2020 az online számlázás éve lesz

forrás: Prím Online, 2020. február 18. 09:20

Rendkívüli közgyűlést tartott a Kulcs-Soft. A napirendi pontok megtárgyalását követően adott tájékoztatások szinte mindegyike a digitalizációról, felhő alapú rendszerek térnyeréséről, 5G hálózatok nyújtotta technológia lehetőségekről szólt.

A cég akvizíciós elképzeléseit, külföldi piacokra történő belépését is ez határozza meg hosszútávon.

 

A Cég újonnan bevezetett, mobilra optimalizált, moduláris, felhő alapú ügyviteli rendszere a Kulcs-Üzlet nyertese lehet a 2020 nyarán szigorodó NAV számlafeladási törvényi változásoknak. Magyarországon többszázezer vállalkozás tér át az elavult papíralapú számlatömbről, számlázó szoftverekre a következő hónapokban – nyilatkozta Szabó Ervin Kulcs-Soft vezérigazgató.

 

A Kulcs-Soft egyedülálló módon kínál hagyományos telepíthető és mobilra optimalizált online számlázókat az induló kisvállalkozásoknak és a sikeresen működő középvállalatoknak egyaránt.

 

Közel 70 szakemberrel vesz részt a vállalkozók digitális transzformációjának idei mérföldkövének megvalósításában a Kulcs-Soft, mint a legjelentősebb háttérrel rendelkező piaci szereplő.

 

Ez a szakmai és termékbázis adja az alapjait első körben szlovákiai, majd V4+ országaiban történő sikeres piacralépésnek a következő években.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11

Javaslatcsomag szülőknek és pedagógusoknak a HiperSuli digitális tanáraitól

2020. március 15. 11:53
online sportfogadás