Elismert pénzügyi szakértő csatlakozott az EY-hoz

forrás: Prím Online, 2020. július 28. 10:41

Új partnerrel erősíti könyvvizsgálati szolgáltatásait Magyarország egyik vezető tanácsadó cége. Szépfalvi Zsuzsanna az elmúlt 25 év során hazai és nemzetközi bankok, befektetési társaságok és biztosítók kiemelt auditoraként dolgozott. 

Idén július 1-jétől partnerként csatlakozott az EY könyvvizsgálati üzletágához Szépfalvi Zsuzsanna. A szakember több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi szektorban, ahol banki, biztosítási és befektetési szolgáltatásokat nyújtó, tőzsdén jegyzett szervezetek könyvvizsgálatait irányító audit partner volt. Korábban a Deloitte és az Arthur Andersen tanácsadócégeknél töltött be szenior pozíciókat. Zsuzsanna karrierje során átfogó ismereteket szerzett a bankszektorban működő hazai és nemzetközi társaságok számára kínált számviteli tanácsadás, portfólióminőség-ellenőrzés és szervezeti átvilágítás területén.

 

„Célom, hogy a digitális átalakulás nyújtotta lehetőségekkel minél hatékonyabban támogassuk a pénzügyi szektort, és olyan értékteremtő szolgáltatásokat hozzunk létre, amelyek egyszerre növelik az intézményekbe vetett társadalmi bizalmat és a szervezetek versenyképességét” – emelte ki Szépfalvi Zsuzsanna, az EY újonnan csatlakozott audit partnere.

Kulcsszavak: +céginfo EY

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Vadonatúj arculatot kapott a Spektrum Home

Augusztus elsejétől vadonatúj arculattal jelentkezik a Spektrum Home és a Spektrum is megújul. 
A Spektrum Home tartalmi kínálata már tavasszal átalakult, azóta a kreativitás, a vágyak és az örömteli pillanatok játsszák a főszerepet a csatorna életében, a színes témaköröknek köszönhetően pedig az arculatváltás is indokolttá vált. 

2020. augusztus 3. 13:17

Az ABB elektromos járműtöltőket gyártó üzemet létesít a globális igények kiszolgálására

Az ABB megkezdte az olaszországi San Giovanni Valdarnóba tervezett, új, elektromos járművek töltési infrastruktúrájára szakosodott létesítményének építését, amely globális kompetenciaközpontként és gyártóüzemként működik majd. A 16 000 négyzetméter alapterületű üzemet várhatóan 2021 végére helyezik üzembe.  

2020. augusztus 3. 09:44

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Online sportfogadás Magyarországon

2020. július 23. 20:39

Harmadával nőttek a kibertámadások a koronavírus miatt

2020. július 16. 09:36

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23
online sportfogadás