Karanténos szuperkoncert a Vodafone támogatásával!

forrás: Prím Online, 2020. április 18. 11:00

A Global Citizen nevű jótékonysági mozgalom és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) együttműködésével megvalósuló One World: Together at Home című jótékonysági koncerten 20 olyan globális márka mutatkozhat be, akik tevékenységükkel jelentős mértékben hozzájárulnak a koronavírus elleni küzdelemhez. 

A Global Citizen (GC) egy nemzetközi jótékonysági mozgalom, amely nagyszabású zenei koncerteket szervez szerte a világon, hogy pénzt gyűjtsenek a szegénység felszámolására. A koronavírus miatt kialakult helyzet és az emberek egymástól és a szórakozási lehetőségektől való elzártsága ösztönözte őket egy új, "Together at home" sorozat létrehozására. 

 

A meghitt hangulatú mini-koncertsorozat keretében a művészek otthonukban, a saját eszközük segítségével rögzítik és közvetítik az előadásukat. A formátum sikere hívta életre a WHO és Lady Gaga közreműködésével megvalósuló One World: Together at Home globális, online jótékonysági koncertet, amelyet április 18-án, szombaton este 6 és 8 között rendeznek meg. Az eseményt élőben követhetik az érdeklődők az alábbi linken, a kezdeményezés célja, hogy megünnepelje és támogassa az egészségügyi dolgozókat és a WHO Szolidaritási Alapját. 

 

A kétórás műsorban 20 olyan globális márka mutatkozhat be, akik tevékenységükkel jelentős mértékben hozzájárulnak a koronavírus elleni küzdelemhez. A koncert szellemisége tökéletesen illeszkedik a Vodafone Csoport azon céljához is, hogy összekösse az embereket egy jobb jövő érdekében. 

 

A világon elsőként megrendezett, online adománygyűjtő rendezvényhez rengeteg neves művész csatlakozott, akik saját otthonukból, virtuálisan fognak bejelentkezni. Így többek között Alicia Keys, Céline Dion, Jennifer Lopez, Oprah Winfrey, Taylor Swift és Shawn Mendes is fel fog lépni. A rendezvény célja, hogy közvetítse a hála és a remény üzenetét, illetve hogy világszerte felszólítsák a közvéleményt és a privát szektort a koronavírus elleni küzdelem támogatására. 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nagy lépés a kis karbonlábnyom felé

A környezettudatosság ihlette az SAP legújabb termékének fejlesztését. Az SAP Product Footprint Management segítségével a vállalatok megállapíthatják termékeik karbonlábnyomát, azok teljes életciklusát számításba véve. A vállalatok a felhőalapú megoldással egyszerűbben szolgáltathatnak adatokat a hatóságoknak, és szükség esetén fenntarthatóbbá is formálhatják termékeiket.

2021. október 28. 20:59

Ismerje meg a hibrid automatizálást

Ahol elmosódnak a határok a fizikai és a digitális világ között, ott születnek az új ötletek és hibrid koncepciók: a Pepperl+Fuchs automatizálási szakemberei ezzel a vízióval egyesítik első alkalommal a nürnbergi SPS szakvásárral (2021. november 23-25, 7A csarnok, 330. stand) saját ingyenes „Digital Expo” bemutatójukkal (2021. november 15-26.). A projekt célja az analóg és digitális kommunikáció előnyei közötti kölcsönhatás a „Your Future Automation” mottó alatti megteremtése és mindkét eseményt holisztikus hibrid élménnyé alakítása a látogatók számára.

2021. október 28. 19:43

A Philips monitors új gaming monitorokkal jelentkezik

Az elmúlt év során sok felhasználó fedezte fel újra a PC gaming örömét és élményét, miközben megértették, hogy szükségük van egy jó, teljes értékű monitorra, amely mind az újonnan felfedezett hobbijuk, mind a konzol játékok terén megfelel az elvárásaiknak. 

2021. október 28. 18:10

Akik jártak a világűrben – nemzetközi űrhajóskongresszus Budapesten

Egy héten át a magyar főváros ad otthont a Nemzetközi Űrhajós Szövetség (Association of Space Explorers – ASE) 33. Kongresszusának. Több tucat, már a világűrben járt űrhajós érkezik a budapesti programokra Farkas Bertalan meghívására. A rendezvény a különböző nemzetközi szakmai szervezetekben egyaránt igen aktív tagként jelenlévő hazánk számára nem csak presztízsértékkel bíró esemény, hanem jelentős lépés az űrkutatás hazai népszerűsítése, és az abban egyre jelentősebb szerepet vállaló magyar egyetemek, kutatóintézetek és gazdasági vállalkozások számára is.

2021. október 28. 16:34

Már programozási alapismeretekből is lehet ECDL-vizsgát tenni

A munkaerőpiac változó igényeire reagálva vezeti be a Neumann Társaság a programozási alapismereteket tartalmazó új ECDL-modulját, amely a világ legnépszerűbb programozási nyelvén, a Pythonon alapul. A másik újdonság, az Online együttműködés modul keretében a távmunka mellett egyre több irodában is sikeresen alkalmazott internetes kollaborációs platformok kezelését sajátíthatják el az érdeklődők.

2021. október 28. 14:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20