Három dokucsatornát nyit meg nyár végén a UPC Direct

forrás: Prím Online, 2020. augusztus 15. 10:12

A UPC Direct a Viasat World médiavállalat három csatornáját is elérhetővé teszi minden előfizetőjének 2020. augusztus 14. és 31. között, így az adrenalinfüggők a Viasat Explore, a múlt kedvelői a Viasat History, a természetkedvelők pedig a Viasat Nature műsoraival – köztük számos premierrel – búcsúztathatják a nyarat. 

A nyár záróakkordjaként augusztus 14.-től 31.-ig három dokumentumcsatorna dekódolásával is megajándékozza nézőit a UPC Direct. A Viasat World médiavállalathoz tartozó kalandorientált Viasat Explore, a történelmet 360 fokban bemutató Viasat History és a természeti világgal foglalkozó Viasat Nature ebben az időszakban minden előfizető számára elérhetővé válik. Vagyis mind a legmagasabb Plus HD TV csomagban lévő Viasat Explore és Viasat Nature, mind a Medium TV csomagtól elérhető Viasat History már Light TV előfizetői csomagtól megjelenik majd erre az időszakra. 

 

A nyitott időszakban az adrenalinfüggők álmai valóra válnak a Viasat Explore segítségével: 

 

Hatalmas folyók

Augusztus 15. 20:10

A felfedező, tudós és extrém horgász, Jeremy Wade. is megállapította, drámai változás zajlik jelenleg a világban: az elmúlt 40 évben látott csúcsragadozók vélhetően eltűnnek a folyórendszerekből. A Hatalmas folyók című kutatósorozatban Wade egy olyan világkörüli kalandra indul, amely során megvizsgálja a Föld hat legikonikusabb folyójának (köztük a Dunának!) állapotát.  

 

Ausztrál aranyásók

Augusztus 20. 21:45

A legújabb évadban az aranyásók keménymagjához csatlakozhatnak a nézők, amint életük hazárdjátékát játszák, hogy megüssék a főnyereményt. Ebben a felvonásban a rajongók igazi harcnak lehetnek szemtanúi, hiszen hét csapat indul útnak, hogy megtalálják a legnagyobb rögöket. Ahogy a kincsek mérete, úgy az arany ára is új csúcsokat dönt eközben. Vajon ki kapja végül a legnagyobb aranyásó címet?  

 

A cukiságfaktor is beköltözik az otthonokba a Viasat Nature-nek köszönhetően: 

 

A Yorkshire-i állatorvos

Minden hétköznap 16:25-től

A legújabb évadban a műsorvezető, Julian Norton Boroughbridge-be, illetve a híres Skeldale Állatorvosi Központba is elkalauzolja a nézőket. Az állatorvosok és a személyzet számára itt nincs túl nagy, vagy túl kicsi állat – mindenkinek segítenek! Legújabb történeteikben az új ismereteken kívül megható pillanatoknak lehetnek a nézők szemtanúi, miközben a gyönyörű Yorkshire tárul eléjük. 

 

Vad Kanada

Augusztus 16. 14:00

Mesés tájak és látványos vadvilág: ez Kanada! A Föld legnagyobb észak-déli kiterjedésével büszkélkedő országa, amely egyben a világ leghosszabb partvonala címet is elnyerte – három óceánnal is találkozik Az emberek mellett állati és növényi fajok százai hódították meg a jégpáncél alól felszabadult területet – a jávorszarvasok és pézsmatulkok gyakori látványt nyújtanak azokon a pusztákon, amelyeket mi ma Kanadának hívunk.

 

A történelem rajongóinak újdonság lehet a Viasat History augusztusi kínálata, amely mindennap 18 órától felfedi, hogy mi történt aznap a múltban – többek között érdekességek derülnek ki Churchillről, Rooseveltről, Anne Frankről, Kolombusz Kristófról, de a rózsák háborújáról, a Hirosimát ért atombomba támadásról, Párizs felszabadításáról, illetve a harmadik keresztes hadjáratról is szerezhetnek ismereteket. 

 

A Viasat Explore az 72-es, a Viasat History az 73-as, a Viasat Nature pedig a 75-ös programhelyen lesz elérhető a kódolatlan időszak alatt. 

 

A kódolatlan időszak alatt a UPC Direct Facebook oldalának követői a szóban forgó csatornákhoz kapcsolódó nyereményjátékban is részt vehetnek.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Díjazták az építőipar „rocksztárját”

Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezető igazgatója vehette át az idei "Év Építőipari Személyisége" díjat. A szakember 30 éve képzi és inspirálja a szakembereket és az építőanyag kereskedőket, emellett támogatja a megrendelőket építési álmaik valóra váltásában. Legyen szó TikTok videóról, egy medence burkolásáról készülő oktatóanyagról, vagy ezer szakember motiválásáról egy konferencián, Markovich Béla mindenhol ott vagy és minden lehetőséget megragad, közvetlenül hozzájárulva az építőipar kultúrájának fejlődéséhez.

2024. március 29. 15:16

Térítésmentesen tanulhatnak nyelvet a tanárok

A hétköznapi élet során egyre több olyan impulzussal találkozunk, ami idegen nyelvhez kötött. Így vannak ezzel a pedagógusok is, akiknek a kezében páratlan lehetőség van: azok a tanárok ugyanis, akik még nem beszélnek angolul vagy németül, vagy esetleg magasabb szintre emelnék a nyelvtudásukat, esetleg csak gyakorolnák a kiejtésüket, bővítenék a  szókincsüket, térítésmentes nyelvtanulási lehetőséget tudhatnak magukénak. A KRÉTA Idegennyelvi Felkészítő Modulja (IFM) ugyanis térítésmentes lehetőséget biztosít minderre a pedagógusoknak is, akik közül már több ezren használják a felületet.

2024. március 29. 13:30

Idén is a „Bajnokok" között a Schneider Electric

Zsinórban az ötödik évben kapott „Champion", vagyis „Bajnok" minősítést a Schneider Electric a Canalys kutatócég „Titans Channel Leadership Matrix" elemzésében. A vállalat az értékesítési csatornái folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettségével, valamint a bevezetett programokkal és a partnereit támogató eszközökkel érdemelte ki az elismerést.

2024. március 29. 10:48

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05