Már a TIBCO adatanalitikai megoldásai is elérhetőek a Tech Data-nál

forrás: Prím Online, 2020. május 11. 18:33

A Tech Data bejelentette, hogy a valós idejű üzleti adatelemző szolgáltatásokat kínáló TIBCO Software termékeit egyedüli forgalmazóként teszi elérhetővé a kelet-európai régióban, köztük Magyarországon is. 

A vállalati folyamatok adatait analizáló és elemző technológiák területén globális szinten piacvezető TIBCO megoldásaival a szervezetek olyan adat-központú döntés-előkészítő kihívásokban kapnak támogatást, amelyek során szerteágazó platformok adatait kell valós időben összehangoltan kezelniük, feldolgozniuk és felhasználniuk.

 

A megállapodás értelmében a Tech Data ügyfelei a TIBCO átfogó szoftverportfoliójának termékeihez, megoldásaihoz és szolgáltatásaihoz férhetnek hozzá a régió országaiban. A gyártó kínálata teljes mértékben integrálható az olyan vezető felhőszolgáltatásokba, mint az Amazon Web Services (AWS) vagy a Microsoft Azure és annak elemeit a vertikális iparágak széles körében alkalmazhatják a független szoftverszolgáltató (ISV) partnerek.

 

Az együttműködés keretében a Tech Data partnerei számára megnyílik az út a TIBCO értékesítési eszköztárához és tanúsítványaihoz is.

 

„Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kínálatunkba emeljük a legjobb következő generációs technológiai megoldásokat, az IoT és az analitika területe pedig kiemelt prioritást élvez a Tech Data-nál. Úttörő marketingeszköztárunkkal, egyedülálló ökoszisztémánkkal, valamint az átfogó hardver, szoftver és felhő megoldásokból álló portfoliónkba tökéletesen illeszkedő TIBCO termékekkel olyan szolgáltatásokat kínálunk partnereinknek, amelyekkel még sikeresebbek lehetnek tevékenységük során” – mondta el Judith Schreibmayer, a Tech Data kelet-európai régiójának alelnöke.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A többszörös Év Honlapja-díjas oktatási oldal ingyenes felvételi felkészítőt indít

A matematika felvételi minden évben nagy próbatétel a diákoknak és persze a szüleiknek is, ráadásul most jön az első NAT-2020 szerinti felvételi, így sok aggódó családnak lehet segítség az ingyenes felkészítő.

2023. december 6. 20:41

AdvenTippek az NMHH Facebook-oldalán

Új, AdvenTippek elnevezésű sorozattal jelentkezik a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) a közösségi médiában. A hatóság Facebook-oldalán naponta megjelenő tippek célja, hogy segítséget adjanak a digitális térben való eligazodáshoz, hasznos és praktikus információkkal támogassák a fogyasztókat. Az AdvenTippek a témafelvetésekkel és javaslatokkal több generációt is megszólítanak, miközben jobban megismerhetjük az NMHH szerteágazó tevékenységét.

2023. december 6. 19:17

Az AGON by AOC összállította ünnepi ajándékkalauzát

Legyen szó ambiciózus vagy alkalmi játékosokról, felfedezőkről, stratégiai lángelmékről, kalandorokról vagy profi e-sportolókról: Az AOC monitorai fokozzák a játékkalandot, így ideális társat jelentenek az ünnepi időszakban. Íme az AOC ajándékkalauza.

2023. december 6. 17:41

Tippek a biztonságos online karácsonyi vásárláshoz

Évről évre egyre nagyobb az e-kereskedelmi üzletek forgalma a novemberi és decemberi időszakban. Ilyenkor több százezres nagyságrendben vásárolnak termékeket a fogyasztók, ami akár 35 százalékos növekedést is jelenthet az év többi időszakához képest. Ez a növekedés nem csak az online kereskedőknek jelent jó lehetőséget, de a kiberbűnözőknek is, hiszen számukra a több vásárló több célpontot jelent. A BlueVoyant kiberbiztonsági vállalat szakértői összegyűjtötték a legfontosabb tudnivalókat ahhoz, hogy a vásárlók biztonságban tudhassák pénzüket és adataikat.

2023. december 6. 16:04

Fókuszban a kiberbiztonság: Célegyenesben az új követelményekre való felkészülés

A kiberbiztonsági törvény számos cég számára új követelményeket támaszt az elektronikus információs rendszereik üzemeltetésével kapcsolatban. Az érintett szervezeteknek 2023 végéig maradt idejük felkészülni, hogy megfeleljenek az új szabályoknak. 

2023. december 6. 14:29

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27