Koronavírus: Hogyan dolgozzunk az irodától távol?

forrás: Prím Online, 2020. március 25. 10:09

A koronavírus idején djímentesen kínálja felhőalapú munkaszervező szoftverének számos funkcióját az Applion Computer azon cégek számára, akiknek hirtelen kell megbirkózniuk az irodán kívüli munkavégzés megszervezésével.

A koronavírus nyomán kialakult helyzet nem várt változásokat hoz a cégek életébe. Az előző évek statisztikái alapján a home office és a távmunka a hazai vállalkozások mindössze 5-10%-ánál volt jelen, most azonban az előzetesen prognosztizált elterjedése rohamos növekedésnek indul. A kényszerből elrendelt karantén remek lehetőség, hogy a cégek felismerjék a home office-ban rejlő lehetőségeket, amely alapjaiban fogja megváltoztatni a munkakultúrát és munkafolyamatokat.

 

A legtöbb vállalkozás számára azonban komoly problémát jelent az irodától távol lévő kollégák munkaszervezése, a feladatok kiosztása és ellenőrzése, valamint a cégen belüli hatékony kommunikáció, ami kulcsfontossággal bír jelen körülmények között. 

 

Díjmentes AppWorks igénylés: https://segitunk.applion.hu/dijmentes_appworks

 

A folyamatfejlesztés elengedhetetlen eszköze az informatika, amely nem csupán a mobil eszközökben merül ki, hanem olyan fejlett feladatmenedzsment rendszerek bevezetésében, amik lehetővé teszik a vállalkozók számára, hogy percre pontos információkkal rendelkezzenek a  vállalkozásokkal kapcsolatban. Napjainkban egyre több a tranzakcionális szolgáltatás, ahol a profit jelentős részét a papíralapú adminisztráció viszi el. A digitális transzformáció ezt hivatott javítani és olyan változást hozni a vállalkozások életébe, amivel újra dinamikus növekedésnek indulhatnak.

 

“Cégünk eddig is zászlajára tűzte a hazai kis- és középvállalkozási szektor digitalizációját és mobilizációját. A kialakult helyzetben azonban szolidaritást kell vállalnunk a bajba jutott cégekkel, akik nem készültek fel az üzletei folyamatok átalakítására és az irodán kívüli munkavégzésre.” – mondta Balázs A. Dávid, az Applion Computer Üzletfejlesztési vezetője. “Bízunk benne, hogy a vállalkozások hamar túllendülnek a nehézségeken és a most kényszerből elkezdődő innováció már nem csak krízishelyetben, hanem az általános üzlet- és folyamatfejlesztésben is jelen lesz” – tette hozzá.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Díjmentes tranzakciókkal segíti a készpénzforgalom visszaszorítását a Moneytou a Viber felhasználóinak

Május 31-ig a felhasználók számára díjmentessé tette, és a kapcsolódó forgalmi költségeket is átvállalta a Viber üzenetküldő applikáció alatt működő Moneytou fizetési lehetőség szolgáltatója, a NeoPay Kft. Az akció célja kettős: nem csak a készpénzes tranzakciók visszaszorításában segítenek a járvány ideje alatt, hanem az online fizetési megoldásokat is népszerűsítik. 

2020. április 3. 18:00

Elindult Magyarország első virtuális tőkebefektetési piactere

Elindult Magyarország első virtuális tőkebefektetési piactere, amely kifejezetten azoknak az innovatív magyar startupoknak és cégeknek nyújt bemutatkozási lehetőséget, amelyek megoldást kínálnak a koronavírus-járvány okozta helyzetre, és segíthetik az ország gazdaságának újraindítását. Az Első Magyar Virtuális Tőkebefektetési Showroom (EMVITIS) felületén szakmai előszűrést követően közvetlenül a legnagyobb magyar tőkealapok és inkubátorházak befektetőihez juthatnak el a projektek gazdái. A hiánypótló digitális platformot már a közeljövőben tőzsdére tervezik vinni, hogy bárki részesülhessen az ország gazdasági talpra állásának sikeréből.

2020. április 3. 15:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11
online sportfogadás