Természetfeletti kortyok az újjászületés jegyében

forrás: Prím Online, 2020. február 14. 16:08

Unikornisokkal vagy éppenséggel varázslatos főnix madarakkal mostantól nemcsak a népszerű fantasy alkotásokban találkozhatunk, hanem prémium kategóriás italok fogyasztásával is közelebb kerülhetünk hozzájuk.

Olyannyira, hogy a Firebox jóvoltából egyenesen a könnyeiket kortyolhatjuk egymás után. Mivel az utolsó mondat további magyarázatot igényel, ezért a bejegyzés keretei között meg is tesszük ezt.

 


A természetfeletti lények könnyei a Firebox számára is ihletként funkcionáltak

 

A Firebox az egyik legkomolyabb ital viszonteladónak számít szerte az Egyesült Királyságban. Eddig is jó pár érdekes ötlettel rukkoltak már elő, a mostani attrakciójuk viszont igazán nagyot szólt.

 

Merthogy a Mythical Tears sorozat keretei között piacra dobott palackokban nem mást találhatunk, mint unikornisok és főnixmadarak könnyeit. Legalábbis ez a misztikus sztori húzódik meg a kollekció mögött, egészen izgalmas köntössel felruházva a mágikus Tears Gint és a Phoenix Tears Spiced Rumot.

 

Ha néhány perc erejéig szívesen kiszakadnánk a hétköznapok szürkeségéből, akkor egy-egy pohárka is valódi képzeletbeli utazással érhet fel a számunkra.

 

Unicorn Tears Gin, amely szinte elvarázsolja a kóstolóját

 

A szárnyas lovak talán sosem voltak még ennyire népszerűek, ezért is számít szenzációs ötletnek az emocionálisan túlpörgésre hajlamos unikornisok könnyeinek a lepalackozása.

 

Hogy mire számíthatunk az Unicorn Tears Ginnel való találkozásunkkor? A likőr illatában kellemesen bomlik ki a klasszikus gin aroma, amihez frissítő citrusos, továbbá keserű narancsos elemek is csatlakoznak. Ha mindez nem volna elég, akkor még némi boróka és menta is csiklandozza majd az orrunkat.

 

Kortyoljunk csak bele a poharunkba, és rögvest kandírozott narancs jegyei fogják a szánkat elárasztani. Aztán egy éles váltással következnek a kesernyés gin harmóniák, hogy aztán édes és juharszirupos ízek tegyék fel az ízélményre a koronát.

 

Phoenix Tears Spiced Rum a valódi újjászületés jegyében

 

Ahogyan a főnix madár sosem fog meghalni, úgy érezhetjük magunkban a sejtjeink megújulását a Phoenix Tears Spiced Rum hatására, méghozzá néhány másodperc elteltével.

 

Milyen íz cunami várhat ránk a főnix könnyeit megkóstolva? Fontos tudni, hogy a mágikus italhoz édesen fűszeres karibi rumot kevertek, amelyet barna nádcukorral, szárított gyümölcsökkel, továbbá csipetnyi fahéjjal és gyömbérrel tuningoltak fel.

 

Elementáris erővel ér fel tehát egy pohárnyi Phoenix Tears Spiced Rum fogyasztása. Az elsöprő élményt megtapasztalva ne lepődjünk meg rajta, ha erre a fajta feltámadásra újra és újra vágyni fogunk, és nem tudunk ellenállni a következő pohár csábításának. Persze ez nem is csoda, elég csak az édes, melaszosan rumos aromákra, illetve a gyömbér és a fahéj pikáns fűszerességére gondolnunk.

 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Természetfeletti kortyok az újjászületés jegyében

Unikornisokkal vagy éppenséggel varázslatos főnix madarakkal mostantól nemcsak a népszerű fantasy alkotásokban találkozhatunk, hanem prémium kategóriás italok fogyasztásával is közelebb kerülhetünk hozzájuk.

2020. február 14. 16:08

Acélkerítéssel a biztonságért

Családi ház, ipari létesítmény, de még egy üresen álló telek köré is érdemes kerítést építeni. Míg a teleknél a kerítés funkciója csak annyi, hogy ne használja más a területet, addig ingatlan esetében már védelmi szereppel is bír. 

2020. február 14. 16:03

Passzív jövedelem - a legfontosabb tudnivalók

Szinte már elcsépelt fogalommá vált a passzív jövedelem kifejezés, ami sokak számára egyenlő a könnyű pénzszerzésbe vetett hit miatti csalódottsággal. Tényleg létezik olyan, hogy passzív jövedelem? Cikkünkben utánajárunk. 

2020. február 14. 15:58

Milyen vicces ajándékkal lepd meg a párod Valentin-napra vagy nőnapra?

Ki mondta, hogy nőnapon csak virággal kedveskedhetünk női ismerőseinknek? Ha nem a stílusod a virágos, rózsaszín ajándékok kitalálása, akkor maradj velünk és nézzük meg, hogy milyen lehetőségeid vannak. Valentin-napra sem kötelező mindent szívekkel beborítanunk, sokkal jobban értékel a többség valami egyedi és izgalmas ötletet.

2020. február 14. 15:48

Mikor használjunk szemcseppet vagy fülcseppet a kutyánknak?

Mivel számos érdekes információt olvasni a kutyák fülének és szemének a tisztán tartásától, így mi is összefoglaljuk röviden.

2020. február 14. 15:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33

20 éves Magyarország egyik legrégebbi email rendszere

2020. február 7. 09:03

A három legnépszerűbb rádiót négymillió ember hallgatja

2020. február 3. 10:01
online sportfogadás