Üzleti növekedés 2019-ben az i-Cell-nél

forrás: Prím Online, 2020. február 5. 13:20

A járműkövetésben és az útdíjfizetésben is rekordot döntött az i-Cell tavaly. A magyar tulajdonú telematikai cég ma már piacvezető az útdíjbevallási közreműködők körében, a járműkövetésben pedig három év alatt megduplázta ügyfelei számát, tavaly 10 százalékos növekedést elérve.

Évről évre növeli ügyfelei számát az i-Cell mind a járműkövetési, mind pedig az útdíjfizetési területen. A megtett úttal arányos elektronikus útdíjfizetési rendszer használatához szükséges fedélzeti eszközből, az OBU-ból tavaly már 11 ezer darabot értékesített, ami újabb rekordot jelent a 2018-as 10 ezer eladott fedélzeti egység után. Így napi szinten már 17500 ügyfél mintegy 60 ezer eszközének napi működését felügyeli a telematikai vállalat. Az OBU-kkal tavaly közel 130 millió útszakaszon mintegy 700 millió kilométernyi utat tettek meg a járművek. Ezzel az útdíjbevallási közreműködők körében az i-Cell piacvezetővé vált Magyarországon, és az eszközmeghibásodás arányát tekintve is a legmegbízhatóbb szolgáltató, amely kétéves garanciát vállal termékeire.  

 

A járműkövetésben kiemelt eredményeket ért el a cég: az i-Fleet állomány három év alatt megkétszereződött, ezen belül 2018-hoz képest 10 százalékos növekedést ért el. 

 

Egy egyedülálló fejlesztéssel is előállt tavaly az i-Cell. A járműkövetéshez kapcsolódó, kiegészítő szolgáltatásként a magyar piacon egyedülálló parkolási applikáció jelent meg, amely túlmutat a jelenleg használatban lévő parkolójegy-vásárlási formákon. A Fleet Parking alkalmazás direktben kommunikál a parkolási rendszerrel, így elkerülhetők a feleslegesen, előre megvásárolt órák, az elfelejtett parkolás-leállítások, és természetesen a bírságok is. A megoldás az adminisztrációt is egyszerűsíti, mivel havonta egyszer, egy összegben történik az elszámolás.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

AZ HBO Max bejelentette európai, közel-keleti és afrikai vezetőségét

A WarnerMedia bejelentette, hogy Christina Sulebakk – az HBO Europe korábbi General Managere – tölti majd be az HBO Max EMEA (Europe, Middle East, Africa, azaz Európa, Közel-Kelet és Afrika) General Manageri posztját. Új munkakörében Christina irányítja majd az európai régiókban jelenleg működő HBO streaming platformok (HBO Nordic, HBO España, HBO Portugal és a kelet-közép-európai HBO GO) upgradelését az HBO Max szolgáltatássá 2021-gyel kezdődően, illetve az HBO Max kiterjesztését további európai régiókra, a Közel-Keletre és Afrikára. Közvetlen felettese az HBO Max International vezetője, Johannes Larcher lesz.

2021. január 21. 12:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

2020. december 18. 08:54

Új vezérigazgató a Telenor Magyarország élén

2020. december 16. 19:05
online sportfogadás