Milyen vicces ajándékkal lepd meg a párod Valentin-napra vagy nőnapra?

forrás: Prím Online, 2020. február 14. 15:48

Ki mondta, hogy nőnapon csak virággal kedveskedhetünk női ismerőseinknek? Ha nem a stílusod a virágos, rózsaszín ajándékok kitalálása, akkor maradj velünk és nézzük meg, hogy milyen lehetőségeid vannak. Valentin-napra sem kötelező mindent szívekkel beborítanunk, sokkal jobban értékel a többség valami egyedi és izgalmas ötletet.

Vicces és egyedi darabok

 

Ha úgy érzed, hogy a párod egy óriási tehetség valamiben, például a főzésben vagy az ágyban, akkor ítéld neki az Oscar-díjat! Mivel egyedi üzenetet is belegravíroztathatsz a szoborba, így ahányszor ránéz, eszébe fog jutni, hogy miért is kapta. Ha igazi focicsillag, akkor akár egy gravírozott aranylabdával is kedveskedhetsz neki. Ha már a sportoknál tartunk, akkor remek ajándék lehetőség kettlebell-mániás hölgyeknek egy igazi kettlebell cukorkatartó. Sőt, ha igazán kedvezni szeretnél a partnered egójának, akkor mindenképp szerezz be egy “Az év embere” feliratú tükröt. Nézz körül a Meglepkék vicces ajándékai között, biztosan találsz megfelelőt a partnerednek!

 

Ezek mindegyike igazi elismerés és nem mellesleg humoros is egyben. Minden alkalomra ideális választásnak bizonyulnak. 

 

 

Az is előfordulhat, hogy Valentin-nap helyett más alkalomból adnál emlékezetes ajándékot, mint mondjuk születésnapra. Erre egy nagyon különleges ajándék a Szülinapi Újság, ami egy adott napon kiadott újságokból készült replika. Ez nem csak azért különleges, mert megtudhatja az ünnepelt, hogy mik történtek a születésének a napján, hanem azért is, mert a címlapon, vezető hírként teszik közzé az ő születését egy babakori fotóval. Igazán egyedi és személyre szabott ajándék.

 

Élményt ajándékba

 

Szerencsére nem csak tárgyak lehetnek igazán egyedi ajándékok. Hiszen nagyon sokan esküsznek arra, hogy az igazi ajándék az, ami élményt nyújt a gazdájának. Éppen ezért egy élményfestés nagyon jól megfelel a fenti kritériumoknak. Mivel profi segítséggel próbálkozhattok, így a siker, valamint a tökéletes végeredmény garantált. Igazán különleges lehetőség az alkotásra.

 

Megörökítenéd a kedvesed fenekét vagy épp mellét? Semmi akadálya, hiszen ezt is ajándékba adhatod neki szobor formában, sőt, akár az összekulcsolt kezeiteket is szoborként őrizhetitek meg az utókor számára. Igazán tartós ajándék, amiben örökké gyönyörködhettek.

 

Imádja a kedvesed a PS vagy épp XBOX játékokat? Játsszátok együtt óriási képernyőn vagy épp mozivásznon! Az egyetlen hátránya, hogy ezek után otthon már nem lesz ugyanaz az élmény. 

 

Ha pedig biztos vagy benne, hogy nem fog megsértődni, akkor csomagoltasd be az autóját! Tuti elszöszmötöl vele egy darabig, míg kicsomagolja, de cserébe betegre röhögheted magad rajta.

 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Természetfeletti kortyok az újjászületés jegyében

Unikornisokkal vagy éppenséggel varázslatos főnix madarakkal mostantól nemcsak a népszerű fantasy alkotásokban találkozhatunk, hanem prémium kategóriás italok fogyasztásával is közelebb kerülhetünk hozzájuk.

2020. február 14. 16:08

Acélkerítéssel a biztonságért

Családi ház, ipari létesítmény, de még egy üresen álló telek köré is érdemes kerítést építeni. Míg a teleknél a kerítés funkciója csak annyi, hogy ne használja más a területet, addig ingatlan esetében már védelmi szereppel is bír. 

2020. február 14. 16:03

Passzív jövedelem - a legfontosabb tudnivalók

Szinte már elcsépelt fogalommá vált a passzív jövedelem kifejezés, ami sokak számára egyenlő a könnyű pénzszerzésbe vetett hit miatti csalódottsággal. Tényleg létezik olyan, hogy passzív jövedelem? Cikkünkben utánajárunk. 

2020. február 14. 15:58

Milyen vicces ajándékkal lepd meg a párod Valentin-napra vagy nőnapra?

Ki mondta, hogy nőnapon csak virággal kedveskedhetünk női ismerőseinknek? Ha nem a stílusod a virágos, rózsaszín ajándékok kitalálása, akkor maradj velünk és nézzük meg, hogy milyen lehetőségeid vannak. Valentin-napra sem kötelező mindent szívekkel beborítanunk, sokkal jobban értékel a többség valami egyedi és izgalmas ötletet.

2020. február 14. 15:48

Mikor használjunk szemcseppet vagy fülcseppet a kutyánknak?

Mivel számos érdekes információt olvasni a kutyák fülének és szemének a tisztán tartásától, így mi is összefoglaljuk röviden.

2020. február 14. 15:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33

20 éves Magyarország egyik legrégebbi email rendszere

2020. február 7. 09:03

A három legnépszerűbb rádiót négymillió ember hallgatja

2020. február 3. 10:01
online sportfogadás