Koronavírus: Hogyan dolgozzunk az irodától távol?

forrás: Prím Online, 2020. március 25. 10:09

A koronavírus idején djímentesen kínálja felhőalapú munkaszervező szoftverének számos funkcióját az Applion Computer azon cégek számára, akiknek hirtelen kell megbirkózniuk az irodán kívüli munkavégzés megszervezésével.

A koronavírus nyomán kialakult helyzet nem várt változásokat hoz a cégek életébe. Az előző évek statisztikái alapján a home office és a távmunka a hazai vállalkozások mindössze 5-10%-ánál volt jelen, most azonban az előzetesen prognosztizált elterjedése rohamos növekedésnek indul. A kényszerből elrendelt karantén remek lehetőség, hogy a cégek felismerjék a home office-ban rejlő lehetőségeket, amely alapjaiban fogja megváltoztatni a munkakultúrát és munkafolyamatokat.

 

A legtöbb vállalkozás számára azonban komoly problémát jelent az irodától távol lévő kollégák munkaszervezése, a feladatok kiosztása és ellenőrzése, valamint a cégen belüli hatékony kommunikáció, ami kulcsfontossággal bír jelen körülmények között. 

 

Díjmentes AppWorks igénylés: https://segitunk.applion.hu/dijmentes_appworks

 

A folyamatfejlesztés elengedhetetlen eszköze az informatika, amely nem csupán a mobil eszközökben merül ki, hanem olyan fejlett feladatmenedzsment rendszerek bevezetésében, amik lehetővé teszik a vállalkozók számára, hogy percre pontos információkkal rendelkezzenek a  vállalkozásokkal kapcsolatban. Napjainkban egyre több a tranzakcionális szolgáltatás, ahol a profit jelentős részét a papíralapú adminisztráció viszi el. A digitális transzformáció ezt hivatott javítani és olyan változást hozni a vállalkozások életébe, amivel újra dinamikus növekedésnek indulhatnak.

 

“Cégünk eddig is zászlajára tűzte a hazai kis- és középvállalkozási szektor digitalizációját és mobilizációját. A kialakult helyzetben azonban szolidaritást kell vállalnunk a bajba jutott cégekkel, akik nem készültek fel az üzletei folyamatok átalakítására és az irodán kívüli munkavégzésre.” – mondta Balázs A. Dávid, az Applion Computer Üzletfejlesztési vezetője. “Bízunk benne, hogy a vállalkozások hamar túllendülnek a nehézségeken és a most kényszerből elkezdődő innováció már nem csak krízishelyetben, hanem az általános üzlet- és folyamatfejlesztésben is jelen lesz” – tette hozzá.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Itt az ABB elektromos hajtású autókhoz kifejlesztett töltőmegoldása

Az ABB Electrification üzletág okos városokat szolgáló „Mission to Zero” (zéró kibocsátásért) küldetésének kulcsfontosságú elemét képező fenntartható közlekedési megoldások jegyében a digitális technológiák úttörője most e-mobilitási portfóliójának legújabb kiegészítőjét mutatja be. 

2020. március 31. 09:24

A magyar 3D nyomtató is felveszi a harcot a koronavírussal

A koronavírus elleni harc világszerte jelentős erőket mozgatott meg, 3D csoportok alakultak, hogy orvosi eszközöket, alkatrészeket, védő felszereléseket gyártsanak a kórházaknak. A magyar 3D nyomtató is beszállt ezekbe a folyamatokba, hogy a lehető leghamarabb a hazai orvosok és önkormányzatok segítségére siessen. A CraftUnique Kft. éppen ezért 3D nyomtatott arcvédő pajzsokat és ajtónyitó segédeszközöket – tenyér használata nélkül használható – adományoz több intézménynek.

2020. március 30. 16:21

A hazai webshopok üzemeltetői körében kutatott a Virgo csoport

A webáruházakat működtető cégek kétharmada fejlesztene, de jó részük tanácstalan, hogy merre induljon el – derül ki a Virgo csoport iparági kutatásából. Az eredmények szerint az üzemeltetők számára legfontosabb szempont a webshop működésének gyorsasága, valamint jelentős igény van a magyar nyelvű terméktámogatásra.

2020. március 30. 11:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11

Javaslatcsomag szülőknek és pedagógusoknak a HiperSuli digitális tanáraitól

2020. március 15. 11:53
online sportfogadás