Bónusz típusok az online kaszinókban

forrás: Prím Online, 2020. május 25. 13:22

Amikor valaki életében előszőr online kaszinózásra adja a fejét, akkor sokszor a szép nagybetűkkel hírdetett bónuszösszegek alapján választ magának online kaszinót. Pedig nem csak ez számít, sőt! 

De ne rohanjunk ennyire előre. Nézzük át, milyen típusú kaszinó bónuszok várnak a játékosokra. Előre bocsájtjuk, nem csak üdvözlő bónuszok léteznek, hanem hűségbónuszok is, és ha valaki komolyan gondolja, hogy hosszabb távon szeretne játszani az adott online kaszinóban, akkor annak a feltételei legalább annyira számítanak, mint az üdvözlő bónuszé.

 

Befizetés nélküli regisztrációs bónusz

 

Igen, ilyen is van: regisztrálsz egy online kaszinóban, és kapsz - minden befizetés nélkül - egy ajándék, nevezzük így: regisztrációs bónuszt. Ilyet csak nagyon kevés online kaszinó kínál, de igen, van ilyen. Persze nem úgy kell elképzelni, hogy kapsz egy x összegű ajándék bónuszt, azt felrakod a pirosra, az be is jön, megdulpláztad az ajándék regisztrációs bónuszt, és már le is hívhatod a 2x összegű nyereményedet. Nem, a bónusz összegeknek mindig vannak megforgatási követelményük, és elég nyilvánvaló indokokból, pont az ingyen - vagyis befizetés nélküli - bónuszösszegek esetében a legmagasabbak általában ezek a megforgatási követelmények. De persze, mivel nem rizikózol semmit - hisz egy fillért se fizettél be - mosolyogva költheted el az ajándék bónuszpénzt kaszinó játékokon való pörgetésekre: ha nyersz, szuper, ha nem, akkor is mulatságos volt!


Ingyen pörgetések

 

Vannak online kaszinók - igaz egyre kevesebb - melyek ingyen pörgetéseket kínálnak egy konkrét bónusz összeg helyett. Szóval nem x Forint bónuszpénzt kapsz aajándékba, hanem y számú ajándék pörgetést, általában egy bizonyos nyerőgépre. Ebben az esetben is vannak megforgatási követelmények, még ha egy picit másképpen is mint amikor konkrét összeget ad ajándékba a szolgáltató.

 

Üdvözlő bónusz

 

Míg a fenti két bónusz ritka, és leginkább az új, ismeretlenebb szolgáltatók élnek vele - addig az üdvözlő bónusz viszont teljesen általános, és minden esetben arra vonatkozik, hogy az első befizetésed összegén felül a szolgáltató ajándékoz neked egy bizonyos arányú bónuszösszeget. Ez az esetek nagy többségében száz százalél szokott lenni, de van amikor kevesebb és van amikor több. Egy 100%-os üdvözlő bónusz esetén, ha például 20ezer Forintot fizettél be, akkor további 20ezret kapsz bónuszként, vagyis összesen 40ezer Forinttal fogsz játszani. Természetesen az üdvözlő bónuszokra is vonatkoznak megforgatási követelmények, amiket a bónusz felhasználási feltételeiben tudsz ellenőrizni minden esetben.

 

Újratöltő bónuszok

 

Újratöltő bónuszok alatt második, vagy akár harmadik, negyedik üdvözlőbónuszokat értünk. Ezeket csak néhány szolgáltató kínálja, de azért lehet találni ilyeneket. Az újratöltő bónusz - vagy ahogy a szaknyelv hívja: "Reload" bónusz" - általában vagy alacsonyabb összegű, vagy alacsonyabb arányú mint az első üdvözlő bónusz. Megforgatási követelmények erre a bónuszra is vonatkoznak.

 

Hűségbónuszok

 

A hűségbónuszok azok, melyeket a visszatérő játékosoknak kínálnak. Ezeknek sokszor különböző elnevezésük van, és különféle konstrukciókban tudnak működni, de a lényegük mégis csak az, hogy a szolgáltató meghálálja a visszatérő játékosok hűségét, és ajándék bónuszokat kínál nekik fel a befizetéseiknél - a legtöbb esetben hetente egyszer, egy bizonyos - általűban az első üdvözlő bónusznál alacsonyabb - összegig.

 

VIP bónuszok

 

Ezeak a bónuszok csak a legkomolyabb ügyfeleknek járnak, nem publikusak, nincsenek meghírdetve. VIP bónuszt akkor kapsz, ha a szolgáltató VIP programjába kerülsz. Félreértés ne essék, nem akkor leszel VIP játékos, ha feltétlenül hatalmas összegeket teszel meg folyamatosan. Nem! Játszhatsz egészen kis tétekben is - mi mindenképp ezt ajánlanánk a felelősségteljes szerencsejáték jegyében - de ha a szolgáltató játékosokat kisérő menedzserei azt látják, hogy te egy gyakran visszatérő játékos vagy, akkor a hűségbónuszokon túl felajánlhatnak neked extra VIP bónuszokat is, és ezeknek gyakran megforgatási követelményük sincs.

 

Általános kaszinó bónuszokkal kapcsolatos tudnivalók

 

Amikor egy online kaszinóban regisztrálsz, és elkezdesz játszani, akkor mindig olvasd el elsőre az általad igénybe vett bónusz felhasználási feltételeit. Ezeket a szolgálató mindig köteles a bónuszt ismerető oldalán közzétenni, és ezt a törvényi kötelezettséget nem is szokták elmulasztani. Ha viszont általosságban szeretnél okosodni, akkor javasoljuk, hogy nézz rá erre az online kaszinó bónusz fajtákat elmagyarázó oldalra. Ott nem csak a legkedvezőbb magyar online kaszinók bónuszait ismertetik részletesen, hanem az alapvető bónusz-fogalmakat és stratégiákat is sokkal részletesebben ismertetik, mint amennyire itt most nekünk helyünk volt.

 

És ne feledd, mindig játssz felelősségteljesen! Észzel, nem tesztoszteronnal. :)

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új kutatás-fejlesztési központot hoz létre a HMD Global Finnországban

Az új csúcsszínvonalú Kutatási Központ létrejöttével csapatot is bővít a Nokia telefonok otthona. A HMD Global megbízható, biztonságos mobilszolgáltatásai még jobbak lesznek.

2020. július 3. 20:18

Érkezik a Cat S42 strapabíró okostelefon

A Bullitt Group, a Cat phones márka licencpartnere bejelentette, hogy a Cat S42 okostelefon július 6-tól Magyarországon is előrendelhető. A készülék tervezési folyamatába több évnyi kutatás és fejlesztés eredményét építették be, hogy olyan okostelefont alkossanak, ami bírja az állandó szabadtéri munkavégzést. Cat S42 az Extreme Digital weboldalán rendelhető meg javasolt bruttó 94.990 Ft-os fogyasztói áron.

2020. július 3. 17:33

Még mindig alacsony a női informatikusok aránya Magyarországon

Jelentős munkaerőhiány van az informatikai szektorban, és már azelőtt ez volt a helyzet, hogy a járvány hatására még jobban felértékelődött a digitalizáció. Létfontosságú, hogy a nők a több biztatást kapjanak, hogy érdekes és vonzó karrierlehetőségként gondoljanak az informatikára, mivel jelenleg rendkívül alacsony a nők aránya ezeken a pályákon – hívta fel a figyelmet a Morgan Stanley budapesti irodája. A vállalat több programmal is próbál változtatni a helyzeten – éppen a héten végezte el újabb húsz középiskolás lány a Morgan Stanley munkatársai által tartott, Smartiz nevű oktatási és mentorprogramot, és vehette át oklevelét a műszaki pályán dolgozó nők nemzetközi napját követően.

2020. július 3. 17:10

Az LG is elnyerte az General Motors innovációs díját

Idén az LG Electronics (LG) is kiérdemelte a General Motors innovációs díját — ezt az autógyártó virtuálisan megrendezett, 28. beszállítói díjátadó gáláján jelentették be. A díjat az LG — más innovációi mellett — az LG Display testvérvállalattal közösen kifejlesztett, forradalmi újdonságnak számító, a 2021-es modellévű Cadillac Escalade-be szerelt P-OLED digitális műszerfallal érdemelte ki.

2020. július 3. 12:37

Rekordszámú androidos kártevő

A G DATA szakértői több mint 4,18 millió új kártékony kódot regisztráltak tavaly a Google operációs rendszerén, vagyis naponta 11 500 új androidos kártevő jelent meg. Legtöbb közöttük adware, mely a hirdetések megjelenítése mellett személyes adatokat lop el, de egyre gyakoribb a kémkedő stalkerware is.

2020. július 3. 11:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás