Gondozd területed szakszerűen Rain Bird szórófejekkel

forrás: Prím Online, 2020. március 17. 08:52

Az öntözőrendszerek hasznos munkát végeznek a mezőgazdaságban és a különböző parkok, illetve füves sportpályák szakszerű ápolásában is. Segítségükkel költséghatékonyabb öntözés biztosítható, hiszen az öntözőrendszerek kevesebb vizet használnak. Ismerd meg a Rain Bird szórófejek előnyeit, és gondozd területed hatékony megoldásokkal!

 

Rain Bird szórófejek - gazdaságos öntözés egyszerűen

 

Az amerikai székhelyű Rain Bird már több mint 82 éve gyárt és forgalmaz különböző öntözőrendszereket. Felszereléseik azért lettek népszerűek a kisebb és nagyobb volumenű munkák során is, mert kifejezetten költséghatékony módon üzemeltethetők. Spórolni környezetvédelmi és anyagi szempontból egyaránt hasznos, ezért célszerű figyelmet fordítani az öntözéstechnikai kellékek megfelelő kiválasztására.

 

Rain Bird szórófejek segítségével néhány méteres sugarú körben is egyszerűen locsolhatsz, de jelentősen nagyobb méretű területeket is egyenletesen öntözhetsz. A kilépő vízsugár szögét egyedi igények szerint állíthatod, így a kisebb-nagyobb távolságokra egyaránt pontosan öntözhetsz. Akár a hatalmas alapterületű golfpályák felületét is tökéletesen gondozhatod a korszerű szórófejekkel.

 

Rain Bird 3500 és 5000 szórófejek - tökéletes választások könnyű kezelhetőséggel

 

Kisebb alapterületek pázsitjának öntözésére kiváló segítséget nyújt a Rain Bird 3500 rotoros szórófej. Az öntözési tartomány szabályozását egyszerűen elvégezheted, csupán egy csavarhúzó szükséges az állításhoz. Azonban célszerűbb a megbízható Rain Bird kulccsal dolgozni, amellyel könnyebben kiemelheted a földbe telepített szórófejeket is. A szórási szöget 40-360° között teljes mértékben igényeid szerint állíthatod. A szórófej a fúvóka cseréjét követően is megtartja a beállított turbinahajtást. Ha garantáltan megbízható, de költséghatékony módon szeretnéd öntözni területed, tekintsd meg az AutomataÖntözőrendszer.com-nál kapható rotoros szórófejeket!

 

Érdemes megemlíteni a Rain Bird 5000 szórófejet is, amely már közepes és nagy távolságok öntözését is ellátja. Ezt a szórófejet visszafolyásgátló szeleppel is kiegészítheted, amely egészen 2,1 méteres szintkülönbségig megakadályozza a fejek szivárgását. Működés közben bármikor elzárhatod a vízsugarat, ha éppen a fúvókát szeretnéd kicserélni. A rendkívül erős, rozsdamentes acélból készült visszahúzó rugók biztosítják a stabil, hosszú távú működést.

 

Érdemes tehát mindig az egyedi igényeid és céljaid alapján öntözőrendszer kellékeket választani. Ajánlott a költséghatékony és egyszerűen kezelhető eszközök mellett dönteni, hogy a területed mindig ápolt legyen.

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mire jó a biztonsági futártasak?

A biztonsági futártasak jó szolgálatot tehet, ha nem törékeny és nem ütésérzékeny árut kell szállítani, hiszen jóval kedvezőbb árfekvésű, mint más megoldások. Nézzük, milyen előnyökkel jár a biztonsági futártasak használata! 

2020. március 23. 09:16

Mi jöhet még jól a medencénél? - Medence kiegészítők

A megfelelő medence megvásárlása csak az első lépés az örömteli fürdőzés felé, számos olyan medence kiegészítő van még, amik használata szükséges lehet a mindennapokban, esetleg még több élményt nyújtanak a pancsolás során. Nézzük, mi jöhet még jól a medencénél! 

2020. március 18. 15:57

Mennyire fontos a testbeszéd az előadásokban?

Nem is gondolnánk, hogy egy előadás során milyen fontos, hogy a megfelelő testbeszéddel kommunikáljunk. Nem elég csak a szavainknak illeszkednie a mondanivalónkhoz, hanem a gesztusainkkal is számtalan gondolatot, érzést közvetítünk a közönség felé. Ismerjük meg, hogy miért olyan fontos ez a nonverbális kommunikáció.

2020. március 17. 09:46

Felhasználóbarát felületek a hatékony kereskedéshez

A lehető leggyorsabb és legkönnyebben kivitelezhető tőkepiaci kereskedéshez értelemszerűen olyan felületekre van szükség, amelyek kellőképpen támogatni tudják ezeket a törekvéseinket.

2020. március 17. 09:37

Gondozd területed szakszerűen Rain Bird szórófejekkel

Az öntözőrendszerek hasznos munkát végeznek a mezőgazdaságban és a különböző parkok, illetve füves sportpályák szakszerű ápolásában is. Segítségükkel költséghatékonyabb öntözés biztosítható, hiszen az öntözőrendszerek kevesebb vizet használnak. Ismerd meg a Rain Bird szórófejek előnyeit, és gondozd területed hatékony megoldásokkal!

 

2020. március 17. 08:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11
online sportfogadás