A BDSM főbb jellemzői

forrás: Prím Online, 2020. április 17. 10:16

Manapság már senkinek nem jelenik meg a kérdőjel a feje felett, ha azt olvassa valahol, hogy BDSM. De vajon miért van ez? Tisztában vagyunk vele, hogy mit is jelent, vagy csak töredék ismereteink vannak néhány könyv és film alapján? Milyen kellékei vannak, és milyen szabályokat kell betartania annak, aki biztonságosan szeretné csinálni?

A BDSM-ről dióhéjban

 

Ha magyarra szeretnénk fordítani a BDSM mozaikszót, akkor a legjobban úgy lehetne összefoglalni, hogy kötözés-fegyelmezés, dominancia és alávetettség, valamint a szadizmus és mazochizmus érdekes elegye. Ennek során szó sincs durvaságról, az aktus mindig a gyönyört szolgálja, ami mindkét fél számára megadható. 

 

Nem meglepő, hogy a tökéletes bizalom mellett van néhány alapvető szabály, amit mindenkinek be kell tartania a tökéletes közös örömért. Hiszen ilyenkor nem csak a másik kezébe adunk egy feltétlen hatalmat a testünk felett, de bíznunk kell benne, hogy nem él vissza vele, és mindent a szabályoknak megfelelően csinál. 

 

Az aktusnál tökéletes biztonságban kell, hogy tudjuk magunkat és a másikat. Ez azt foglalja magában, hogy a domináns fél vigyáz a saját és a társa egészségére egyaránt.

 

Másik nagyon fontos momentum, hogy a kockázat, a veszély minden esetben együtt jár a BDSM együttléttel. Éppen ezért, bár mindenki megtesz minden tőle telhetőt, de ettől függetlenül bármikor hiba csúszhat az elképzelésbe.

 

Végül pedig kell lennie egy biztonsági szónak, aminek hatására az aktus lágyabb lesz, vagy azonnal abbamarad. 

 

Milyen eszközöket használnak?

 

A BDSM alapvető eszközei közé tartozik a bilincs, a szemtakaró, a különböző korbácsok, paskolók, de akár a szájpeckek és a maszkok is ide sorolhatóak. 

Mivel az ütések szinte alapkövetelménynek számítanak, így a korbácsok és a paskolók használatát mindenképp meg kell tanulnia annak, akit igazán érdekel a szexnek ez a szegmense. 

 

A korbácsok között válogatva rengeteg lehetőség áll a rendelkezésünkre. Vegyük plédául a Szeresdmagad.hu webáruházat, ahol megtalálhatjuk a hosszú és rövid szálú darabokat, csakúgy, mint a különleges, dildóban végződőeket is. Sőt, a szettek tartalma is nagyon hasonló, de akár fekete, fehér vagy rózsaszín és lila darabokat is választhatunk. Ezek általában tartalaznak korbácsot, szemtakarót, csuklókötözőt, szájpecket, bilincset és még jó néhány izgalmas eszközt, amiknek biztosan hasznát vesszük egy BDSM aktus során. 

 

Felkeltettük az érdeklődését? Rendeljen még ma egy izgalmas szettet, és próbálják ki, hogy meddig tudják kitolni a határaikat!

 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ezért jó nyáron lakást vásárolni

Jön a nyár. Az ember legszívesebben a teraszon koktélt kortyolgatva, a vízparton ejtőzve, vagy fagylaltot kanalazva töltené az időt. Kinek van kedve ilyenkor költözni? Pedig a nyári ingatlanvásárlás nagyon is megéri! Mutatjuk, hogy miért!

2020. május 15. 11:14

Ezek a világ legnépszerűbb receptes oldalai

Manapság már nem kell egy könyvtárnyi szakácskönyvet tartanunk otthon, hogy új receptet tudjunk kipróbálni. Az internet számos lehetőséget kínál erre, elég az étel nevét vagy akár csak az alapanyagot beírnunk a keresőbe, és már szemezgethetünk is a jobbnál-jobb receptek, és a különböző receptes oldalak között. És ha rendelkezünk némi nyelvtudással, akkor nem kell csak a magyar oldalakat böngésznünk, bár itt is van recept és jó receptes oldal szép számmal. 

2020. május 15. 11:08

A BDSM főbb jellemzői

Manapság már senkinek nem jelenik meg a kérdőjel a feje felett, ha azt olvassa valahol, hogy BDSM. De vajon miért van ez? Tisztában vagyunk vele, hogy mit is jelent, vagy csak töredék ismereteink vannak néhány könyv és film alapján? Milyen kellékei vannak, és milyen szabályokat kell betartania annak, aki biztonságosan szeretné csinálni?

2020. április 17. 10:16

Ételek, amelyekkel felturbózhatod az immunrendszered

Nagyon fontos jó karban tartani az immunrendszered, nincs ez másként a vírusok és járványok idején sem. Most, a koronavírus kapcsán kulcsfontosságú, hogy az immunrendszer kellően fel legyen készülve az esetleges fertőzésre, hogy a híreknek megfelelően ne döntsön le a lábadról, hanem maximum enyhe megfázásként suhanjon át rajtad a vírusfertőzé

2020. április 14. 09:47

A mosható szájmaszkok használata mellett szóló érvek

Manapság gyakran merül fel kérdésként, hogy vajon a mosható szájmaszk használata jobb választásnak minősül-e az eldobható változatokhoz képest. Pontosan ennek igyekszünk utánajárni a cikk keretei között, külön figyelmet szentelve a mosható maszk alkalmazásával kapcsolatos fontosabb tudnivalóknak.

2020. április 8. 10:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás