Budapesttel erősít a leglátogatottabb magyar utazási oldal

forrás: Prím Online, 2020. július 28. 14:30

Július közepén indította el a Travelo.hu Budapest fókuszú mellékletét, melyben az online kiadvány szerkesztősége minden eddiginél nagyobb figyelmet szentel Budapest turisztikai és kulturális értékeinek.

“A legolvasottabb online utazási oldalként magazinos tartalmainkban a külföldi úti tippek mellett eddig országos fókusszal javasoltunk programokat, szállásokat, gasztro célpontokat, de mostantól még nagyobb hangsúlyt fektetünk arra, hogy egyfajta digitális útikönyvként a vidékről Budapestre kiránduló, illetve a budapesti lakosok számára ajánljunk akár egy napos programokat, felfedezni való csodákat, amitől igazán jó érezhetik magukat turistaként vagy szórakozást kereső helyi lakosként a fővárosban.“ - mondta el Lehóczki Márta, a Travelo.hu főszerkesztője.

 

A tematikus mellékletben helyet kapnak program- és rendezvény ajánlók, kulturális programok, városnéző séták, szállás- és vendéglátóhely tesztek, de megtalálhatók lesznek az eddig leginkább külföldi turisták által igénybe vett turisztikai szolgáltatások bemutatásai is. 

 

 

“Az új Budapest tematikus mellékletünk létrehozásával is szeretnénk tényleges szerepet vállalni a hazai turizmus újraindításában azzal, hogy minél több belföldi utazási lehetőséget, szolgáltatást és programot mutatunk be olvasótáborunknak. Online kiadványunk a havi 690.000 egyedi látogató elérésével - 2020 első félévének átlaga alapján -  a leglátogatottabb utazási oldalként a magyar piacon erre megfelelő és hatékony platform.” - tette hozzá Gyulavári Andrea, a Travelo.hu értékesítési- és marketing vezetője.

 

 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

230 millió dolláros tőkeinjekciót kapott a HMD Global a stratégiai partnereitől

A HMD Global, a Nokia telefonok otthona bejelentette, hogy sikeresen zárta a legutóbbi finanszírozási periódusát, a vállalat 230 millió dolláros tőkeinjekciót kapott a globális stratégiai partnereitől.

2020. augusztus 12. 18:07

Az Ericsson megkötötte századik kereskedelmi 5G szerződését

Az Ericsson a mai napon jelentős mérföldkőhöz érkezett az 5G hálózatok elindítása terén, amikor is aláírta a századik távközlési szolgáltatóval kötött kereskedelmi 5G szerződését. A 100 szerződés között 56 már üzemelő 5G hálózat található. Az Ericsson Magyarországon is megkötött már hasonló megállapodást, a Magyar Telekom kereskedelmi 5G hálózata az Ericsson harmincadik élő hálózatindítása volt a világon.

2020. augusztus 12. 16:41

Élményekkel teli felzárkóztatás hátrányos helyzetű gyerekeknek

Sikerrel zajlanak az Ökumenikus Segélyszervezet és az E.ON közös felzárkóztató táborai, jelentős lemaradást hoznak be az olyan hátrányos helyzetű gyerekek, akik tavasszal kimaradtak a koronavírus miatt bevezetett digitális oktatásból. Júliusban és augusztusban összesen 109 gyerek vesz részt a táborokban. A pedagógusok eddigi tapasztalatai alapján leginkább az írásbeli készségek területén szükséges fejleszteni a gyerekeket, illetve a figyelemtartás, a koncentráció újratanulása is nagyon fontos. A diákoknak a felzárkóztatás mellett az energiacég támogatásával olyan programokat is szerveznek, amelyek igazi közösségi tábori élményt jelentenek a résztvevő gyerekeknek. 

2020. augusztus 12. 15:03

Magyarországon forgatott Jeremy Wade

Folyami szörnyek felkutatása után a világhírű biológus, extrém horgász és műsorvezető, Jeremy Wade most a folyóvizek csúcsragadozóinak váratlan eltűnése után nyomoz. A világ hat legismertebb folyóját vizsgálja, így járt utána annak is, mi történhetett a Duna nagy uszonyos szörnyetegeivel, a vizával és a galócával.

2020. augusztus 12. 13:36

A Viber új eszközöket vet be a spamek ellen

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető, egyszerű kommunikációt biztosító üzenetküldő alkalmazása bejelentette, hogy számos új eszközzel fog küzdeni a spamekkel szemben, továbbá egy extra funkció, a név szerinti keresés is elérhető lesz hamarosan.

2020. augusztus 12. 12:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új energiacímkék jönnek a háztartási gépekre

2020. augusztus 4. 16:36

Online sportfogadás Magyarországon

2020. július 23. 20:39

Harmadával nőttek a kibertámadások a koronavírus miatt

2020. július 16. 09:36

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53
online sportfogadás