Már a TIBCO adatanalitikai megoldásai is elérhetőek a Tech Data-nál

forrás: Prím Online, 2020. május 11. 18:33

A Tech Data bejelentette, hogy a valós idejű üzleti adatelemző szolgáltatásokat kínáló TIBCO Software termékeit egyedüli forgalmazóként teszi elérhetővé a kelet-európai régióban, köztük Magyarországon is. 

A vállalati folyamatok adatait analizáló és elemző technológiák területén globális szinten piacvezető TIBCO megoldásaival a szervezetek olyan adat-központú döntés-előkészítő kihívásokban kapnak támogatást, amelyek során szerteágazó platformok adatait kell valós időben összehangoltan kezelniük, feldolgozniuk és felhasználniuk.

 

A megállapodás értelmében a Tech Data ügyfelei a TIBCO átfogó szoftverportfoliójának termékeihez, megoldásaihoz és szolgáltatásaihoz férhetnek hozzá a régió országaiban. A gyártó kínálata teljes mértékben integrálható az olyan vezető felhőszolgáltatásokba, mint az Amazon Web Services (AWS) vagy a Microsoft Azure és annak elemeit a vertikális iparágak széles körében alkalmazhatják a független szoftverszolgáltató (ISV) partnerek.

 

Az együttműködés keretében a Tech Data partnerei számára megnyílik az út a TIBCO értékesítési eszköztárához és tanúsítványaihoz is.

 

„Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kínálatunkba emeljük a legjobb következő generációs technológiai megoldásokat, az IoT és az analitika területe pedig kiemelt prioritást élvez a Tech Data-nál. Úttörő marketingeszköztárunkkal, egyedülálló ökoszisztémánkkal, valamint az átfogó hardver, szoftver és felhő megoldásokból álló portfoliónkba tökéletesen illeszkedő TIBCO termékekkel olyan szolgáltatásokat kínálunk partnereinknek, amelyekkel még sikeresebbek lehetnek tevékenységük során” – mondta el Judith Schreibmayer, a Tech Data kelet-európai régiójának alelnöke.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Razer Acari - villámgyors és kétszer simább

A Razer bejelentette a rendkívül alacsony súrlódású Acari egérpadot, amelyet a nagyméretű, 420x320 mm-es felületen történő legegyenletesebb egérsikláshoz és maximális sebességhez terveztek - lehetővé téve az ultragyors reakcióidőket és a pixel-pontos precizitást. 

2020. augusztus 9. 16:18

Elindult a Skanska legújabb budapesti projektje

A Skanska mintegy 65 millió eurós befektetéssel valósítja meg Magyarországon az új budapesti H2Offices irodakomplexum első ütemét. Az irodaépület körülbelül 26 000 négyzetméter bérelhető területet kínál majd. A WELL és LEED minősítések megszerzését célzó és ezzel összhangban tervezett projekt kiemelkedik fenntartható megoldásaival, erősíti a természettel való kapcsolatot és intelligens, innovatív funkciókat alkalmaz.

2020. augusztus 9. 13:21

Világszerte már több mint egymillió darabot adtak el az LG ikonikus InstaView hűtőszekrényeiből

Mérföldkőhöz ért az LG Electronics (LG) prémium InstaView Door-in-Door hűtőszekrénycsaládja: 2016-os bemutatása óta a gyártó világszerte több mint egymillió példányt adott el a termékekből. Az LG nagykapacitású hűtőszekrényei immár közel 150 országban, hat kontinensen kaphatók, naponta pedig átlagosan több mint 700 darab talál gazdára.

2020. augusztus 9. 10:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új energiacímkék jönnek a háztartási gépekre

2020. augusztus 4. 16:36

Online sportfogadás Magyarországon

2020. július 23. 20:39

Harmadával nőttek a kibertámadások a koronavírus miatt

2020. július 16. 09:36

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53
online sportfogadás