Tippek a tökéletes masszázsmedence kiválasztásához

forrás: Prím Online, 2020. július 12. 09:08

Masszázsmedencét vásárolni izgalmas feladat, hiszen egyre több gyártó számos készülékkel képviselteti magát a piacon. Viszont mivel valóban igen sok masszázsmedence áll a nagyérdemű rendelkezésére, a bőség zavara miatt kicsit talán nehéz is választani. Ezért mi most adunk néhány tanácsot, hogy mi alapján érdemes válogatni az egyes készülékek között.

Minőség

 

A minőség az egyetlen olyan szempont a választás során, amiben nem ajánlott kompromisszumot kötni. Egy jó minőségű masszázsmedence nem csupán évekig, hanem akár évtizedekig kiszolgálhat, ráadásul a magas színvonal garancia a kényelemre, a biztonságos működésre és nagyon sok esetben az energiatakarékosságra egyaránt.

 

Ezenfelül a legtöbb modern és jó minőségű jakuzzi felszereltsége minden igényt kielégít, így egészen biztos lehetsz benne, hogy valóban örömmel fogod használni hosszú ideig.

 

Férőhelyek száma

 

Lehet, hogy elsőre jó választásnak tűnik egy kisebb masszázsmedence, ugyanakkor érdemes végiggondolni, hogy néhány éven belül nem fog-e változni a helyzet. Például családalapítás előtt állóknak javasolt nagyobb medencét vásárolni, hiszen egy prémium minőségű jakuzzi akár a következő 15 évben gond nélkül üzemelhet, így ha eleve nagyobbat választasz, később sem lesz szükség a kinézett modell lecserélésére.

 

Ugyanakkor, ha már most nagy a család, vagy esélyes, hogy baráti medencés partikat fogsz tartani, akkor teljesen egyértelmű, hogy a nagyobb, akár a 7 férőhelyes medence lenne az ideális.

 

Persze kaphatóak kisebb masszázsmedencék is, például a puhafalú, kétszemélyes jakuzzi tökéletesen megfelel egy romantikus kikapcsolódáshoz.

 

Masszázsmedence elhelyezése

 

Amire muszáj gondolni, az a medence leendő helye, hiszen kis helyre nagy medence nem fér be, viszont nagy helyre szinte bármekkora telepíthető. Ezért ha kis lakásod van, akkor nyilván behatároltak a választási lehetőségeid, és talán a mini jakuzzi lesz számodra a megfelelő.

 

Az elhelyezésnél szintén fontos szempont az áramfelvétel, hiszen a nagyobb masszázsmedencék számára külön kábelen kell áramot biztosítani, míg a mini változathoz elegendő egy hálózati konnektor is.

 

Külcsín

 

Nagyon sok tetszetős masszázsmedence van a piacon, de azt nem lehet mondani, hogy egyformák lennének. Egy modern masszázsmedence megjelenésétől manapság ugyanaz várható el, mint bármely másik berendezési tárgytól, ami jelenleg a klasszikus és a minimalista stílus ötvözete. A modern formatervezés egyik kiemelkedő darabja a Propel masszázsmedence, ami korszerű dizájnja mellett magas minőségével tűnik ki a tömegből.

 

Amennyiben te is szeretnél egy ilyen csúcskategóriás masszázsmedencét beszerezni, nézz szét a SpaTrend kínálatában!

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Szünetmentes tápegységek villámvédelem céljából

A videomegfigyelők és riasztórendszerek használata kapcsán az esetleges meghibásodás és adatvesztés elkerülése végett célszerű gondoskodni a villámlás elleni védelemről. Ennek kapcsán bizonyulhat kiváló döntésnek a szünetmentes tápegység alkalmazása.

2020. augusztus 12. 09:03

A cipő maga az ember

A cipőink rengeteg hatásnak vannak kitéve a mindnenapokban, így elengedhetetlen, hogy ápoljuk őket ahhoz, hogy jó sokáig tartsanak. Télen-nyáron, hóban, fagyban, szikrázó napsütésben kell helyt állniuk amellett, hogy a por és egyéb foltok kikezdik a különböző részeit. Emiatt fontos, hogy a cipőink is megkapják a megfelelő ápolást.

2020. augusztus 12. 09:00

Tippek az önfeledt kutyás nyaraláshoz

Javában zajlik a nyári szabadságolások ideje, és a munkában megfáradt gazdik szívesen lazítanak pár napot bel- vagy külföldön. Bár akadnak, akik egy rokont vagy barátot kérnek fel “kutyaszitterkedésre”, vagy kedvencüket egy kutyapanzió vendégszeretetére bízzák, azonban sok gazdi el sem tudja képzelni, hogy kihagyja négylábú családtagját a nyaralós kalandokból. 

2020. augusztus 12. 08:36

A koronavírus hatásai a kapcsolatokra

Akár elismerjük a koronavírus létezését és pusztítását, akár tagadjuk azt, mindenképp el kell ismernünk, hogy a miatta bevezetett bezártság minden kapcsolatra hatással volt. Ez lehet pozitív és negatív egyaránt, sőt, mind az érzelmi, mind a szexuális életre is jelentősen kihatott.

2020. augusztus 12. 08:33

Milyen kiegészítőre lesz szüksége, ha OSB lapokkal dolgozik?

Az OSB lap nagy népszerűségnek örvend napjainkban megbízhatóságának, strapabíró voltának és sokoldalú felhasználhatóságának hála. Számos olyan előnnyel rendelkezik, amelyet különösebb szaktudás nélkül is képes az ember felhasználni és kreatív dolgokat alkotni belőle. Mindez olyan elengedhetetlen kiegészítők segítségével tetézhető és tehető még stabilabbá, mint a rögzítőcsavarok, a pántok vagy a vasalatok.

2020. augusztus 12. 08:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Early Bird kedvezménnyel indul ‘Az Év Honlapja’ pályázat

2020. augusztus 13. 14:58

Az EU rendkívüli forrásokat biztosít a SZTAKI vezetésű nemzetközi COVID-projektre

2020. augusztus 13. 12:16

Új energiacímkék jönnek a háztartási gépekre

2020. augusztus 4. 16:36

Online sportfogadás Magyarországon

2020. július 23. 20:39
online sportfogadás