Húsvéti értékes sorozatmaraton a tévében

forrás: Prím Online, 2020. április 11. 12:05

A Viasat World médiavállalat az otthonmaradós ünnepi időszakra kiemelt műsorokkal és különleges sorozatmaraton kínálattal készül. Az Epic Drama sorozat-, a Viasat Explore felfedező-, a Viasat History történelmi csatorna, illetve a természet- és állatvilággal foglalkozó Viasat Nature mind-mind lebilincselő, illetve szórakoztatva informáló tartalmakat tűzött műsorra.

A történelmi, bűnügyi és sci-fi műfajokat is felsorakoztató Epic Drama csatornán például A terjedelmes esetkönyv elnevezéssel április 11-13. között egész nap bűntény- és rejtélyműsorok okoznak majd fejtörést, a misztikumokat pedig a legjobb detektívek segítenek megfejteni. Szombat este 21:45-től aztán az Amerikában észlelt földönkívüli jelenségek dokumentumait feltáró A kék könyv-projekt legújabb részét pótolhatják be a sci-fi iránt érdeklődők, míg vasárnap 19:25-től az Agatha és a gyilkosság igazsága bűnügyi drámával zárhatják a napot a krimirajongók. 

 

 

A kalandorok és extrém hobbi kedvelők a Viasat Explore-on még otthon ülve is az egész világot bebarangolhatják – számukra komplett évadok állnak rendelkezésre az ünnepi időszakban: Pokoli fuvarok, Ausztrál rákvadászok, Új-zélandi bontók, Folyami szörnyek és Rönkházmánia – mind egy-egy lebilincselő táj és extrém hivatás megismerését is szolgálják egyben. 

 

 

A történelmet töviről hegyire szemléltető Viasat History április 12-13-án rejtélyeket fed fel, az ókori Egyiptomtól egészen a 20. századi Moszkváig. A csatorna a nap 24 órájában sugározza azokat a műsorokat, amelyek megnézése egy izgalmas iskolai történelem órával is felér!

 

A természeti világ felfedezésében pedig a Viasat Nature áll rendelkezésre, ahol a húsvéti hétvégén a nagymacskákat ismerhetjük meg tüzetesebben: a Nagymacskák vidéke, a Vadászat az orosz tigrisre, a Természeti világ: Párducok – egy természetellenes történet, az Oroszlánvidék éjjel-nappal és a Vad Sri Lanka: a leopárd birodalma mind a macskafélék családjába tartozó óriásragadozók bemutatására hivatott.

 

 

– Mindig szerettünk maratonokat hozni egy-egy ünnepi időszakra, és ez idén sincs másképp, viszont most talán még fontosabbnak, sőt feladatunknak tartjuk, hogy olyan dokumentumfilmeket is műsorra tűzzünk, amelyek edukáló jellegűek. Ebben a kiemelten nehéz, otthonmaradós időszakban ezzel kívánjuk támogatni a szórakozva tanulás lehetőségét – mondta el Horváth Tamás, a Viasat World magyarországi vezetője.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Kerti bolt: az eMAG új, online üzlet az üzletben koncepciója több mint 100 ezer termékkel

Kerti bolt néven az eMAG új, bolt a boltban online koncepcióját indította útjára a webáruházában, amely mintegy 100 ezer-féle kertészeti terméket kínál, és kényelmesebb böngészési élményt nyújt e kategória termékei között. Értékesítési statisztikái szerint egy átlagos magyar vásárló átlagosan mintegy 24.000 forintot költ online vásárolt kertészeti termékekre – a legtöbb ilyen terméket május hónapban értékesíti a cég.

2024. április 18. 09:59

Jövőbe mutató adatvizualizációs megoldások az SAP és az IFUA Horváth versenyén

Kihirdették az SAP Hungary és az IFUA Horváth adatvizualizációs versenyének nyerteseit. Ötven csapat mérte össze tudását az egyetemi és vállalati szférából. A versenyzőknek az SAP új döntéstámogató eszköze, az SAP Analytics Cloud (SAC) segítségével kellett a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) által biztosított adatokból látványos és lényeges összefüggéseket bemutató adatelemzéseket készíteniük és prezentálniuk. 

2024. április 17. 19:55

Facility managementben erősít az ICON

Három kiemelkedő épülettel, két irodaházzal és egy logisztikai ingatlannal bővült az ICON Real Estate Management ingatlanüzemeltetési portfoliója. A BEM Irodaház, a D2 Szabadkikötő, és az ELTE egyik megújult ingatlanja nem csupán az építészeti megoldásaik tekintetében példaértékűek, de a fenntarthatóság és az energiahatékonyság terén is úttörő megoldásokat alkalmaznak.

2024. április 17. 18:09

Új korszak az elektromobilitásban

A Maserati „Folgore Day” névre keresztelt nagyszabású eseményén mutatta be első 100%-ban elektromos kabrióját, a GranCabrio Folgore-t, melyet az úgynevezett „IT TURNS YOU ON” kampánnyal népszerűsítenek, az olasz művész, Damiano David szerepelésével. A modenai székhelyű márka fennállásának 110. évfordulóján a szigonyos márka ismertette ambiciózus céljait az elektromos átállás terén, valamint lerántotta a leplet TRIDENTE elektromos motorcsónakjáról is. 

2024. április 17. 16:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09