Tippek a tökéletes masszázsmedence kiválasztásához

forrás: Prím Online, 2020. július 12. 09:08

Masszázsmedencét vásárolni izgalmas feladat, hiszen egyre több gyártó számos készülékkel képviselteti magát a piacon. Viszont mivel valóban igen sok masszázsmedence áll a nagyérdemű rendelkezésére, a bőség zavara miatt kicsit talán nehéz is választani. Ezért mi most adunk néhány tanácsot, hogy mi alapján érdemes válogatni az egyes készülékek között.

Minőség

 

A minőség az egyetlen olyan szempont a választás során, amiben nem ajánlott kompromisszumot kötni. Egy jó minőségű masszázsmedence nem csupán évekig, hanem akár évtizedekig kiszolgálhat, ráadásul a magas színvonal garancia a kényelemre, a biztonságos működésre és nagyon sok esetben az energiatakarékosságra egyaránt.

 

Ezenfelül a legtöbb modern és jó minőségű jakuzzi felszereltsége minden igényt kielégít, így egészen biztos lehetsz benne, hogy valóban örömmel fogod használni hosszú ideig.

 

Férőhelyek száma

 

Lehet, hogy elsőre jó választásnak tűnik egy kisebb masszázsmedence, ugyanakkor érdemes végiggondolni, hogy néhány éven belül nem fog-e változni a helyzet. Például családalapítás előtt állóknak javasolt nagyobb medencét vásárolni, hiszen egy prémium minőségű jakuzzi akár a következő 15 évben gond nélkül üzemelhet, így ha eleve nagyobbat választasz, később sem lesz szükség a kinézett modell lecserélésére.

 

Ugyanakkor, ha már most nagy a család, vagy esélyes, hogy baráti medencés partikat fogsz tartani, akkor teljesen egyértelmű, hogy a nagyobb, akár a 7 férőhelyes medence lenne az ideális.

 

Persze kaphatóak kisebb masszázsmedencék is, például a puhafalú, kétszemélyes jakuzzi tökéletesen megfelel egy romantikus kikapcsolódáshoz.

 

Masszázsmedence elhelyezése

 

Amire muszáj gondolni, az a medence leendő helye, hiszen kis helyre nagy medence nem fér be, viszont nagy helyre szinte bármekkora telepíthető. Ezért ha kis lakásod van, akkor nyilván behatároltak a választási lehetőségeid, és talán a mini jakuzzi lesz számodra a megfelelő.

 

Az elhelyezésnél szintén fontos szempont az áramfelvétel, hiszen a nagyobb masszázsmedencék számára külön kábelen kell áramot biztosítani, míg a mini változathoz elegendő egy hálózati konnektor is.

 

Külcsín

 

Nagyon sok tetszetős masszázsmedence van a piacon, de azt nem lehet mondani, hogy egyformák lennének. Egy modern masszázsmedence megjelenésétől manapság ugyanaz várható el, mint bármely másik berendezési tárgytól, ami jelenleg a klasszikus és a minimalista stílus ötvözete. A modern formatervezés egyik kiemelkedő darabja a Propel masszázsmedence, ami korszerű dizájnja mellett magas minőségével tűnik ki a tömegből.

 

Amennyiben te is szeretnél egy ilyen csúcskategóriás masszázsmedencét beszerezni, nézz szét a SpaTrend kínálatában!

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Egy forradalmi, izgalmas ajándék ötlet: quadot a gyereknek!

Amennyiben valaki unja már a sablonos játékokat, vagy azt, hogy a gyerek mindig a számítógép előtt ül, és kimozdítaná kicsit a komfortzónájából, akkor olykor szélsőséges döntést kell hozni! Aki ült már quadon, pontosan tudja, hogy ez nem más, mint első látásra szerelem. Az élmény pedig már a gyerekeknek is elérhető – természetesen biztonságos körülmények között.

2024. április 1. 22:37

Hasznos tanácsok Máltára utazóknak

Málta egy gyönyörű kis európai szigetország, mely több ezer éves múltjával, csodás látnivalóival, kellemes éghajlatával tökéletes helyszín nyaraláshoz, kikapcsolódáshoz. 

2024. április 1. 22:32

Hogyan tisztítsuk a felniket hatékonyan?

Az autó ápolása, karbantartása nélkülözhetetlen feladat. Ha nincs gazdája, az sok szempontból megbosszulhatja magát, ezért műszaki és esztétikai okokból is érdemes odafigyelni a tisztaságra. A látványos elemek mellett a sokat kapó, érzékeny részeket is érdemes gondozni, mint például a felniket.

2024. április 1. 22:27

A tökéletes vízparti élmény: mobilstégek a vízben

A vízparti élet legszebb pillanatai közé tartozik, amikor egy stégen szinte a víz felett sétálhatunk, napozhatunk vagy horgászhatunk. Sokan azt gondolják, hogy ez az élmény csak a nyaralók és a drága szállások kiváltsága, pedig könnyen megvalósítható mindenki számára.

2024. április 1. 22:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50