Acélkerítéssel a biztonságért

forrás: Prím Online, 2020. február 14. 16:03

Családi ház, ipari létesítmény, de még egy üresen álló telek köré is érdemes kerítést építeni. Míg a teleknél a kerítés funkciója csak annyi, hogy ne használja más a területet, addig ingatlan esetében már védelmi szereppel is bír. 

Sokszor a kertünkben, udvarunkon is értékeket tárolunk, például biciklit, kerti bútort, autót, stb., amiket szintén szeretnék biztonságban tudni. Ha kutyát tartunk vagy zöldséget, gyümölcsöt termesztünk a kertben, akkor is fontos, hogy stabil és áthatolhatatlan kerítésünk legyen. Sokak számára lényeges, hogy a külvilágtól teljesen elzárt legyen privát szférájuk, ezért belátásgátló kerítés mellett döntenek.

 

Egyedi méret, egyedi szín

 

A kerítéspiacon számos megoldással találkozhatunk, a sablon, panel elemektől kezdve az egyéni igények szerint kialakított kerítésig. Az egyedi kerítés az adott hely terepviszonyainak, a körbekerített ingatlan stílusának és saját elképzeléseink figyelembevételével készül el. A Nívó Kerítés kimagasló minőségével már számos helyszínen bizonyított.

 

A kerítéselemek 3 méterig méretre vághatók, a színük széles színskálából választható. Az acéllécek mindkét oldalukon színezettek. Azoknak, akik nem szeretnének lemondani a fa természetességéről, azoknak a fahatású réteg jelenthet megoldás. Míg a fakerítés folyamatos gondozást igényel, addig a fahatású fémkerítés tökéletesen gondozásmentes.

 

Tartós és gondozásmentes kerítés

 

A kerítéselemek felületkezelésének köszönhetően ellenállóak a napsugárzással szemben, az évek múlásával sem fakul ki a kerítés eredeti színe. A rétegek miatt a nedvesség nem jut be a szerkezetbe, így formáját is megtartja. Stabil kialakításának köszönhetően a szélviharok sem okoznak kárt a kerítésben.

 

Megjelenése is variálható. A léceket sorolt, illetve hézagos elrendezésben is rögzíthetjük. A sorolt elrendezés elsősorban azoknak javasolt, akik kerti pihenőjük alkalmával nem szeretnének kíváncsi tekintetekkel találkozni. Hézagos elrendezésnél figyeljünk arra, hogy a rések között a kutya ne férjen ki és a gyermek feje se szoruljon be. Az elemeket álló vagy fekvő tájolással is felrakhatjuk.

 

Garantált minőség

 

Az egyedülálló KLIKK technológiának köszönhetően fúrásmentesen, egy családi ház esetében akár fél nap alatt is felállítható a kerítés. A gyártó weboldalán minden érdemi információt megtalálunk, többek között videós szerelési útmutatókat, illetve kerítéstervező programot is. Kérdés esetén forduljunk bizalommal a cég munkatársaihoz!

 

Az egyedi méretben és színben gyártott acélkerítés mellett, tájékoztatást kaphatunk a prémium kategóriás alumínium kerítésről is. A kerítésekre 10 év teljes körű garanciát ad a gyártó, ennek feltételeiről is részletes tájékoztatást találunk a honlapon. Egyedi acélkerítéssel nincs többé szüksége csiszolásra és festésre: Ön karbantartás nélkül, hosszú éveken át élvezheti kerítése szépségét!

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Természetfeletti kortyok az újjászületés jegyében

Unikornisokkal vagy éppenséggel varázslatos főnix madarakkal mostantól nemcsak a népszerű fantasy alkotásokban találkozhatunk, hanem prémium kategóriás italok fogyasztásával is közelebb kerülhetünk hozzájuk.

2020. február 14. 16:08

Acélkerítéssel a biztonságért

Családi ház, ipari létesítmény, de még egy üresen álló telek köré is érdemes kerítést építeni. Míg a teleknél a kerítés funkciója csak annyi, hogy ne használja más a területet, addig ingatlan esetében már védelmi szereppel is bír. 

2020. február 14. 16:03

Passzív jövedelem - a legfontosabb tudnivalók

Szinte már elcsépelt fogalommá vált a passzív jövedelem kifejezés, ami sokak számára egyenlő a könnyű pénzszerzésbe vetett hit miatti csalódottsággal. Tényleg létezik olyan, hogy passzív jövedelem? Cikkünkben utánajárunk. 

2020. február 14. 15:58

Milyen vicces ajándékkal lepd meg a párod Valentin-napra vagy nőnapra?

Ki mondta, hogy nőnapon csak virággal kedveskedhetünk női ismerőseinknek? Ha nem a stílusod a virágos, rózsaszín ajándékok kitalálása, akkor maradj velünk és nézzük meg, hogy milyen lehetőségeid vannak. Valentin-napra sem kötelező mindent szívekkel beborítanunk, sokkal jobban értékel a többség valami egyedi és izgalmas ötletet.

2020. február 14. 15:48

Mikor használjunk szemcseppet vagy fülcseppet a kutyánknak?

Mivel számos érdekes információt olvasni a kutyák fülének és szemének a tisztán tartásától, így mi is összefoglaljuk röviden.

2020. február 14. 15:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33

20 éves Magyarország egyik legrégebbi email rendszere

2020. február 7. 09:03

A három legnépszerűbb rádiót négymillió ember hallgatja

2020. február 3. 10:01
online sportfogadás