Koronavírus: Hogyan dolgozzunk az irodától távol?

forrás: Prím Online, 2020. március 25. 10:09

A koronavírus idején djímentesen kínálja felhőalapú munkaszervező szoftverének számos funkcióját az Applion Computer azon cégek számára, akiknek hirtelen kell megbirkózniuk az irodán kívüli munkavégzés megszervezésével.

A koronavírus nyomán kialakult helyzet nem várt változásokat hoz a cégek életébe. Az előző évek statisztikái alapján a home office és a távmunka a hazai vállalkozások mindössze 5-10%-ánál volt jelen, most azonban az előzetesen prognosztizált elterjedése rohamos növekedésnek indul. A kényszerből elrendelt karantén remek lehetőség, hogy a cégek felismerjék a home office-ban rejlő lehetőségeket, amely alapjaiban fogja megváltoztatni a munkakultúrát és munkafolyamatokat.

 

A legtöbb vállalkozás számára azonban komoly problémát jelent az irodától távol lévő kollégák munkaszervezése, a feladatok kiosztása és ellenőrzése, valamint a cégen belüli hatékony kommunikáció, ami kulcsfontossággal bír jelen körülmények között. 

 

Díjmentes AppWorks igénylés: https://segitunk.applion.hu/dijmentes_appworks

 

A folyamatfejlesztés elengedhetetlen eszköze az informatika, amely nem csupán a mobil eszközökben merül ki, hanem olyan fejlett feladatmenedzsment rendszerek bevezetésében, amik lehetővé teszik a vállalkozók számára, hogy percre pontos információkkal rendelkezzenek a  vállalkozásokkal kapcsolatban. Napjainkban egyre több a tranzakcionális szolgáltatás, ahol a profit jelentős részét a papíralapú adminisztráció viszi el. A digitális transzformáció ezt hivatott javítani és olyan változást hozni a vállalkozások életébe, amivel újra dinamikus növekedésnek indulhatnak.

 

“Cégünk eddig is zászlajára tűzte a hazai kis- és középvállalkozási szektor digitalizációját és mobilizációját. A kialakult helyzetben azonban szolidaritást kell vállalnunk a bajba jutott cégekkel, akik nem készültek fel az üzletei folyamatok átalakítására és az irodán kívüli munkavégzésre.” – mondta Balázs A. Dávid, az Applion Computer Üzletfejlesztési vezetője. “Bízunk benne, hogy a vállalkozások hamar túllendülnek a nehézségeken és a most kényszerből elkezdődő innováció már nem csak krízishelyetben, hanem az általános üzlet- és folyamatfejlesztésben is jelen lesz” – tette hozzá.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Virtuális és fizikai használatra is alkalmas a Vodafone okostanterem-megoldása

A Vodafone Magyarország kínálatában már elérhető a Digitális Tanterem szolgáltatás, amely segítségével a piacon egyedülálló módon a tanórákat offline és online módon is le lehet bonyolítani. Az okostanterem keretszoftverét a SEOS adja, a hardveres megvalósításért, az üzembe helyezésért és az üzemeltetésért rendszerintegrátorként a Delta Csoport felel. A komplett, mindenre kiterjedő Digitális Tanterem szolgáltatás koncepcióját a Vodafone Magyarország alakította ki, az azokhoz szükséges eszközök szállítására és üzemeltetésére a Delta Csoporttal kötött együttműködési szerződést. 

2020. május 29. 13:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás