Új fejlesztések a Fujitsu tárolóportfóliójában az adatrobbanás kezeléséhez

forrás: Prím Online, 2020. július 8. 11:35

Online adattárolásra és adatbiztonságra összpontosító fejlesztéseivel a Fujitsu lehetővé teszi az ügyfelek számára a digitális átalakulásban alapvető szerepet játszó, mind komplexebb adatkezelési igények teljesítését. A NetApp-pal kiépített szoros partnerkapcsolata részeként a Fujitsu kategóriavezető hardverek beillesztésével bővíti tárolótechnológiai megoldásai portfólióját, és kínál egy forrásból lehetőséget a folyamatosan bővülő adattömeg kezelésére és bevételszerzési célú hasznosítására.

A NetApp-pal több mint 20 éve fennálló kapcsolat keretében a Fujitsu olyan bevált megoldásokat integrál portfóliójába, amelyek minden eddiginél jobban reagálnak az ügyfelek IT-infrastruktúrával kapcsolatos, változó igényeire. A fejlesztéseknek köszönhetően jelenleg a Fujitsu rendelkezik az ágazat egyik legkiterjedtebb tárolóportfóliójával, amely az all-flash, a hibrid és a szoftveresen vezérelt tárolók, a hiperkonvergens infrastruktúra, a szalagos tárolók és az adatbiztonsági célgépek szegmenseit egyaránt lefedi.

 

A Fujitsu NetApp technológiára épülő, NVMe*-kész all-flash és hibrid rendszerekkel erősíti ETERNUS tárolóportfólióját. A termékek a bejelentés időpontjától megvásárolhatók. Emellett viszonteladóként értékesít két teljes NetApp termékcsaládot: a NetApp AFF és FAS sorozatot. Az összes rendszer úgy van optimalizálva, hogy integrálható legyen a meglévő üzletileg kritikus megoldásokkal (pl. Microsoft SQL Server, Oracle és SAP-alapú környezetek).

 

  • Új FUJITSU ETERNUS AB tárolórendszerek – Ezeknek a gyors és rugalmas, NVMe-kész all-flash tárolórendszereknek köszönhetően a flash-technológia az „új normális” az 1. szintű alkalmazásoknál a nagyvállalati IT területén, ahol a blokkszintű tárolórendszerekre jellemző teljesítmény és hatékonyság mellett nyújt kiváló IOPS sebességet.
  • Új FUJITSU ETERNUS HB tárolórendszerek – A blokkszintű tárolórendszerekéhez hasonló teljesítményt és hatékonyságot nyújtó NVMe-kész hibrid tárolórendszerek alacsonyabb működési költség mellett segítik az üzleti értékteremtést. 
  • NetApp AFF és NetApp FAS sorozat – Ezek az egységes, horizontálisan bővíthető all-flash és hibrid tárolórendszerek kimagasló rugalmassággal, folyamatos rendelkezésre állással és a hibrid környezetben végzett gördülékeny felhőalapú adatkezeléssel támogatják a digitális átalakulást. Az iparágvezető NVMe technológiákkal dolgozó tárolórendszerek a hálózat peremén, középpontjában és a felhőben található adatok problémamentes kezelésével, védelmével és rendelkezésre állásuk biztosításával hozzájárulnak az alkalmazások gyorsabb működéséhez.

 

________________

* Az NVM Express (NVMe) vagy a Non-Volatile Memory Host Controller Interface Specification (NVMHCIS) nyílt logikai eszközinterfész-specifikáció a PCI Express (PCIe) buszon keresztül csatlakoztatott nemfelejtő adathordozók elérését biztosítja.

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ki vigyáz az adatainkra, ha mi nem?

Mindannyiunknak vannak online titkai, amiket nem szívesen osztunk meg másokkal. Van, amikor egy délután alatt végignézzük a Jóbarátok teljes harmadik évadát. Van, amikor már a negyedik pár cipőt rendeljük meg a hónapban. Néha hajnali 2-kor szurkolunk a kedvenc csapatunknak, és arra is volt már példa, hogy a „fifike93” jelszót állítottuk be minden fiókunkhoz – a sorozatnézéssel ellentétben ezt azonban nem neveznénk ártalmatlan hobbinak, hiszen akár a bankkártyánk adatai is bánhatják.

2020. szeptember 29. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

2020. szeptember 9. 12:11

Év Informatikai Vezetője díj 2020

2020. augusztus 27. 11:07

Early Bird kedvezménnyel indul ‘Az Év Honlapja’ pályázat

2020. augusztus 13. 14:58
online sportfogadás