Mi jöhet még jól a medencénél? - Medence kiegészítők

forrás: Prím Online, 2020. március 18. 15:57

A megfelelő medence megvásárlása csak az első lépés az örömteli fürdőzés felé, számos olyan medence kiegészítő van még, amik használata szükséges lehet a mindennapokban, esetleg még több élményt nyújtanak a pancsolás során. Nézzük, mi jöhet még jól a medencénél! 

Szerelvények 

 

Vannak olyan termékek, amelyek használata különösen fontos a medence élettartamának szempontjából. Ilyenek többek között az egyes szerelvények, amelyek használata lehetővé teszi, hogy a medence vize tiszta maradjon. Új gégecső kellene vagy nyomócsőtoldó? Nem probléma! Ezek pótolható alkatrészek, így igen fontos folyamatos vizsgálatuk, adott esetben pedig könnyedén rendelhetünk újat. 

 

Vízlágyítás 

 

Szintén lényeges a megfelelő vízlágyítás, hiszen anélkül a medence vize könnyen vízkövesedne, ami nemcsak esztétikai, hanem egészségügyi probléma is. Az egyes vegyszereken sem érdemes spórolni, a Medence Óriásnál kapható vízlágyítók között biztosan mindenki talál megfelelő terméket.

 

Úszógép 

 

Amennyiben kisebb medencénk van, vásárolhatunk az úgynevezett ellenáramoltatásért felelős úszógépet is, amely lehetővé teszi, hogy a medence vize folyamatosan használható legyen. Beton, fóliázott és műanyag medencénél is alkalmazható, csupán a medence peremére kell szerelni néhány csavar segítségével. 


Világítás

 

Sötétedéskor sem kell feltétlenül abbahagyni a fürdőzést, sőt, igazán fantasztikus lehetőségeink vannak, ha világítani szeretnénk a medencénél vagy akár a medencében. Az INTEX termékei minden képzeletet felülmúlnak: vízen úszó LED gömbbel, háromszínű LED mini vízeséssel, de még víz alatt működő lámpával is világíthatunk, ez utóbbi utólag építhető be. 

 

Élményelemek, strandcikkek 

 

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt nagy örömet tud okozni a medencében eltöltött idő, hát még akkor, ha különböző élményelemek is fokozzák a szórakozást. Legyen szó akár csak vízijátékokról, vagy extrémebb esetben víz alatti wellness bicikliről, mindenki megtalálja a neki való medence kiegészítőt. Gyermekes családoknál kötelező elemek ezek, a pancsolás nem is képzelhető el karúszók és gumimatracok nélkül. A medence mellett pedig strandsátorban lehet hűsölni. 

 

Bizonytalan vagy, hogy a járvány miatt itthon vakációzol-e vagy addigra elutazhatsz majd a már hónapokkal ezelőtt lefoglalt nyaralásra? A medenceorias.hu, enyhítendő a nehéz időket, minden vásárlójának május 31-ig tartó indoklás nélküli elállási jogot ad - ráadásul 2 héttel visszamenőleg is - a március 15-i bejelentése alapján.

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Egy forradalmi, izgalmas ajándék ötlet: quadot a gyereknek!

Amennyiben valaki unja már a sablonos játékokat, vagy azt, hogy a gyerek mindig a számítógép előtt ül, és kimozdítaná kicsit a komfortzónájából, akkor olykor szélsőséges döntést kell hozni! Aki ült már quadon, pontosan tudja, hogy ez nem más, mint első látásra szerelem. Az élmény pedig már a gyerekeknek is elérhető – természetesen biztonságos körülmények között.

2024. április 1. 22:37

Hasznos tanácsok Máltára utazóknak

Málta egy gyönyörű kis európai szigetország, mely több ezer éves múltjával, csodás látnivalóival, kellemes éghajlatával tökéletes helyszín nyaraláshoz, kikapcsolódáshoz. 

2024. április 1. 22:32

Hogyan tisztítsuk a felniket hatékonyan?

Az autó ápolása, karbantartása nélkülözhetetlen feladat. Ha nincs gazdája, az sok szempontból megbosszulhatja magát, ezért műszaki és esztétikai okokból is érdemes odafigyelni a tisztaságra. A látványos elemek mellett a sokat kapó, érzékeny részeket is érdemes gondozni, mint például a felniket.

2024. április 1. 22:27

A tökéletes vízparti élmény: mobilstégek a vízben

A vízparti élet legszebb pillanatai közé tartozik, amikor egy stégen szinte a víz felett sétálhatunk, napozhatunk vagy horgászhatunk. Sokan azt gondolják, hogy ez az élmény csak a nyaralók és a drága szállások kiváltsága, pedig könnyen megvalósítható mindenki számára.

2024. április 1. 22:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09