az a feladata, hogy emberi gyerekeket neveljenek az egyik ismeretlen bolygón. A két androidnak – Apának és Anyának – komoly kihívással kell szembenéznie, amikor a növekvő kolóniát széteséssel fenyegeti egy vallási konfliktus. Az emberek hitének ellenőrzésre nehéz és hálátlan feladat.

2020. augusztus 19. 12:20

STRAND Fesztivál helyett SzabadSTRAND lesz Zamárdiban

Ma már tudjuk, hogy egyetlen zenei fesztivál se valósulhat meg 2020-ban itthon úgy, ahogyan megszoktuk, ahogyan vártuk. Ez alól a MOL Nagyon Balaton keretében tervezett zamárdi STRAND Fesztivál sem kivétel, amely augusztus 18-tól várta volna a közönséget. A szervezők SzabadSTRAND címmel az eredeti helyszínen, augusztus 19-22. között várják programokkal a közönséget. 

2020. augusztus 18. 20:13

Három dokucsatornát nyit meg nyár végén a UPC Direct

A UPC Direct a Viasat World médiavállalat három csatornáját is elérhetővé teszi minden előfizetőjének 2020. augusztus 14. és 31. között, így az adrenalinfüggők a Viasat Explore, a múlt kedvelői a Viasat History, a természetkedvelők pedig a Viasat Nature műsoraival – köztük számos premierrel – búcsúztathatják a nyarat. 

2020. augusztus 15. 10:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

2020. november 24. 12:01

A virtuális térben is nagyszabású startup találkozót szervezett a Hiventures

2020. november 21. 10:18

Robbanhat itthon év végén az e-kereskedelmi forgalom

2020. november 12. 15:52

EasyBID – a hirdetési bevételek növelése automatikusan

2020. november 2. 10:45
online sportfogadás