Már a TIBCO adatanalitikai megoldásai is elérhetőek a Tech Data-nál

forrás: Prím Online, 2020. május 11. 18:33

A Tech Data bejelentette, hogy a valós idejű üzleti adatelemző szolgáltatásokat kínáló TIBCO Software termékeit egyedüli forgalmazóként teszi elérhetővé a kelet-európai régióban, köztük Magyarországon is. 

A vállalati folyamatok adatait analizáló és elemző technológiák területén globális szinten piacvezető TIBCO megoldásaival a szervezetek olyan adat-központú döntés-előkészítő kihívásokban kapnak támogatást, amelyek során szerteágazó platformok adatait kell valós időben összehangoltan kezelniük, feldolgozniuk és felhasználniuk.

 

A megállapodás értelmében a Tech Data ügyfelei a TIBCO átfogó szoftverportfoliójának termékeihez, megoldásaihoz és szolgáltatásaihoz férhetnek hozzá a régió országaiban. A gyártó kínálata teljes mértékben integrálható az olyan vezető felhőszolgáltatásokba, mint az Amazon Web Services (AWS) vagy a Microsoft Azure és annak elemeit a vertikális iparágak széles körében alkalmazhatják a független szoftverszolgáltató (ISV) partnerek.

 

Az együttműködés keretében a Tech Data partnerei számára megnyílik az út a TIBCO értékesítési eszköztárához és tanúsítványaihoz is.

 

„Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kínálatunkba emeljük a legjobb következő generációs technológiai megoldásokat, az IoT és az analitika területe pedig kiemelt prioritást élvez a Tech Data-nál. Úttörő marketingeszköztárunkkal, egyedülálló ökoszisztémánkkal, valamint az átfogó hardver, szoftver és felhő megoldásokból álló portfoliónkba tökéletesen illeszkedő TIBCO termékekkel olyan szolgáltatásokat kínálunk partnereinknek, amelyekkel még sikeresebbek lehetnek tevékenységük során” – mondta el Judith Schreibmayer, a Tech Data kelet-európai régiójának alelnöke.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Continental hatékony hajtószíjakkal látja el a Goldwind szélturbinákat

A Continental technológiai vállalat látja el hajtószíjakkal a kínai Xinjiang Goldwind Science and Technology gyártóvállalat által előállított szélturbinákat. Az egyedülálló és szabadalmaztatott konstrukcióban a németországi Dannenbergben gyártott szíjak lehetővé teszik, hogy a rotorlapátokon fogaskerekek vagy hidraulika nélkül lehessen állítani. A Continental tervezői két, már kipróbált és bevált fogasszíj-technológia optimális kombinációjának segítségével fejlesztették ki a szíjakat. 2018-ban a Continental közel két millió eurót fektetett be alsó-szászországi helyszínén, hogy meg tudjon felelni a kínai vállalat évi több mint 100 kilométernyi hajtószíjat kitevő szükségletének.

2020. június 6. 16:27

Licencszerződést kötött az LG és a Miele

Hosszú távú, a robotporszívó-technológiákra vonatkozó szabadalmi licencszerződést kötött az LG Electronics (LG) és a Miele & Cie. KG (Miele). A megállapodás szerint az LG saját fejlesztésű, szabadalmazott robotporszívó-technológiáit a Miele is felhasználhatja kereskedelmi forgalmazásra szánt robotporszívóiban.

2020. június 6. 14:55

2020 végéig újabb testkamerák érkeznek a MÁV-START-hoz

A MÁV-START az országszerte dolgozó kollégák tapasztalatai alapján, idén év végéig várhatóan – a meglévő rendszerrel kompatibilis – közel hetven új testkamera beszerzését tervezi. A kiírt pályázatra 2020. június 19-ig várja a vasúttársaság az ajánlatokat; eredményes eljárás esetén, az eszközök beszerzéséről szóló szerződés megkötése tervezetten július közepén történhet meg.

2020. június 6. 12:44

Microsoft Civil Tech Hub: segítség a digitalizációs szintlépésben

A civileké volt a pálya: húsz társadalmi szervezet munkatársai ismerkedhettek meg az irodai munka hatékonyságát megtöbbszöröző Office 365 mesterfogásaival a Microsoft Civil Tech Hub ingyenes képzéssorozatán. A résztvevők a várakozásaikat is felülmúló, eredményes és hangulatos tudásátadásról számoltak be.

2020. június 6. 10:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás